TAIT TECHNOLOGIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAIT TECHNOLOGIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.701.036

Publication

21/05/2014
ÿþr r

(DP7(21-\ ;..p5 Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0823.701.036 Benaming

(voluit) : Tait Technologies

(verkort)

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 MEI 2014

Griffie

Gent AfrlFling Brugge

Dë griffier -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 1

8020 Waardamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de zaakvoerder van 29 april 2014:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De enige zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap en de daaraan gelieerde vestigingseenheid te verplaatsen van Akkerstraat 1, 8020 Waardamme naar Lieven Bauwensstraat 20, 8200 Brugge, met ingang van 1 mei 2014.

De enige zaakvoerder besluit om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de bovenstaande beslissing.

De enige zaakvoerder geeft volmacht aan Mr Christophe Verstappen en iedere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, om over te gaan tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan bovenstaande beslissing en de neerlegging van de aldus gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht

De enige zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Christophe Verstappen, Virginie Ciers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, allen individueel handelend, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Hierbij neergelegd : gecoordineerde statuten

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 10.09.2014 14581-0222-045
04/02/2014
ÿþMad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~LIZGl;LCCD l Ci? GRIFFE VAN DE

SEL%CHTE3ANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELIN E)

- 2014 O~, '~ ti ~AN, ~

G BR1iG13

~ griffler,

Griffie

MONITEU

28 ;LGISCH S

im~m~~mnm~~Wnum ~

*14036017



Ondernemingsnr : 0823.701.036

Benaming

(voluit) : TAIT TECHNOLOGIES

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat nummer I te Waardamme (8020 Oostkamp)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TAIT TECHNOLOGIES", met maatschappelijke zetel te Waardamme (8020 Oostkamp), Akkerstraat 1, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brugge) onder het nummer 0823.701.036, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op acht januari veertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste Beslissing

Ontslag van de statutaire zaakvoerder "System Technologies BVBA"

De vergadering beslist tot het ontslag met onmiddelijke ingang van de statutaire zaakvoerder, System Technologies BVBA, met maatschappelijke zetel te 8610 Kortemark, Stationsstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Veurne) onder het nummer 0456.154.871, vast vertegenwoordigd door de heer Frederic Opsomer.

Tweede beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist paragraaf 2 en 3 van artikel 27 van de statuten van de vennootschap te schrappen,

teneinde artikel 27 aan te passen aan de voorgaande beslissing. Aldus luidt artikel 27 van de statuten vanaf

heden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen."

Derde beslissing

Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist vervolgens de heer Stephen Richard BERNSTEIN, geboren op 3 juli 1955 te Pennsylvania (Verenigde Staten van Amerika), wonende te 120 East 81st St., Apt. 14-H, New York, NY 10028 USA, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Zijn mandaat is onbezoldigd en is van onbepaalde duur tot het mandaat wordt herroepen door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Aldus stelt de vergadering vast dat het aantal zaakvoerders op één wordt gesteld, met name de heer Stephen Richard BEFNSTEIN.

ln overeenstemming met artikel 29 van de statuten, wordt de vennootschap als volgt vertegenwoordigd:

"ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,"

Vierde beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Elke Janssens, Mr, Virginie Ciers, Mr, Christophe Verstappen en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie, teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet gelimiteerd, de geconsolideerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager'in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOfJR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) , bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.01.2014, NGL 17.01.2014 14009-0344-045
04/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I1



NEERGELEGD ter GRIFFIE e~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugpa)

'2 2 K0Y. 2013'

Ondernemingsar : 0823.701.036

Benaming

(voluit) : TAIT TECHNOLOGIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Waardamme (Oostkamp), Akkerstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 19 november 2013, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden :

 dat het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met twee miljoen vijfhonderd drieëntachtigduizend zeshonderd dertig euro negentig cent (EUR 2.583.630,90), teneinde het kapitaal te brengen van honderd tachtigduizend euro (EUR 180.000,00) op twee miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd dertig euro negentig cent (EUR 2.763.630,90), door de uitgifte van vierduizend driehonderd en zes (4.306) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die pro rata temporis in de winsten zullen delen. »- dat R CH FORWARDING LTD., vennootschap opgericht naar het recht van het Verenigd Koninkrijk, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de vierduizend driehonderd en zes (4.306) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap door een inbreng in natura,

~- dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is.

-- dat de notaris, akte heeft genomen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van twee miljoen vijfhonderd drieëntachtigduizend zeshonderd dertig euro negentig cent (2.583.630.90 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd dertig euro negentig cent (2.763.630,90 EUR), vertegenwoordigd door vierduize nd zeshonderd en zes 4.606 aandelen zonder nominale waarde.

 dat artikel 5 van de statuten als volgt wordt gewijzigd:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd dertig euro negentig cent (2.763.630,90 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd en zes (4.606) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend zeshonderd en zesde (01/4.606e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Het verslag met betrekking op deze kapitaalverhoging werd opgesteld door Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Collegebaan 2D, 9090 Melle, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder nummer 0449.065.260, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Smits, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap, overeenkomstig artikel 313§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van voormeld verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

9. BESLUIT

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium.

Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle,

Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Jan Smits,

bedrijfsrevisor, werd aangesteld in hoedanigheid van ,

commissaris van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tait Technologies, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Akkerstraat 1, om een verslag op te stellen overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de inbreng in nature bij kapitaalverhoging door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura van een schuldvordering voor een totaal bedrag van 2.583.630,90 EUR.

vvy bevestigen bij deze op basis van de door ons uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar onze mening:

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi inbreng uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA Tait Technologies verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt; de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bestaat uit de toekenning van 4.306 nieuwe aandelen aan Rich Forwarding Ltd.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar.

De verstrekte vergoeding dient echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie van de BVBA Tait Technologies.

ln de boekhoudkundige staat per 30 september 2013, wordt door de zaakvoerder een waardering in continu»eit weerhouden.

Deze veronderstelling is slechts verantwoord in de mate dat de vennootschap verderop de financiële steun van haar aandeelhouders kan rekenen of beroep kan doen op andere financieringsbronnen,

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte willen wij er tevens op wijzen dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 19 november 2013

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jan Smits

Vennoot  Bedrijfsrevisor

-- dat aan de zaakvoerder aile bevoegdheden worden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de aanpassing van het aandeelhoudersregister en aan de notaris om de statuten te coördineren naar aanleiding van voormelde statutenwijzigingen.

Er wordt eveneens bijzondere volmacht verleend aan de zaakvoerder, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of genomen zullen worden.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten,

hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene

vergadering, het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde statuten.





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2012
ÿþ~ Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i'k1=RGÈLt511) ter UMt-VIE ~er

Rl`Ct'TBANY. VAN f.0i]t`mAtal]FL TE

~~I ~ )

I ~

. ~lt,

Griffie "

IIW I VIIIIIII IIIIYII ~I

'12175493*

Y

be a Bc Ste

Ondernemingsnr : 0823.701.036

Benaming

(voluit) : Tait Technologies

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 1, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming commissaris

(uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 22/06/2012)

De vergadering beslist te benoemen als commissaris van de vennootschap:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'BAKER TILLY BELGIUM BEDRIJFSREVISOREN', Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Jan SMITS, kantoorhoudende te 9090 Melle, Collegebaan 21), aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2015.

De mandaatvergoeding wordt vastgesteld op 9.000 EUR per jaar, indexgebonden en exclusief btw en

onkosten.

BVBA System Technologies, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Frederic Opsomer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 02.07.2012 12240-0546-031
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 24.06.2011 11199-0171-016
02/03/2011
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

ll

*11033808'

NEERGtLI GD ter GRIrFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE AfdeltFEB.2ourugge)

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0823.701.036

SCENIC & STAGING TECHNOLOGIES

Besloten Vennotschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8020 Oostkamp (Waardamme), Akkerstraat 1

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare'op 14 februari 2011, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden:

-- dat de maatschappelijke naam wordt gewijzigd in "TAIT TECHNOLOGIES".

Artikel 1 van de statuten wordt bijgevolg gewijzigd zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TAIT TECHNOLOGIES".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd."

-- dat het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR) teneinde het te brengen van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) op honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, en dit mits uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

Alle aandeelhouders hebben, elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van het voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap "ENDLESS DECKING Ltd" met maatschappelijke zetel te Lititz PA 17543 (USA), 9 Wynfield Drive, schrijft in op tweehonderd (200) nieuwe kapitaalsaandelen van deze vennootschap, door inbreng in speciën van een bedrag van honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR).

Als vergoeding voor de inbreng worden de tweehonderd (200) nieuwe aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend aan de vennootschap "ENDLESS DECKING Ltd."

De voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus gebracht werd op honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 5 van de statuten van de vennootschap wordt bijgevolg aangepast, zodat dit artikel als volgt zal luiden :

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste ("1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

-- dat de BVBA "SYSTEM TECHNOLOGIES" met zetel te 8610 Kortemark, Stationsstraat 4, ontslag neemt als gewoon niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt haar kwijting en décharge verleend voor het door haar gevoerde beleid.

De BVBA "SYSTEM TECHNOLOGIES", met maatschappelijke zetel te 8610 Kortemark, Stationsstraat 4 wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap met mandaat van onbepaalde duur.

artikel 27 van de statuten wordt bijgevolg gewijizgd, door inlassing van de volgende bepalingen, onmiddellijk na de huidige eerste paragraaf :

"De BVBA SYSTEM TECHNOLOGIES, met maatschappelijke zetel te 8610 Kortemark, Stationsstraat 4, wordt aangesteld als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- dat er machtiging wordt gegeven aan de huidige zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren en

aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering."



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAIT TECHNOLOGIES

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 20 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande