T PIMPAMPOENTJE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T PIMPAMPOENTJE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 629.933.341

Publication

21/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11E1 20'5

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

OndErnerningsnr : 0629.

933. 3/i4

Benaming

(vent) : t PimPampoentje

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Moeskroensesteenweg 200 te 8511 Aalbeke

(v011edíg adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap 't PimPamPoentje VOF

t PimPamPoentje

Vennootschap onder firma

Moeskroensesteenweg 200

8511 Aalbeke

Vandaag, 6 mei 2015, teneinde over te gaan tot de oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, is verschenen:

I.Steffie Deprez, geboren te Kortrijk op 2 februari 1994, wonende te Meensesteenweg 174/3 - 8501 Bissegem - NN: 94.02.02-408.65

2.Chade Naessens, geboren te Kortrijk op 05 februari 1991, wonende te Lauwsestraat 224 - 8511 Aalbeke - NN: 91.02.05-164.59

De aandelen worden op heden volstort voor 5.000,00 euro op een rekening met nummer BE16 7350

4136 9474, op naam van de vennootschap bij KBC Bank te Lauwe,

Zowel Steffie Deprez als Chade Naessens hebben elk 2.500,00 volstort,

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma, waarvan statuten aldus bepalen:

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als naam " 't PimPamPoentje"

Als commerciële naam voor een gedeelte van de activiteiten wordt gebruikt: " 't PimPamPoentje"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8511 Aalbeke, Moeskroensesteenweg 200 en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, rekening houdend met de taalwetgeving terzake. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde i jd te rekenen vanaf heden.

op de I:;ia r ijl _ n Lud, l' +i^ ír1=1<icïi i'.=', 7 î r"21ii ' ,,an de in3Gun-i,_ni2Fencj van rJi f+arSo(u)rl(~il)

b85'o_Orl Ciw i?C{lt£pErsoora ler dr_lrjgrl Ie v,r-.iieg?n+:00f~i~g3u

R]n _o r'1-,.^T1l Cfl llalld`tL'.l ening

i..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK li - DOEL

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het uitbaten van een dagverblijf of een creche voor de opvang van kinderen

Het organiseren van kinderopvang, dit in kinderkribben, als onthaalmoeder of onder enige andere vorm. Zij

kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van

allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt

met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

HOOFDSTUK IIl - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art.4 Vennoten

De vennoten zijn:

1.Steffie Deprez, geboren te Kortrijk op 2 februari 1994, wonende te Meensesteenweg 174/3 8501

Bissegem - NN: 94.02.02-408.65

2.Chade Naessens, geboren te Kortrijk op 05 februari 1991, wonende te Lauwsestraat 224 - 8511 Aalbeke - NN: 91.02.05-164.59

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier

concurrerend zijn aan die van de vennootschap,

Art. 5 Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 5.000 euro (vijfduizend komma nul euro).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen hebben stemrecht,

Art. 6 Aandelen

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten, conform de artikelen van het Wetboek der Vennootschappen, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van openstelling van de inschrijving, Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de artikelen van het Wetboek der Vennootschappen, genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van de vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden en dat bevat:

De nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en het getal der hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de overdrachten van aandelen met hun datum gedagtekend en ondertekend door de, overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, door de gecommanditeerde vennoot en de erfgenamen ingeval wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot mag inzage nemen in dit register.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon , die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden, tenzij anders overeengekomen in de algemene vergadering, de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Bij het overlijden van één van de vennoten, worden de aandelen automatisch overgedragen naar de erfgenamen in rechte lijn.

De eigendom van het aandeel brengt van rechtswege de instemming in de statuten en door de algemene vergadering van de vennoten regelmatig genomen beslissingen, met zich mee.

De rechten en verplichtingen verbonden aan een aandeel volgen haar in handen dewelke die zou zijn.

Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de zegels doen leggen op de goederen en de waarden van de vennootschap, of er de inventaris van eisen, noch de verdeling of de licitatie van vragen, noch zich, in welke mate ook in het bestuur van de vennootschap mengen.

Voor de uiitoefenirtg van hun rechten moeten zij de maatschappelijke geschriften en de beslissingen van de algemene vergadering eerbiedigen,

Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art, 7 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van

de vennootschap. Tot zaakvoerders wordt voor onbepaalde duur benoemd:

1.Steftie Deprez, geboren te Kortrijk op 2 februari 1994, wonende te Meensesteenweg 174/3 - 8501 Bissegem.

2.Chade Naessens, geboren te Kortrijk op 05 februari 1991, wonende te Lauwsestraat 224 - 8511 Aalbeke.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Art. 8 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De beide zaakvoerders vertegenwoordigen alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Zij mogen enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 9 Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoek- en controle bevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of erkende boekhouder. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris/revisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 10 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste zaterdag van de maand september om 10 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de gecommanditeerde vennoten. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 17 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering;

Art. 11 Besluitvorming

Elke vennoot heeft één stem, ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit.

Een vennoot Kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de

besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van

ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 12 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één april tot éénendertig maart van ieder jaar.

In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang bij neerlegging van de statuten bij de

Rechtbank van koophandel en eindigt het op 31 maart 2017.

Art. 13 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar wordt een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag: De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. In het jaarverslag geeft de aangestelde gecommanditeerde vennoot rekenschap over het gevoerde beleid.

Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 14 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 15 Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomènde geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Overgangsbepalingen en/of slotbepalingen

1.Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen

Het eerste maatschappelijke boekjaar is begonnen vanaf de neerlegging van de statuten bij de Rechtbank

van koophandel tot en met 31 maart 2017.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden de eerste zaterdag van de maand september

2017.

2.Overeenkomstig artikel 20 van het wetboek der Vennootschappen, wordt de vennootschap geacht haar activiteiten uit te oefenen sedert mei 2015.

Alle verrichtingen door Mevr. Steffie Deprez en Mevr. Chade Naessens uitgevoerd in het kader van het maatschappelijke doel, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap.

3.Aanstelling bijzonder lasthebber voor de wettelijke formaliteiten

Fisconté, Waregemstraat 191, 8792 Desselgem wordt aangesteld tot bijzonder lasthebber voor het vervullen van alle formaliteiten ten overstaan van het ondememingsloket, de BTW, registratie en andere officiële instanties.

WAARVAN AKTE=

Verleden te Harelbeke, 06/05/2015

Chade Naessens Steffie Deprez

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch e Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T PIMPAMPOENTJE

Adresse
MOESKROENSESTEENWEG 200 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande