T OUD RIDDERHOF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T OUD RIDDERHOF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.399.657

Publication

17/02/2012
ÿþ Mal 2.0

_1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-6, 02, 2012

eg es KOOPHANDEL 13l~Nt~

MUFtTRIJK

iiu

1111





'12040466*

Ondernemingsnr : n gyd, me. 6.53

Benaming

(voluit) : "' t Oud Ridderhof`

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8540 DEERLIJK, Gaversstraat 137

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een onderhandse akte de dato 1 februari 2012, geregistreerd te Kruishoutem op 2 februari 2012, 6 bladen geen verzendingen, boek 6/87 blad 63 vak 18, ontvangen 25,00 EUR, (getekend) J. De Seranno, blijkt dat een Vennootschap onder Firma werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : 1) VANDEWALLE Frank, wonende te 8540 Deerlijk, Gaversstraat 106; en 2) PEETERS Wouter, wonende te 8540 Deerlijk, Gaversstraat 137.

2. RECHTSVORM EN NAAM ; De vennootschap neemt de vorm aan van een VOF met de naam "'t Oud Ridderhof".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8540 Deerlijk, Gaversstraat 137.

4. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt. Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap,

5. KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 180.000,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 1.800 aandelen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze gemeenschappelijke volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

In geval van opsplitsing vruchtgebruik/bloot-eigendom komt het stemrecht en de dividenduitkering toe aan de vruchtgebruiker.

De overdracht van aandelen in de vennootschap is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan aile medevennoten.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

6. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort als volgt:

1) VANDEWALLE Frank heeft ingeschreven op 1.500 aandelen voor een bedrag van 150.000,00 euro, volledig volgestort door inbreng in geld ten bedrage van 150.000,00 euro, waarvoor hem 1,500 aandelen als volledig volgestort werden toegekend; en.

2) PEETERS Wouter heeft ingeschreven op 300 aandelen voor een bedrag van 30.000,00 euro, volledig volgestort door inbreng in geld ten bedrage van 30.000,00 euro, waarvoor hem 300 aandelen als volledig volgestort werden toegekend;

7, BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden inzake beschikking over onroerende goederen en financiële activa van aanmerkelijk belang en inzake het aangaan van verbintenissen met als voorwerp "kredieten, leningen en borg", is de handtekening van alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend, vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

Werd benoemd tot statutair-zaakvoerder, voor onbepaalde duur : VANDEWALLE Frank, die verklaard heeft: te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De opdracht van statutair-zaakvoerder kan slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Werd benoemd tot opvolgend statutair-zaakvoerder voor onbepaalde duur, voor het geval Vandewalle Frank zijn mandaat van statutair-zaakvoerder niet meer kan uitoefenen : PEETERS Wouter, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

8.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

9. WINSTAANWENDING

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen besluiten,

De netto-winst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen besluiten een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten . Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen besluiten dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens voormelde verhouding. Het eventueel netto-verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Frank Vandewalle, oprichter Wouter Peeters, oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþVoorbehoud

aan he

Belgisc Staatshl

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0843.399.657

Benaming

(voluit) : « ° t Oud Ridderhof » (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 8540 Deerlijk, Gaversstraat 137 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging  Statutenwijziging

ILE1_ ~__ i- l~ a~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

91111IIIIIIIIIIIII IIII

" 15120515"

i

VIONITEU R BELGE

12 -08- 2015 of.LG1SChi STAATSBLA

NEERGELEGD

2 9 JULI 2015

j Rechtbank van KOOPHANDEL Geneci RTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit een onderhandse akte dd 29 juli 2015, houdende bijzondere algemene vergadering der vennoten, blijkt dat

1 / De vergadering heeft besloten het kapitaal te verhogen niet 120.000,00 EUR, teneinde het te brengen van,

180.000,00 EUR op 300.000,00 EUR en dit mits uitgifte van 1.200 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/3.000ste van het maatschappelijk kapitaal, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van 100,00 EUR per aandeel.

VANDEWALLE Frank, wonende te 8540 Deerlijk, Gaversstraat 106, heeft verklaard in te schrijven op 1.200, nieuwe aandelen, hetzij voor een bedrag van 120.000,00 EUR, volledig volgestort door inbreng in speciën van een bedrag van 120.000,00 EUR.

De vergadering heeft verklaard en erkend dat alle aandelen waarop aldus in geld werd ingeschreven volledig volgestort werden en zij stelde vast dat de kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt.

2/ ingevolge de genomen besluiten, heeft de vergadering besloten om de eerste alinea van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende alinea

"Het kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERDDUIZEND EURO (300.000,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen."

3/ De vergadering heeft de zaakvoerder alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het ondernemingsloket te verrichten.

4/ De statutair-zaakvoerder heeft bijzondere volmacht verleend aan de naamloze vennootschap

"Accountantskantoor Bekaert", te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, of elke andere persoon die door haar wordt aangewezen, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een; ondememingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en, overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige;

formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : exemplaar bijzondere algemene vergadering; uittreksel, gecoördineerde statuten. (getekend) Frank Vandewalle, statutair-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
T OUD RIDDERHOF

Adresse
GAVERSSTRAAT 137 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande