T MADELEINTJE

Association sans but lucratif


Dénomination : T MADELEINTJE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 874.473.509

Publication

26/06/2013
ÿþ Man 2.2

rit: = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RESTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afidnling Brugge)

°p: 14 JUNI 2013

Griffu oneee

IIImi~~iRwnnaR

13 97513*

1111

Ondernemingsnr : 0874.473.509

Benaming

(voluit) : 't Madeleintje

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Geervelde 50, 8310 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming en wijziging statuten

De algemene vergadering, bijeengekomen op 15 januari 2013, heeft

1. Het ontslag aanvaard van de volgende bestuurder:

VERSTR1NGE ALEX, Rijksregistemummer 53041548908, Geervelde 50, 8310 Brugge

2. Tot bestuurder benoemd:

- DELOOSE MARK, Rijksregistemummer 61120601902, Jacob van Maerlantstraat 83, 8000 Brugge

- PERSYN LIES, Rijksregistemummer 81062624440, Blankenbergse steenweg 19/00.01, 8000 Brugge

Tevens werd beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Art. 2 De zetel van de v.z.w. is gevestigd te Willemijnendreef 40, 8000 Brugge, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Art. 3 De vereniging heeft tot doel amateurtheaterproducties op te voeren. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 4 Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen die bij de oprichting deze statuten ondertekenen en diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Het ledenregister wordt bijhouden op de zetel van de v.z.w, De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw, Ze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement,

Art. 7 De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van de effectieve leden wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Zij kan niet meer bedragen dan honderdvijftig Euro.

Art. 10 De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist,

Zij wordt tenminste eenmaal per jaar bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningenvan het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per brief of e-mail waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. ln dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen, met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.; Van de vastgestelde agenda kan slechts met eenparig akkoord van de aanwezige effectieve leden worden afgeweken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art, 14 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De voorzitter zit de bijeenkomsten voor. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de bijeenkomst voorgezeten door het oudste aanwezige lid van het bestuur.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen als de helft 4-1 van de bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden als college uit, d.w.z. beslissend bij meerderheid.

Art. 15 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging zonder machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen en dit voor alles wat niet tot de uitdrukkelijke bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoort.

De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur verrichten en bovendien alle daden van beschikking.

Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig zou vertegenwoordigd zijn, de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een ander bestuurslid zonder dat deze van enige beraadslaging of machtiging blijk moet geven.

De Raad van Bestuur kan bepaalde bevoegdheden delegeren aan door haar aangestelde personen.

Voor alle verschijningen voor notaris en openbaar bestuur is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris,

De Raad van Bestuur legt alle huishoudelijke reglementen vast die hij nodig en nuttig acht en hij alleen is bevoegd ze te wijzigen of af te schaffen. Ingeval van onduidelijkheid of tegenstrijdigheid tussen deze statuten en een huishoudelijk reglement gelden de bepalingen van de statuten.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk uit.

Gedaan op 8 juni 2013 in drie originele exemplaren, waarvan één exemplaar dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging en één exemplaar dat ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge wordt neergelegd.

Tegelijkertijd neergelegd bij de bevoegde rechtbank van koophandel:

- de volledige, gecoördineerde tekst van de statuten,

- de akte van benoeming en/of ambtsbeëindiging van nieuwe, respectievelijk ontslagnemende leden van de raad van bestuur

LIES PERSYN

secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2012
ÿþMOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

N

Gil

1

flI III II III Ilf III I I IIII

" 1]16061]*

CCRuti.EGO ter GRIFFIE der RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdAiing Brugge)

4 SEP., 2 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.473.509

Benaming

(voluit) : 't Madeieintje

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Geervelde 50, 8310 Brugge

Onderwerp akte Benoeming en wijziging statuten

De algemene vergadering, bijeengekomen op 9 augustus 2012, heeft

1. Het ontslag aanvaard van de volgende bestuurders:

- KONINGS Martine, Rijksregistemummer 68011501203, Spoorwegstraat 41, 8200 Brugge

- VANLERSBERGHE Jacques, Rijksregisternummer 50041719978, Weidestraat 208,8310 Brugge

2. Tot bestuurder benoemd:

- DANNEELS Maria, Rijksregisternummer 60102724482, Heideroosstraat 35, 8200 Brugge

- VAN CAMPENHOUT Will, Rijksregisternummer 79101405392, Hippoliet Van Peenestraat 16, 8000 Brugge

Gedaan op 22 augustus 2012 te Brugge in twee originele exemplaren, waarvan een exemplaar dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging en een exemplaar dat ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge wordt neergelegd.

ALEX VERSTRINGE

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
T MADELEINTJE

Adresse
GEERVELDE 50 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande