T-PACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T-PACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.661.461

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.08.2012 12460-0269-012
07/07/2011
ÿþMvd 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ;~........_

II YI NIIIIIIIIIIIIIIIII

*11102640*

bel

BBg sta

nl

NEERGELEGD

27. 06, 2L;~

RECHTS/, KOOPHANDEL GriftieTTRIJK

Ondernemingsnr : 0875.661.461

Benaming

(voluit) : T-PACK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Marcel Windelsstraat 71 Bus 2

Onderwerp akte : VERANDERING BOEKJAAR  VERPLAATSING JAARVERGADERING STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op vier en twintig juni twee duizend en elf, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

I.Het boekjaar te laten beginnen op één januari en het te laten eindigen op één en dertig december van ieder jaar en als zodanig artikel vijf en twintig van de statuten aan te passen. Ten titel van overgangsbepaling wordt alhier beslist dat het huidig boekjaar uitzonderlijk zal lopen tot één en dertig december twee duizend en elf.

2..De jaarvergadering te verplaatsen naar de derde zaterdag van de maand juni om tien uur en artikel elf als dusdanig aan te passen

3.De aandelen voortaan eveneens de gedematerialiseerde vorm kunnen aan-nemen mits eenparig akkoord van alle vennoten.

4.Het register van aandelen onder elektronische vorm mag gehouden worden zodra de wet het toelaat.

5.De mogelijkheid te voorzien cm bij eenparig akkoord van aile bestuurders de techniek van de tele- of; videoconferentie aan te wenden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur.

6.Artikel zeven aan te vullen met volgende tekst:"

"De titularissen van gedematerialiseerde aandelen die de algemene verga-dering wensen bij te wonen; dienen vijf werkdagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, een attest' neer te leggen op de plaat-sen aangegeven in de oproepingsbrief, opgesteld door de erkende rekeninghou-der: of door de vereffeningsinstelling waarbij de onbeschikbaarheid van de gede-materialiseerde aandelen tot op de: datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bij eenparig akkoord van alle zaakvoerders kan de techniek van de tete- of videoconferentie aangewende worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle zaakvoerders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, fax of e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord, kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen enkel dienen als forum voor discussie en' beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle zaakvoerders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers."

7.De tekst van artikel negen te vervangen door nagemelde tekst:

"De beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden ge-regeld overeenkomstig het wetboek vennootschappen.

In afwijking van het wetboek vennootschappen mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van, nietigheid niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met unanieme toestemming van de vennoten. De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan medevennoten of aan de echtgeno(o)t(e) van de overdragen of de overleden vennoot."

8.De tekst van artikel negen aan te vullen door nagemelde tekst:

"Behoudens minnelijke overeenkomst, wordt de prijs van de aandelen vastgesteld door een deskundige, aangeduid in onderlinge overeenstemming tus-sen partijen; bij gebrek aan akkoord over de aanstelling van de; deskundige, wordt de deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap."

9.Artikel één en twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

It

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"Behoudens hetgeen bepaald is in titel III in geval de vennootschap één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-ke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon lot zaak-voerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, be-stuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt voor de duur van de vennootschap ais zaakvoerder benoemd, Heer Van Den Hende Thomas, voornoemd, die aanvaardt.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen."

10.Artikel drie en twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend als volgt:

"De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitgebreide mach-ten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de ven-nootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een mi-nisterieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van arti-kel 259 en volgende van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel val-len, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs."

11.Artikel vier en twintig te vervangen door de volgende tekst luidend als volgt:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepa-ling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de al-gemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoe-men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

12.Volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

RECHSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "T - PACK"

ZETEL: 8790 Waregem, Marcel Windetsstraat 71 Bus 2.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uit-sluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a)het aanvaarden van beheersfuncties in bedrijven, consulteren, informeren en adviseren van bedrijven betreffende hun management in het algemeen, zoals de verkoop, de strategische planning, de marketing, de productie, het financieel beleid, de informatisering en de automatisatie.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c)de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de commissiehandel en de vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenper-soon in de handel.

d)Alle verrichtingen van roerende en onroerende aard in verband met de bouwpromotie door middel van het laten uitvoeren door derden en diverse onderaannemers van alle bouwwerken, zowel private als openbare, de coördinatie met onderaannemers en alles wat in verband staat met het bouwvak, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

e)De verhuring van divers materieel.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

f)Het optreden als tussenpersoon in de aktiviteiten hiervoor omschreven, evenals de zelfstandige handelsvertegenwoordiging.

g)Het verhuren en huren al of niet onder het BTW stelsel, de aankoop en ver-koop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede. alle activi-teiten die betrekking hebben op roerende en onroerende leasing.

h) Het ontwikkelen, het kopen, het verkopen, het in licentie nemen of het geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

i) Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

j) Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin van het woord; bijstand en diensten verlenen, recht-streeks of onrechtstreeks op het vlak van de administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, tech-nische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of ver-knocht zijn of op welke wijze ook kunnen. bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR: onbepaald.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 euro) en is vertegenwoordigd door honderd zes en tach-tig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zes en tachtigste (186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd zes en tachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechts-persoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, Heer Van Den Hende Thomas, voornoemd, die aanvaardt.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitge-breide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

COMMISSARISSEN:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de

wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: de derde zaterdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de _ vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de rege-len voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoerders zal worden uitbetaald.

13.De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de ge-coördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

a Voor-

J* behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Tegelijk hiermee neergelegd: -Afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 10.02.2011 11029-0190-011
26/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 23.02.2010 10051-0322-011
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 16.02.2009 09047-0293-011
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 27.02.2008 08056-0339-011
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.12.2006, NGL 31.01.2007 07038-1224-012
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.07.2015 15367-0330-013

Coordonnées
T-PACK

Adresse
MARCEL WINDELSSTRAAT 71, BUS 2 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande