T WIELTJE

Société en commandite simple


Dénomination : T WIELTJE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.616.164

Publication

02/09/2013
ÿþHod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p 53 t. 6 X16. A 6q

Benaming

(voluit) : 'T WIELTJE

(verkort) :

111101

*131396 9"

(D,Ci\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : HANDELSVENNOOTSCHAP OW GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Wieltje 28 te 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

'T WIELTJE

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

STICHTING

Het jaar 2013 op 1 JULI.

zijn bijeengekomen

1.GHEKIERE Dries wonende te WIELTJE 28, 8900 IEPER,

optredend met eigen middelen,

2.WITTOUCK Liesbet wonende te WIELTJE 28, 8900 IEPER,

optredend met eigen middelen,

Comparant GHEKIERE Dries neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Comparant WITTOUCK Liesbet treedt op als stille vennoot.

Artikel 1

De vennootschap draagt de naam 'T WIELTJE, Gewone commanditaire Vennootschap.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te WIELTJE 28, 8900 IEPER. Die zetel kan naar een andere gemeente verplaatst worden door besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland :

" De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de promotie, het bewerken, stockeren, de vertegenwoordiging in, de commissiehandel in, het verdelen en vertegenwoordigen van allerhande granen, voeders, grondstoffen voor voeders, meststoffen, sproeistoffen en anderen scheikundige producten, zaden en bakkerijgrandstoffen, systemen, werktuigen, uitrustingen en brevetten, die verband houden met menselijke en dierlijke voeding

" Het malen, mengen en bereiden van granen tot productie voor menselijke consumptie.

" Het uitvoeren van alle verrichtingen behorende tot de courante praktijk van de landbouw waaronder algemene landbouw, het telen van nijverheidswaren, het telen van nijverheidsgewassen, veeteelt, pluimveeteelt, varkenskweek en tuinbouw.

" Loonkweek voor derden van runderen, varkens en pluimvee.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Elke primaire verwerking, omvorming of verpakking van voortgebrachte of aangekochte land- of tuinbouwproducten, aan- en verkoop van landbouwgrondstoffen, -benodigdheden en producten.

" Het uitvoeren voor rekening van derden, aan- en verkoop van runderen, varkens en pluimvee en van diverse land- en tuinbouwwerken.

" Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

" Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-'zaamhe-'den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn,

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium.

" Activiteiten van transactiegeleiding;

-Waardering van bedrijven;

-Opstelling van informatiernemorandums voor de presentatie van bedrijven;

- Het begeleiden van bedrijven en zijn aandeelhouders voor het aantrekken van financiering en/of

kapitaal;

- Het begeleiden van bedrijven en zijn aandeelhouders bij een verkoop of aankoop van aandelen;

- Het begeleiden van bedrijven en aandeelhouders bij de reorganiatie o.m bij het afstoten van bedrifsafdelinen, verkoop van activa en alle andere verrichtingen in het kader van een reorganisatie;

- Het begeleiden van bedrijven bij privatisering, overdracht, bij het beroep doen op publiek bij uitgifte of verkoop van aandelen en/of leningen.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verlenen en verwerven van onroerende zakelijke rechten, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan syndici.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

la

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen doen die nodig zijn om haar doel te realiseren of nuttig kunnen zijn voor de realisatie van haar doel of kunnen nuttig zijn als belegging voor de vennootschap.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht heden en is opgericht voor een onbepaalde duur. Ze begint te werken op 0110712013. Alle engagementen die zijn genomen alsook de prestaties die zijn geleverd door de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot sedert 1 juli 2013 zijn verondersteld te zijn aangegaan voor de vennootschap in zijn hoedanigheid van gecommanditeerde zaakvoerder.

Artikel 5

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 6

Het kapitaal bedraagt 1.500,00 ¬ vertegenwoordigd door 150 aandelen van 10,00 ¬ elk.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt 1.500,00 ¬ , dat bij wijze van geldschieting ingebracht wordt,

door de oprichtende vennoten volstort.

Het kapitaal wordt volstort op rekeningnummer BE96 6451 0061 5105 van Bank Van Breda.

Mijnheer GHEKIERE Dries, rijksregisternummer 810829 231 74, voornoemd, onderschrijft 149 aandelen en volstort 1.490,00 E.

Mevrouw WITTOUGK Liesbet, rijksregisternummer 820401 258 07, voornoemd, onderschrijft 1 aandeel en volstort 10,00 E.

ln totaal zijn dus 150 aandelen onderschreven, vertegenwoordigend 1.500,00 E.

Artikel 7

De maatschappelijke deelbewijzen zijn ondeelbaar en op naam.

Indien er meerdere eigenaars zouden zijn voor één deelbewijs heeft de maatschappij het recht de rechten en voordelen hieraan verbonden op te schorten totdat één enkel persoon die reeds als vennoot aangenomen is, zal aangeduid worden ais zijnde eigenaar van het deelbewijs.

Artikel 8

De maatschappelijke deelbewijzen kunnen niet overgedragen worden aan personen die voor deze overdracht nog geen lid waren van de vennootschap. Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van alle vennoten vereist.

Artikel 9

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. De overblijvende vennoten of een door de eventueel enig overblijvende venncot aan te duiden partij moeten de deelbewijzen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per deelbewijs vastgesteld in de notulen van de laatste Algemene Vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden. Ten dien einde zal de jaarlijkse Algemene Vergadering der vennoten de waarde van de deelbewijzen bepalen en in de notulen vermelden.

Artikel 10

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, ncch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

Artikel 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is vennoot van de vennootschap ; ieder die zich akkoord verklaard heeft met de standregelen, minstens één deelbewijs heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard.

Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een deelbewijs betekenen tevens volledig akkoord met de standregelen.

Artikel 12

De vennoot die één of meerdere aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet een zaakvoerderfgecommanditeerde vennoot of het college van zaakvoerderslgecommanditeerde vennoten hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en wocnplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of aanvaarde kandidaat- vennoot.

Binnen de 15 dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot of het college van zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, 15 dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmaking wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten.

Indien 1 of meer vennoten het hun aangeboden voorrecht niet uitoefent, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot over inlichten binnen de 15 dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen van de venncten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzonder de meerderheid door deze statuten opgelegd deze overnemer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 3 weken na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde overnemers of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overnamen van het aandeel van de uittredende vennoot of de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de 14 dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door 2 deskundigen, van wie er 1 wordt aangewezen door de vennootschap en 1 door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot.

Komen de 2 deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste 6 maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13

De heer GHEKIERE Dries is voor de duur van de vennootschap tot gecommanditeerde zaakvoerder benoemd. De macht van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden. De zaakvoerder kan vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan de vennoten, zonder dat voor de uitwerking van dit ontslag een statutenwijziging vereist is. Iedere ambtsbeëindiging en infunktietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van de Vennootschappen. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Mevrouw WLTTOUCK Liesbet is stille vennoot.

Artikel 14

De gecommanditeerde zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap in aile handelingen onder de firma te vertegenwoordigen.

Artikel 15

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerderlgecommanditeerde vennoot de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verkiezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen

Artikel 16

De statutaire algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om

tien uur en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Zij zal verslag houden over de

maatschappelijke aangelegenheden, kennisnemen van de jaarrekening, deze goed- of afkeuren en stemmen

over de te geven kwijting aan de zaakvoerders.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe aangeduide plaats, dag en uur, en dit binnen de 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de 3 weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer 1 of meerdere vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minsten 8 dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Ieder vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 17

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december daaropvolgend. Het eerste jaar begint heden en eindigt op 31 december 2014.

Artikel 18

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van de vennootschappenwet waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken, zijn van toepassing.

Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten, handelend in de

hoedanigheid van een vereffeningcomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk

op.

Artikel 20

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de 6 maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Artikel 21

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de 24 uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Artikel 22

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die 115 van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Artikel 23

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 24

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 25

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Artikel 26

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerder mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 27

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door 1 van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit sedert 1 juli 2013

4 "

Artikel 28

De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan Boekhoudkantoor Van West CVBA, R. Colaertplein 21 bus 3 te 8900 leper en/of hun aangestelde om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Artikel 29

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens 5 werkdagen voor het verlijden van de akte.

Artikel 30

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden vastgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 31

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te hare laste worden gelegd wegens haar oprichting, ongeveer 650,00 ¬ bedragen.

, WAARVAN AKTE

Opgemaakt te leper op 1 juli 2013

GHEKIERE Dries WI1TOUCK Liesbet

Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T WIELTJE

Adresse
WIELTJE 28 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande