T BOURGONDISCH FONDUEHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T BOURGONDISCH FONDUEHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.801.927

Publication

18/09/2014
ÿþ MødWcrd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

11 -09- 2014

8ELGISCH STAATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL

Griffieafd. KORTRIJK

1101R10.10 1111

NEERGELEGD

 b AUS. 201t1

Ondernemingsnr : 056,L BrP -

Benaming

(voluit): 'T BOURGONDISCH FONDUEHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Pennoenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op één en dertig juli twee duizend en

veertien, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1) Mevrouw BEERNAERT« Cindy Mariette, geboren te Roeselare op 9 no-vember 1977, wettelijk gescheiden, wonende te 8800 Roeselare, lepersestraat 300.

2) Mevrouw BOLLE Anja, geboren te Roeselare op 23 juni 1970, wettelijk gescheiden, wonende te 8840 Staden, De Carninstraat 15/0/1.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "T BOURGONDISCH FONDUEHUIS".

ZETEL: 8800 Roeselare, Pennoenstraat 1

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Uitbating van een restaurant/brasserie / bistro / tearoom I frituur / broodjes-zaak / pasta-bar / traiteurzaak, Tussenpersoon in de handel.

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, be-heren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in voile eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in voile eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

Het voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audiovisuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal, en zo voort.

Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondememingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kredietondernemingen.

Het verwerven, produceren en beheren van een kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin. Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen ver-bintenissen als tot waarborg van verbintenissen wan derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en vol-gens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd Euro (18.600,- Euro) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aande-len, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De aandelen kunnen genummerd worden.

Op het kapitaal werd ingeschreven door:

1)Mevrouw Beernaert Cindy voor een bedrag van negen duizend drie hon-derd euro (9.300,- euro) of op vijftig (50) aandelen en volstort.

2)Mevrouw Bolle Anja voor een bedrag van negen duizend drie honderd euro (9.300,- euro) of op vijftig (50) aandelen en volstort.

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechts-persoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der ven-noten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zef bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitge-breide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om aile daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

TOEZICHT: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepa-ling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegd-heid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van venno-ten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: tweede maandag van de maand mei om tien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgen-de werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de rege-len voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig decem-ber van elk jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoerders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

6 Voor-

behouden aan het eIisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neeriegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en vijftien.

2)0e eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en zestien.

Alle verrichtingen entof verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 juni 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat aile gedane kosten of baten vanaf 1 juni 2014 ten bate of ten Vaste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden aile voormelde gestelde handelingen geldig verklaard.

BENOEMING VAN DE NIET-STATUTARE ZAAKVOERDER(S)

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennootschap aldus opgericht zijnde, zijn de aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

dat er twee zaakvoerders voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de Mevrouw Beernaert Cindy en Mevrouw Botte Anja, beiden voornoemd.

Zij verklaard en allen te aanvaarden.

COMMISSARIS

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het reohtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan het Boekhoudkantoor Frank Lagae-Vandenbroucke te 8800 Roeselare, lepersestraat 389, evenals zijn medewerkers, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, evenals voor alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvin-gen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
T BOURGONDISCH FONDUEHUIS

Adresse
PENNOENSTRAAT 1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande