T HEMELHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T HEMELHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.662.855

Publication

30/06/2014
ÿþ ModWord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE

3- 2t1111 3TAATSBLA

NEERGELEGD

Mit 20141

DRechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie





StRUI

21 -0 BELGISCH

Ondememingsnr : 0443.662.855 Benaming

" (voluit) : 'T HEMELHOF

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 123

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  KAPITAALS VERHOGING

er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Stan Devos, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 12 mei 2014, ter registratie, dat is bijeengekomen:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte' aansprakelijkheid 'T HEMELHOF met zetel te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 123 en blijkt dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

I) Voorafgaand besluit: Omzetting van het kapitaal in euro en afschaffing van de nominale, waardebepaling van de aandelen.

De vergadering beslist voortaan het kapitaal uit te drukken in euro en voortaan enkel de euro als munteenheid te hanteren. De vergadering beslist de nominale waardebepaling van de aandelen af te schaffen en voortaan de breukwaarde te hanteren die bekomen wordt door het kapitaal te delen door het aantal aandelen.

II) Kapitaalsverhoging

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal voor een eerste maal te verhogen voor een bedrag van vijfenveertigduizend honderd zestien euro éénenzestig eurocent (45.116,61E) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van duizend achthonderd twintig (1820) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis,

Op deze duizend achthonderd twintig (1820) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen zevenentwintig euro zevenenveertig eurocent (27,47E) per aandeel waarvan:

-Vierentwintig euro negenenzeventig eurocent (24,79E) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal vijfenveertigduizend honderd zestien euro euro éénenzestig eurocent (46.116,61E);

-En twee euro achtenzestig eurocent (2,68E) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde in totaal vierduizend achthonderd drieëntachtig euro negenendertig eurocent (4.883,39E).

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

TWEEDE BESLUIT INDIVIDUELE AFSTAND VAN HET VOORKEURRECHT

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken, voor zoveel ais nodig, aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

PERDE BESLUIT  INSCHRIJVING OP DE KAPITAALSVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NlEUWE KAPITAALAANDELEN

1. Vervolgens hebben DE METS Stefaan en PATTYN Conne, voomoemde vennoten, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "'T HEMELHOF", en in te schrijven op de duizend achthonderd twintig (1820) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenentwintig euro zevenenveertig eurocent (27,47E) per aandeel, en onder de hoger gestelde, voorwaarden, ten weten:

- DE METS Stefaan, voornoemde vennoot, ten belope van negenhonderd en tien (910) kapitaalsaandelen.

PATTYN Conne, voornoemde vennoot, ten belope van negenhonderd en tien (910) kapitaalsaandelen.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus

werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd (100%) procent, zijnde in totaal vijfenveertigduizend honderd zestien

euro euro éénenzestig eurocent (45.116,61E),

En

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100%), zijnde in totaal vierduizend achthonderd drieëntachtig euro negenendertig eurocent (4.883,39E).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Rercord Bank Naamloze Vennootschap te Evere, Henri Matisselaan 16. Zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 9 mei 2014. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

VIERDE BESLUIT -VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van bet feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenveertigduizend honderd zestien euro euro eenenzestig eurocent (45.116,61E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal-aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend zevenhonderd en acht euro tweeënzestig eurocent (63.708,62E), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd zeventig (2570) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING ONBESCHIKBARE REKENING 'UITGIFTEPREMIES'

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vierduizend achthonderd drieëntachtig eut() negenendertig eurocent (4.883,39E) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', die , zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vierduizend achthonderd drieëntachtig euro negenendertig eurocent (4.883,39E) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van drieënzestigduizend zevenhonderd en acht euro tweeënzestig eurocent (63.708,62E) tot achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (68.592,01E) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij vierduizend achthonderd drieëntachtig euro negenendertig eurocent (4.883,39E). Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING  VERWEZENLUKING VAN DE KAPITAALSVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van vierduizend achthonderd drieëntachtig euro negenendertig eurocent (4.883,39E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (68.592,01E) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd zeventig (2676) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GENOMEN BESLISSINGEN EN AANNEMING NIEUWE STATUTEN CONFORM DE HUIDIGE WETGEVING

De vergadering beslist om artikel 6 in verband met het maatschappelijk kapitaal van de statuten aan te passen en de vergadering beslist ineens de statuten aan te passen aan de recentste wetgeving door schrapping van de huidige statuten van de vennootschap en vervanging door de volgende hierna overgenomen statuten:

"TITEL L NAAM ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "'T HEMELHOF".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B,V.B.A.".

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 123.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van horecabedrijven in de meest ruime zin genomen zoals het uitbaten van over het algemeen welkdanige spijs-, drank-, en logeerhuizen alsook hotels, restaurants, cafés, bars, wijnbars, tearooms, feest en

-

vergaderzalen.

Optreden als tafelhouder en banketaannemer met alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de activiteit van restaurateur en traiteur, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en in deelneming met derden.

Het kopen, verkopen, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren en voedingswaren en de levering ervan ten huize.

Het uitbaten van zalen, het inrichten van feesten en het organiseren, uitbaten en verhuren van alles wat betrekking heeft op aile mogelijke activiteiten in de sector van de ontspanning, de cultuur, de kunst, de mode en de vrijetijdsbesteding,

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in belgië als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doe! nastreven, of die van aard zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en

voor zover de wet dit niet verbiedt.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor

wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, zoals voorzien

in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op

aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende

wetgeving

Artikel 4 Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Zij is beginnen werken op zeven maart negentienhonderd éénennegentig. Om wettige redenen kan de

ontbinding van de vennootschap in rechte gevorderd worden. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de

vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die

voor de wijziging van statuten zijn gesteld. De vennootschap mag haar verbintenissen aangaan of in haar

voordeel bedingen voor een termijn die haar duur overschrijdt.

TITEL U. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. z Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent

(68.592,01E). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd zeventig (2570) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één tweeduizend vijfhonderd zeventigste (1/2570ste)

van het kapitaal,

Artikel 7 ; Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan verbonden

rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is

aangewezen. Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een

aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

Artikel 8 : Aard van de aandelen - Register van vennoten

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

De vennoot of elke belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat

1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke huidige of oud - vennoot, alsmede het getal

van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de

zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de

datum van inschrijving in het register van vennoten.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het

register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de

vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

A)Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 Wetboek van vennootschappen.

In geval van agio op nieuwe aandelen, moet het volledig gestort worden bij de inschrijving.

B)De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Artikel 10. : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van artikel 316 tot en met 318 Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11. z Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 lid.2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal,

"

'" " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens

overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij

gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt

gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de

evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

TITEL !IL BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12, ; Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet

vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt

bepaald door de algemene

vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders

waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met

een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen,

totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Artikel 15.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 17. : Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het

Wetbcek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

TITEL IV, - CONTROLE

Artikel 18, Controle van de vennootschap

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap

opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die

wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien het niet wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, zal de zaakvoerder toch een

verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van

Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 19 : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand september van ieder jaar

om dertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20. : Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet, De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien aile vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoijeel stemmen als aandelen.

j.

"

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26. Schorsing van het stemrecht inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een

persoon, aangeduid door aile medeëigenaars,

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

" uitgeoefend.

" TITEL VI. JAARREKENING JAARVERSLAG CONTROLEVERSLAG

Artikel 29.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van dat zelfde jaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wei

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering. Artikel 31,

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de " vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 32,

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepaiingen van de vennootschappenwet.

Artikel 37, Verdeling

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien. ; niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld."

NEGENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Bijlagen:

- uitgifte

- coördinatie van de statuten

Opgemaakt door Stan Devos, geassocieerd notaris te Zwevegem

Op de lactate blz. van Luik 3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

-Bijlagen bljhet BeIgisélïStaatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het .Belgisch Staatsblad

\" .7

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0356-015
07/11/2013 : KO123814
11/10/2012 : KO123814
04/11/2011 : KO123814
06/10/2010 : KO123814
06/10/2009 : KO123814
08/10/2008 : KO123814
04/10/2007 : KO123814
30/10/2006 : KO123814
04/11/2005 : KO123814
11/10/2004 : KO123814
24/10/2003 : KO123814
28/10/2002 : KO123814
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.09.2015 15637-0309-017
06/10/2001 : KO123814
13/10/1999 : KO123814
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 30.09.2016 16645-0203-017

Coordonnées
T HEMELHOF

Adresse
BRUGSESTEENWEG 123 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande