T BEENHOUWERIETJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T BEENHOUWERIETJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.550.457

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.04.2014, NGL 30.04.2014 14112-0211-015
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 11.01.2013 13008-0351-015
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 12.01.2012 12009-0487-015
21/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 14.01.2011 11010-0121-015
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.12.2009, NGL 29.01.2010 10033-0102-015
07/07/2015
ÿþUILlU'iI'111g101115~ 

EEPGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 5 JUN 2015

Gent AfdGiiifgEBrugge

Dc griffier

N

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0891.550.457

Benaming (voluit) : 'T Beenhouwerietje

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Beernemsteenweg 135

8750 Wingene

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op 23 juni 2015, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T BEENHOUWERIETJE", gevestigd te 8750 Wingene, Beernemsteenweg 135, BTW-nummer BE 0891.550.457, RPR Gent, afdeling Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: VERVANGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de zaakvoerder het verslag de dato 23 juni 2015, opgemaakt in uitvoering van het artikel

' 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verslag. Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. De statuten zullen hierna in overeenstemming worden gebracht.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

Het lopende boekjaar, dat eindigt op dertig juni tweeduizend en vijftien, werd uitzonderlijk verlengd tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Vanaf dan zal elk boekjaar lopen van een januari tot eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering, ten gevolge van het nieuwe boekjaar, zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maandag juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De statuten zullen in die zin worden aangepast.

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

artikel 4 van de statuten werd vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden

A. De uitbating van een slagerij.

B. De kleinhandel met inbegrip van verkoop op markten, braderieën, beurzen en dergelijke,

- in vlees, vleeswaren, visbereidingen, charcuterie en salades..

- in gevogelte, konijnen en wild.

- in alcoholische en andere dranken.

- in zuivelproducten en eieren.

- in kruiden en specerijen.

- in fruit- en groenteconserven.

- in alle soorten brood- en banket.

C. Verzorgen van barbecues, traiteurdienst, snacks, bereide vleesgerechten, zowel voor verkoop in winkels als leveringen aan huis of voor het opdienen in een verbruiksruimte.

D. De exploitatie van alle activiteiten die behoren tot het hotel-, motel- en restaurantwezen, het uitbaten van drankgelegenheden en het inrichten van feestelijkheden en spektakels, het huren en verhuren van zalen voor alle doeleinden alsook het uitrusten van hotel, restaurant, grill, tearoom, bar en/of andere gebouwen, dienstig voor het doel hiervoor, alsmede de handel in alle producten die met voorgaande activiteiten gepaard gaan, zowel in het groot als in het klein.

E. Het geven, organiseren en commercialiseren van workshops, voordrachten, demonstraties, beurzen, markten, opleidingen, cursussen en seminaries.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r

Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

F, Het organiseren van evenementen en feestelijkheden in de ruimste zin van het woord, -

G. Het huren en verhuren van voertuigen en (feest)materiaal in de ruimste zin van het woord.

H. De publiciteit, reclame, marketing, corporate communication en algemene communicatie onder alle vormen

en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene

communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

1. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa.

J. Onderneming van goederen- en personen vervoer langs de weg.

K, Het uitvoeren van alle loonwerken in de ruimste zin van het woord.

L. Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

M. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

N. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het Wak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

O. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

P. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Q. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

R. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

S. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

T. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verflouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

U. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

V. De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- de eerste zin van artikel 19 van de statuten werd vervangen als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat iederjaar door op de eerste zaterdag van de maand juni, om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,"

- Artikel 23 van de statuten werd vervangen als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van iederjaar." VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerder werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Deloifte Fiduciaire, 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 bus 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebb ers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coordinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Op de laatste blz. van I. uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

" verslag van de zaakvoerder 23 juni 2015

Dirk Hendrickx, Notaris

mod 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-

behoWden aan het Belgisch

Staatsb lad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0488-015

Coordonnées
T BEENHOUWERIETJE

Adresse
BEERNEMSTEENWEG 135 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande