T GOUDEN HOOFT

Divers


Dénomination : T GOUDEN HOOFT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.376.396

Publication

16/02/2012
ÿþ:

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 09-11 " Benaming

(voluit) : `t Gouden Hooft

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijselstraat 62 te 8900 leper

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden_voor ondergetekende notaris Michaël Mertens te leper op 27 januari 2012, dragende volgende melding van registràtie: 'Geboekt zeven bladen twee verzèndingen te leper de 27 januari 2012 Boek 178 blad 29 vak 5, Ontvangen : vijf en twintig èuro (25 Eur). (getekend) De Ontvanger a.i. Jean  Pierre. Lemaire.

" BLIJKT :

Dat daarbij een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid werd opgericht. "

1. Oprichters  Vennoten.

De heer GHESQLltÈRE Luc Henri Albert Remi, geboren te Menen op 5 oktober 1951 (identiteitskaart nummer: 590.8177807.54 / rijksregister nummer: 51.10.05-379.30) en zijn echtgenote mevrouw DE ROO Ludwine Anne Berthe Maria, geboren te Roeselare op 27 juni 1953 (identiteitskaartnummer: 590-2535135-66 f rijksregister nummer; 53.06.27-.362.80), beiden wonende te 8900 leper, Rijselstraat 62.

2. Naam-Rechtsvorm,

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "'t Gouden Hooft",

3. Zetei.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8900 leper, Rijselstraat 62.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van heibestuursorgaan ,

mits inachtneming van de taalwetgeving, "

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een eigen roerend en onroerend vermogen en alle handelingen' stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend en die van die aard zijn de opbrengst van: deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap zal onder meer doch niet uitsluitend voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen, vervreemden,' huren, Leasen, verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en kredieten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij docr deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

5. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 oktober 2011,

*12039664

bel e. B~ Sta

op de laatste blz van Link B vermeiden : Racto " Naurn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzip van de pera(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso (!pan ei handtekanit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. Kapitaal - Maatschappelijk vermogen- Gestorte bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt

1.door de heer Luc Ghesquière voornoemd voor vijftig (50) aandelen;

2.door mevrouw Ludwine De Roo voornoemd voor vijftig (50) aandelen;

TOTAAL : honderd (100) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te leper zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 24 januari 2012 afgeleverd bankattest. Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

7. Bestuur en vertegenwoordiging .- Controle _ Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd docr één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn venncten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te" duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de ,algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door

hen vast te stellen. "

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden,

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks moor de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

b) Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

c) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

" Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

d) Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het 'Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebévoegdheid van een commissaris.

Nidttemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens " een rechtelijke beslissing in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

e) Benoeming van de eerste statritaire zaakvoerders.

Vervolgens hebben de, oprichters beslist mevrouw Ludwine De Roo en de heer Luc Ghesquière, beiden . voornoemd, te benoemen tot eerste statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, Zij hebben verklaard dit mandaat te aanvaarden, Het zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

8. Maatschappelijk boekjaar,

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5~'~ffeítrp--r~

can hc:

algicGh

Maat: blad

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenterl worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de artikels 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

9, Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering ovér de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10. Jaarvergadering  algemene vergaderingen.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende,werkdag plaats. De zaterdag" wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd..

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan " of de commissarissen en' moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld,.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

11, Oproepingen Toelatingsvoorwaarden  vertegenwoordiging - uitoefening stemrecht.

' a) Oproepingen.

De vènnoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden 'uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vbbr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen 'vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

c) Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" , gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

12. Verdeling saldo na vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun

respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

LUC GHESQUIERE

Notaris te leper

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte

Op da } etsle blz. van Luik B vermeiden . Roto . Neem en hoedan+gheid van de iri i;urnneateiende notaris, herzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ver tegenvJoordraen

Verw " Naam en hPndtekening

10/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

o .1 3l1 t,.4 2015

*15099125*

riif º%~~ ~

Ortdernemingsnr : 0843.376.396 Benaming

(voruit) : 't Gouden Hooft (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Rijselstraat 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Mieke Breyne te leper op 18 juni 2015, nog niet geregistreerd.

BLIJKT: Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'t Gouden Hooft " volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING -- WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de bestaande aandelen van de vennootschap te splitsen door deze te delen door drie, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door driehonderd (300) aandelen, zonder nominale waarde, door aanpassing van de tekst van artikel 5 van de statuten, waardoor deze voortaan zef luiden als volgt:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénldriehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING WIJZIGING VAN DE WIJZE VAN OVERGANG VAN AANDELEN

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de wijze van overgang van aandelen te wijzigen door aanpassing van de tekst van artikel 9 van de statuten, waardoor deze voortaan zal luiden als volgt:

«Paragraaf 1.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de voorafgaande bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

Paragraaf 2.

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder (of ingeval van overlijden van de zaakvoerder een andere vennoot), op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten,

ln geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vervlogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen, doch rekening houdend met de venale waarde van de onroerende goederen waarvan de vennootschap eigenaar is. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de afkoopprijs worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal warden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weige-iring tot goedkeuring of binnen de twee maanden na de vaststelling van de afkoopprijs door de deskundige zoals hiervoor vermeld niet door de bedoelde vennoten Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ai

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

)II

Voor-

Uhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



4 zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de' overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgeno-men of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

De overlevende vennoot zal naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de andere erfgenamen en legatarissen." DERDE BESLISSING  ONTSLAG -- BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot ontslag van mevrouw Ludwine De Roo als statutair zaakvoerder en dit met ingang vanaf heden. Mevrouw Ludwine De Roo heeft verklaard volledig en zonder enig voorbehoud in te stemmen met dit ontslag. Er wordt haar ontlasting verleend voor de door haar verrichte daden van bestuur.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot benoeming van

de heer DEGRYSE Tom Julien Omer, geboren te Oostende op 1 mei 1975, (identiteitskaart nummer 5916100652-36, rijksregister nummer 75.05.01-207.15), wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 28 en mevrouw GHESQUIERE Annelles Griet Rachel Maria, geboren te laper op 21 juli 1984, (identiteitskaart nummer 5921049955-11, rijksregister nummer 84.07.21-232.78), wonende te 8500 Kortrijk, Walle 70, tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur. De heer Tom Degryse en mevrouw Annelles Ghesquière verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel welke zich hiertegen verzet.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Overeenkomstig voorgaande beslissing wordt artikel 25 van de statuten aangepast, zodat de tekst van de zevende, achtste en negende alinea van artikel 25 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Statutaire zaakvoerder,

De heer Luc Henri Albert Remi Ghesquière, geboren te Menen op 5 oktober 1951, (rijksregister nummer 51.10.05-379.30), wonende te 8900 leper Rijselstraat 62, de heer Degryse Tom Julien Omer, geboren te Oosterode op 1 mei 1975, (rijksregister nummer 75.05.01-207.15), wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 28 en mevrouw Ghesquière Annelies Griet Rachel Maria, geboren te leper op 21 juli 1984, (rijksregister nummer 84.07.21-232.78), wonende te 8500 Kortrijk, Walle 70, zijn statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur. Zij hebben dit mandaat aanvaard,

Het zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering."VIERDE BESLISSING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap van de Rijselstraat 62 te 8900 leper naar Ter Waarde 42 te 8900 leper te verplaatsen en om artikel 2 van de statuten aan te passen, zodat de tekst van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Ter Waarde 42."

VIJFDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Mieke Breyne,

Geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T GOUDEN HOOFT

Adresse
Zetel : 8900 leper, Rijselstraat 62

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande