TANDARTS CLAERHOUT KAROLIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS CLAERHOUT KAROLIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.656.345

Publication

20/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!),1,11,111,11!1111111

I. NEERGELEGD

m....,-....9,-

11, 0.2. 2014

_ ~

RECl-lTeri'i~e~" ." x

.~., ' .`-

KOI~TrrI! .-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

;__~ .. ............................~______.._____,- -- . ____._.__

Ondernemingsnr : 0807.656,345

Benaming (voluit) : TANDARTS CLAERHOUT KAROLIEN

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Meensesteenweg 776

8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhogingen  wijzigingen aan & coördinatie der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare: (standplaats Rumbeke), op 30 januari 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten: van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "TANDARTS CLAERHOUT KAROLIEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in: het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 776, dat volgende besluiten genomen werden niet algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

Verslaq bedri1fsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de'j rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-j nummer 0808.987,522, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, zaakvoerder, hiertoe aangesteld door; het bestuurscrgaan, betreffende de hierna vernielde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

" De rekening-courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 30 december 2013, van Mevrouw:

,, Karollen CLAERHOUT ad ¬ 144.000, 00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenonnen uitgevaardigd door het instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van hetj aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enj duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste; overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de'; inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

;; De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00) is gebeurd volgens, verantwoorde normen,

De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ ; 18.600,00 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 125.400,00. De inbreng wordt vergoed met 186 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ : 125.400,00 doorincorporatie van voormelde uitgiftepremie en met ¬ 2.400,00 door incorporatie van beschikbare' reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 10 januari 2014

(getekend)

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROiDT" [,

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT, zaakvoerder"

:; Verslaq zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

"

Voor-

behouden aan het Eelgisch

Staatsblad

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd vijfentwintig duizend vierhonderd euro (¬ 125.400,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

lnbrenq

Voornoemde mevrouw CLAERHOUT Karolien verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van haar voormelde netto-dividendvordering ten bedrage van honderd vierenveertig duizend (¬ 144.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door voornoemde comparante en wordt geschat op honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van honderd zesentachtig (186) nieuwe kapitaalsaandelen aan voornoemde mevrouw CLAERHOUT Karolien, uitgegeven aan de globale prijs van honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00).

Deze honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen, genummerd van 187 tot en met 372, zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen, genummerd van 1 tot en met 186, en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voomoemde inbrengster verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat haar ingevolge de inbreng wordt toegekend.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparante gewezen op artikel 537 WI1392, inzonderheid op het 5e, 6e en 70 lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij ln afwijking van artikel 18, eerste lid, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende of toegekende dividenden: 1° tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

ln afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

1° tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Tweede besluit

De vergadering besluit een tweed e kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd vijfentwintig duizend vierhonderd euro (¬ 125.400,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van zevenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 162.600,000) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten befope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een derde maal te verhogen met een bedrag van tweeduizend vierhonderd euro (¬ 2.400,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 162.600,00) op honderd vijfenzestig duizend euro (¬ 165.000,00) door incorporatie van zelfde bedrag uit de beschikbare reserves, zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen,

Vierde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,r

mod 11.1

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhogingen vast en besluit dan ook

tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan

door de hierna volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenzestig duizend

euro (¬ 165.000,00) en is verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) gelijke aandelen op naam, zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vijfde besluit

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering in te stemmen met de onder het vijfde agendapunt, in

het kader van een 'update' van de statuten, voorgestelde aanpassingen aan de artikelen 1, 4, 15 en 22,

Zesde en laatste besluit

De vergadering geeft;

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmachten;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 313 Wb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 313 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het llgisch Staatsblad

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.05.2013 13136-0404-016
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 25.05.2012 12125-0415-016
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 27.05.2011 11121-0572-013
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 10.06.2010 10157-0260-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 17.06.2016 16182-0465-016

Coordonnées
TANDARTS CLAERHOUT KAROLIEN

Adresse
MEENSESTEENWEG 776 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande