TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.443.328

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0130-011
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 09.11.2012 12635-0419-011
20/06/2011
ÿþLuik B

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter Grt1F3 iE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T~

BRUGGE (Afd- no E3ruggs)

op: 7 JUN! 2011 ~ De griffier,

'11090947+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0830.443.328

Benaming

(voluit) : Tandartspraktijk E. Travers

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge, Leeuwerikstraat 34

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van de bijzondere verslagen van het bestuursorgaan d.d. 30 maart 2011 en van de controleverslagen d.d. 30 maart 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Elsie TRAVERS, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011
ÿþ4 " ~ mod 21



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



NEERGELEGD ter GRIL-FIE tler RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: ~r,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac I 11111 IIII 11111 11111 IIII 1111111111 1ff II III III ~

" 11090964'



Ondernemingsnr : 0830.443.328

Benaming : TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwerikstraat 34

8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - goedkeuring quasi inbreng - aanstelling i lasthebber ad hoc

Uit een proces-verbaal opgesteld door Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge; i! (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op eenentwintig mei! l.tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het! oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone! algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! i! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS » te! 8310 Brugge (Assebroek), Leewerikstraat 34, waarbij volgende beslissingen werden genomen: !! met eenparigheid van stemmen :

1. Voorafgaandelijke verslagen

De voorzitter gaat over tot voorlezing van de verslagen waarvan sprake in de agenda, namelijk :

a) Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve!

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO ATRIo BEDRIJFSREVISOREN,; vertegenwoordigd door de heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, aangesteld door de niet-statutair zaakvoerder, overeenkomstig artikel 220 (quasi-inbreng) van het Wetboek van! Vennootschappen.

b) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgesteld in toepassing van artikel 222 van het! Wetboek van Vennootschappen.

rl De algemene vergadering besloot dat een origineel van elk van deze verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. De vergadering besloot, in het licht van voornoemde verslagen, om over te gaan tot dei !! verwerving van het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar, te rekenen vanaf! heden en van rechtswege een einde nemend op eenentwintig mei tweeduizend eenendertig, op: !! de beroepslokalen in het onroerend goed gelegen te 8310 Brugge (Assebroek), Leeuwerikstraat: 34, hierna omschreven, voor de hoofdprijs van honderd tachtigduizend euro (E 180.000,00), die: ! in volle eigendom toebehoort aan de echtgenoten Peter ANTHIERENS en Elsie TRAvERS, samenwonende te 8310 Brugge (Assebroek), Leeuwerikstraat 34.

Betaalbaar bij het verlijden van de akte, bij middel van bankcheque.

3. Aanstelling lasthebber ad hoc / Delegatie van bevoegdheden

De vergadering nam kennis van de tegenstrijdige belangen tussen de niet-statutaire zaakvoerder! van de vennootschap, mevrouw Elsie TRAVERS en die van de vennootschap inzake de volgender rechtshandelingen:

" de quasi-inbreng van het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar van de! !! beroepslokalen in het hierna omschreven onroerend goed gelegen te 8310 Brugge (Assebroek),! Leeuwerikstraat 34, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "TANDARTSPRAKTIIK E. TRAVERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8310 Brugge! (Assebroek), Leeuwerikstraat 34.

Derhalve besluit zij voor het aangaan van genoemde verbintenis een lasthebber ad hoc aan te stellen, aan wie de macht verleend wordt om alles te doen wat nodig is ten einde voormeld; contract af te sluiten. Inzonderheid is de lasthebber ad hoc gemachtigd om de notariële akte, te! verlijden voor geassocieerde notaris Michel VAN DAMNE te Brugge (Sint-Andries), op heden na!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voo r-behouden aan het Belgisch Staatsblad



dezer, namens de vennootschap te ondertekenen.

Daartoe benoemt zij de heer DE KETELAERE Jacques Serge, gepensioneerde, geboren te Brugge op acht februari negentienhonderd vierenveertig wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 140/01, die in persoon aanwezig deze opdracht aanvaardt, aan wie alle bevoegdheden worden toegekend voor de uitvoering van voorgaand besluit, en bijgevolg om in naam en voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS", voor de prijs van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) en met de lasten en onder de voorwaarden die vermeld staan in de verslagen van de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan waarvan hierboven sprake, het tijdelijk vruchtgebruik over een periode van twintig jaar van het volgend onroerend goed te verwerven:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge BESCHRIJVING VAN HET GOED

Stad Brugge, eenentwintigste afdeling (voorheen Assebroek, eerste afdeling)

In het woonhuis met aanhorigheden op en met grond gelegen te Brugge (Assebroek), Leeuwerikstraat nummer 34, gekend zowel volgens titel als thans ten kadaster in de sectie A, nummer 7/P, voor een oppervlakte van drie are achtennegentig centiare (3a 98ca) en een laatst gekend kadastraal inkomen van duizend vierhonderd tweeëntwintig euro (¬ 1.422,00), begrijpende de beroepslokalen op de gelijkvloerse verdieping, meer bepaald de inkom, wc, wachtplaats, (tandarts)praktijk, werkruimte, berging en dubbele garage.

Schets

Zoals de beroepslokalen beschreven zijn en afgebeeld staan in het schattingsverslag opgemaakt door de heer Marc VAN PouCKE, beëdigd landmeter-expert, kantoor houdend te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Mantelstuk 2, op zevenentwintig september tweeduizend en tien, die na `ne varietur' te zijn getekend aan de overdrachtsakte zal gehecht blijven, op heden na dezer te verlijden.

Bijgevolg

Om de koper te verbinden tot het betalen van de prijs en de interesten binnen de vastgestelde termijnen en op de vastgestelde wijze, evenals tot de naleving van diens plichten in verband met de overeengekomen lasten en voorwaarden; om met het oog hierop één of meer cheques te trekken op de bankrekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS" geopend in de boeken van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS" en/of één of meer cheques te endosseren, hetzij op naam van de verkoper, hetzij op naam van de instrumenterende notaris, en in het algemeen alle bankverrichtingen te doen die nodig zijn voor de financiering van deze aankoop, alsook het toestaan van uitgestelde betalingen.

Om de ingenottreding vast te stellen, alle voorwaarden, termijnen en bedingen vast te leggen en de koper hiertoe te verbinden.

Om zich alle titels en stukken te laten overhandigen, hiervoor kwijting te verlenen, alle akten en notulen te ondertekenen, alle verklaringen van opdrachten te aanvaarden, alle overschrijvingen en ontheffingen uit te voeren, de prijs van de genoemde koop te betalen in handen van de verkoper of gedelegeerde of naar rangorde geklasseerde schuldeisers, authentieke kwijting voor de genoemde prijs te verkrijgen, met schrapping van de ambtshalve inschrijving indien nodig, eender welke bevelschriften vorderen.

Om over te gaan tot alle consignaties, eender welk aanbod van gerede betaling te doen en in geval van moeilijkheden, in rechte de levering van het onroerend goed en de uitvoering van de door de verkoper aangegane verbintenis na te streven, de ontbinding van de overeenkomst en schadevergoeding te vorderen.

Om met het oog op het voorgaande alle akten en stukken te verlijden en te ondertekenen, domicilie te kiezen, in de plaats te stellen en over het algemeen alles te doen wat noodzakelijk is. Binnen het kader van de aldus gedelegeerde bevoegdheden, wordt de vennootschap op geldige wijze verbonden door de handtekening van de heer ANTHIEREN5 Peter, voornoemd.

Handelend binnen dit kader, dient de heer ANTHIERENS Peter, voornoemd, geen enkele bijzondere of voorafgaandelijke machtiging voor te leggen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15614-0497-010

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK E. TRAVERS

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 34 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande