TALK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TALK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.462.293

Publication

12/11/2012
ÿþ Vau Web

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON}TEUF;

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 ,E,

*iaie3a31*

Ondernemingsar : 57 46t. L93

Benaming

(voluit) : TALK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Oosthoek 7

8570 Anzegern

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 10 oktober 2012, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TALK", opgericht is geworden met als vennoot :

Mevrouw COMIJN Joke Rachel Eveline Oscar, geboren te Waregem op 25 maart 1976, ongehuwd wettelijk samenwonend met de heer Tant Hendrik, rijksregisternummer 760325 068 23, wonende te 8570 Anzegem (Gijzelbrechtegem), Oosthoek 7.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "TALK". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem (Gijzelbrechtegem), Oosthoek 7.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

I. Algemene activiteiten.

AI Communicatie era managementactiviteiten, omvattende onder meer :

-het verlenen van adviezen aan derden in verband met public relations (PR), marketing en communicatie waaronder onder meer het ontwikkelen van marketing- en communicatiecampagnes en strategieën, de ontwikkeling en productie van websites, mediacampagnes, reclame- en infocampagnes en boeken, alsook de redactie, eindredactie, hoofdredactie en/of vertaling van onder meer commerciële en andere teksten voor advertenties, newsletters, folders, brochures, bedrijfsbladen, voordrachten, persberichten, artikels, publi reportages, websites, cd-roms, boeken en/of scenario's voor video, film, strips, radio- of televisiespots.

-adviesbureau cp het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen,

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

-studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

05 c3t2

lSCH STAA,TSLz

19. 10, 2012

`"feIeI~AFJK K~~W.~~,~,~<~EL~

'P~~l~~' ~...

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bl Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

CI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

EI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

GI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

H/ Pe organisatie van lessen, opleidingen, symposia en congressen

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

uitbaten van onroerende goederen; het ter beschikking stellen onder welke vorm ook van onroerende goederen aan bedrijfsleiders; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

lit. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Om de verwezenlijking van het doel te bereiken zal zij tevens alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, ondermeer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen van alle roerende en onroerende goederen, met in begrip van het aangaan en het toestaan van kredieten en leningen, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins Limitatief noch beperkend te interpreteren.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,-) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001 6806476 62 bij BNPParibasfortis, zoals blijkt uit

a w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge een door voormelde financiële instelling op 22 september 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zef blijven.

De inbrenger verklaart de haar toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een voignummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen wan dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

7. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

9. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de derde zaterdag van de maand juni om 17.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2014.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerst volgende werkdag om 17.00 uur doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

10. Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

11.1-let maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

12. 11. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

13. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Voor-

" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `TALK", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

b) dat mevrouw Comijn Joke, voormeld, als gewone zaakvoerder wordt aangesteld.

c) dat het mandaat van de zaakvoerder van onbepaalde duur en onbezoldigd is.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder en de BVBA AEM te 9820 Merelbeke, Fraterstraat

132, RPR Gent 0423.100.736 en haar aangestelden, elkeen met bevoegdheid afzonderlijk te handelen en te

delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de

vennootschap in te schrijven of te registreren bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de btw-administratie,

de registratiecommissie, de administratie der direkte belastingen en de Rijksdienst voor de Sociale zekerheid.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte v66r registratie

VOOR GEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van, de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15356-0284-011

Coordonnées
TALK

Adresse
OOSTHOEK 7 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande