TAGORE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TAGORE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.429.006

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 18.07.2014 14320-0124-016
24/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 IlJl 11hfl UhJlHuh!

*13199389a

Ondernemingsnr : 0428.429.006

Benaming (voluit) TAGORE

NEERGELEGD ter GRIFFIE' der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (A-reling Bruone)

I I DEC. zg~~~

Grime'

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Veldstraat 69

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Vaststelling aandelen op naam - uitkering tussentijds dividend - kapitaalverhoging - wijziging statuten

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TAGORE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-

, MIchiels),Veldstraat 69, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 6

i december 2013, neergelegd-" ter registratie, met eenparigheid van stemmen, werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT " " , ' ".

r

De vergadering stelt vast in verwijzing naar de notulen van de Raad van Bestuur van 23 december 2011 dat alle uitgegeven aandelen:áp naam zijn en ingeschreven zijn in het aandelenregister die op onafgebrcken wijze sedert de oprichting van de vennootschap' in 1986 werd bijgehouden zodat een verbetering van artikel 12 van de statuten noodzakelijk is teneindëdeze in overeenstemming te brengen met de realiteit.

TWEEDE BËSLUiT ":. .: 'r

De vergadering beslist.~n, het kader vande wet van'veertien december tweeduizend en vijf houdende de afschaffing van de effecten ean.toonder, dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effectenti kan uitgeven. De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en worden in die zin worden aangepast.

DERDE BESLUIT :x

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel twaalf integraal te

f: schrappen en te vervangen door de navolgende tekst:

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematedaliseerd, naargelang de;:

keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetelt;

van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot

bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en`i

" hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van:;

de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffen in gin stelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het registert

van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling.

De Raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaander,

', register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere;'

wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap blijven bewaard. 't

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte: i. aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van tt t % de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij eens;

vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen. :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte " aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftenk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven."

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel éénendertiq te vervangen door de volgende tekst:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vôôr de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten

geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering.

" De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen ' die de Raad van Bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de- belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd doorrde', ``algemene vergadering _ van de vennootschap, belopen op zevenhonderd éénenveertigduizend fweehanderd.dlrieëndertig euro vierenvijftig eurocent (¬ 741.233,54), zoals blijkt uit de op 19 juni 2012'goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011.

VIJFDE BESLUIT -VASTSTELLING VAW HET" UITKEERBAAR:BEDRAG.

De algemene vergadeing: stelt vastssdathet uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 varl~het' Wetboek van :Vennootschappen,. zevenhonderd éénenveertigduizend tweehonderd drieëndertig duro vierènyijftig eurocent (¬ 741" .23344) bedraagt,

ZESDE BESUUl1 " BESLISSING,TOT'UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De algemené-ver" Odér(,tig besli Pover te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor, een bedrag. vánkevenhonderd veertigduizend euro (¬ 740.000,00),

De vergadering sfëttvast dat ingevolge deze beslissing .,'elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend:

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 te willen inbrengen in= het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

ZEVENDE BESLUIT  VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben, Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Veerle Verdegem & CO - Bedrijfsrevisorenu, vertegenwoordigd door Veerle Verdegem, luiden als volgt:"6. Besluiten

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van NV TAGORE, te houden voor Notaris Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), zal zich dienen uit te spreken over de kapitaalverhoging door inbreng in natura, te onderschrijven door alle aandeelhouders, a rato van hun aandelenbezit, voor een bedrag van ¬ 666.000, 00 en bestaande uit hun openstaand saldo van hun "dividend-schuldvordering", dat zal ontstaan ingevolge de voorgenomen beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

Door inbreng in nature zal het maatschappelijk kapitaal door NV TAGORE oplopen tot ¬ 777.552,09, vertegenwoordigd door 7.355 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/7355 vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat onderhavig verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 11.1

Vdor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* De algemene vergadering van 6 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging in onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een dividend ten belope van ¬ 740.000,00 in toepassing van artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

* De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de In artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheng van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van Iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

* Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte ebstanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature;

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

* Indien alle aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng in nature 2.855 volledig volgestorte aandelen op naam van de naamloze vennootschap TAGORE worden uitgegeven, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van ¬ 666.000,00. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

1.456 nieuwe aandelen aan de heer Rudi Vercauteren voornoemd;

1.399 nieuwe aandelen aan mevrouw Hildegarde Persoon voornoemd.

Door de inbretrg in natura zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 666.000,00 teneinde het te brengen van ¬ 111.552,09 t6(¬ 777.552;09,

Huidig verslag wordt~afgal verd ondër de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile aandeelhoduers van

de vennootschap; hün ' e uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkéring eert' 6f meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalver1óging:zel.,7ret kapitaalr slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen dóor" d~`áaij?deelhouders,welke we! wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

We willen er. tenslotte àan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid 'erf de billjkheid`van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is. -

Onderhavig verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de verhoging van hefkapitaal zoals hierboven' beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Gent, 2 december 2013"

BVBA Veerle Verdegem & Co, vertegenwoordigd door Veerle Verdegem Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden , neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Neerlegging

Het voormelde verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

NEGENDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van zeshonderd zesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00), door de uitgifte of creatie van tweeduizend achthonderd vijfenvijftig (2.855) nieuwe, volledig volgestorte aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat Later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door alle aandeelhouders afzonderlijk van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig ten honderd (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij elk hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TIENDE BESLUIT  INSCHRIJVING EN STORTING OP DE NIEUWE AANDELEN

Tussenkomst Inschriivina on en volstorting van de kapitaalverhoging

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

K.

,ux'

mod 11.1

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders negentig procent (90 °!o) van deze schuldvordering, zijnde ten beiope van zeshonderd zesenzestigduizend euro (E 666.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze (niet-geldelijke) inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot voormelde dividenduitkering, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de tweeduizend achthonderd vijfenvijftig (2.855) nieuwe, volledig volgestorte aandelen toegekend als volgt:

- Een verhoging van het kapitaal door de Heer VERCAUTEREN Rudi, voornoemd, van driehonderd negenendertigduizend zeshonderd zestig euro (¬ 339.660,00), mits de uitgifte van duizend vierhonderd zesenvijftig (1.456) nieuwe, volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Een verhoging van het kapitaal door Mevrouw PERSOON Hildegarde, voornoemd, van driehonderd zesentwintigduizend driehonderd veertig euro (¬ 326.340,00), mits de uitgifte van duizend driehonderd negenennegentig (1.399) nieuwe, volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

ELFDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd zesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal in totaal werd gebracht van honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen eurocent (E 111.552,09) naar zevenhonderd zevenenzeventigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen eurocent (¬ 777.552,09), vertegenwoordigd door zevenduizend driehonderd vijfenvijftig (7.355) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénfzevenduizend driehonderd vijfenvijftigste (117,3551 van het kapitaal.

De nieuwe aandelen zijn volgestort ten belope van honderd procent.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

TWAALFDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met. de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangén door de volgende tekst:

Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd zevenenzeventigduizend vijfhonderd tFNeëënvijftigeeuró negen eurocent (E 777.552,09), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenduizend : driehonderd `vijfçnv ftig" (7.355) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder éénfzevenduizend driehor# ferd :vjfenvijffigsfe (1/7.355°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegepwébrdigen. Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.Erkurinenook winstbewjjen worden uitgegeven."

DERTIENDE BES UIT " VOLleACHT VOOR DE COORDINATIE.

De ver adering-giericedracht en volmacht aan bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en vólmacht aarl" de instrûmenterenbiei notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de bevoegde griffe van de F.ïechtbank van Koophandel van de gecoiirdineerde tekst der statuten.

VEERT[ENl]EBESLUIT .MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verieënt alle ".machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal dd, 0611212013, omvattende de gewijzigde statuten

- Gecoördineerde statuten

- Verslag van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 november 2013

- Controleverslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0336-016
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0273-016
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 26.07.2011 11342-0127-017
10/12/2010 : GE143004
03/08/2010 : GE143004
07/08/2009 : GE143004
21/08/2008 : GE143004
30/07/2007 : GE143004
06/09/2006 : GE143004
14/07/2005 : GE143004
07/07/2005 : GE143004
06/04/2004 : GE143004
30/05/2003 : GE143004
20/05/2003 : GE143004
11/12/2002 : GE143004
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0268-016
27/06/2002 : GE143004
12/04/2002 : GE143004
11/04/2001 : GE143004
16/12/1999 : GE143004
24/04/1999 : GE143004
22/04/1998 : GE143004
01/01/1997 : GE143004
01/05/1993 : GE143004
01/01/1993 : GE143004
06/08/1992 : GE143004
01/01/1992 : GE143004
01/01/1989 : GE143004
01/01/1988 : GE143004

Coordonnées
TAGORE

Adresse
VELDSTRAAT 69 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande