SYINNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYINNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.606.084

Publication

18/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301693*

Neergelegd

14-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546606084

Benaming (voluit): SYINNA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Engelandlaan(Z) 2 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op twaalf februari tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde (rechts)personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1) De heer VANNESTE Stefaan, geboren te Kortrijk op twaalf augustus negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 2 bus A.

2) Mevrouw VERVAECKE Angelique, geboren te Zwevegem op vierentwintig april negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 2 bus A.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SYINNA".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 2 bus A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

- Het verlenen van veiligheidsopleidingen en trainingen op maat aan bedrijven, verenigingen en

particulieren, meer bepaald inzake EHBO, arbeidsveiligheid en algemene hulpverlening.

- Het trainen, opleiden en opvolgen van veiligheidsmensen die ingezet worden op evenementen.

- Het testen van interne noodplannen bij bedrijven.

- De inrichtingen en organisatie van kookcursussen, kooklessen, kookdemonstraties.

- De inrichting en organisatie van evenementen en vertoningen.

- De inrichting en organisaties van privaatcursussen, schriftelijk en/of online cursussen voor

kookinitiaties.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De opsomming is geenszins limitatief,

maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

II. Algemene activiteiten

A. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan- en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan- en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer 973-1108504-22 bij de Argenta Bank te Antwerpen geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Syinna .

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om

zeventien uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om

te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening

werden aangegaan vanaf één januari tweeduizend en veertien.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De heer VANNESTE Stefaan, geboren te Kortrijk op twaalf augustus negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 2 bus A.

Luik B - Vervolg

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/12/2014
ÿþf&'

Mod Word 11,1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IaiMtHNi1111111m

Ondernemingsnr 0546.606.084

Benaming

(voluit) SYINNA

NjONI~~I IR BELGE

2 S -11 2014 NEERGELEGD

13ELGISC-1 S~`a a ~~i ,,  3 rlui, 2014

Rechtbank vaPtJCOGNidANI]l:L,- Omftdd. KORTRIJK

{verfsari)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Engelandlaan 2A, 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek Vennootschappen werden m.b.t. de quasi-inbreng het verslag van de revisor, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de notulen van de bijzondere algemene vergadering ter griffie neergelegd,

Stefaan Vanneste

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op.da.taatstd b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Coordonnées
SYINNA

Adresse
ENGELANDLAAN 2, BUS A 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande