TANDARTSPRAKTIJK LIES DEBRUYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK LIES DEBRUYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.704.127

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 04.07.2014 14267-0537-013
07/01/2013
ÿþMotl Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE': NEERGELEGD

?- 2012

13TAAl'SBLAC

1 7. 12, 2012

REcHTB OPHANp~

TCD'~'~;iJK i-

MONITEI

2 8 -1

ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07101/2011: Annexes dû Môniteu belge

Ondernemingsnr oSa?,o4.A24

Benaming

(voluit) Tandartspraktijk Lies Debruyne

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 12 december 2012 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat mevrouw Lies DEBRUYNE, wonende te 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 6

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Tandartspraktijk Lies Debruyne

1. Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten - ban kattest

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw Lies DEBRUYNE, voornoemd, titularis van duizend achthonderd negenenvijftig (1.859) aandelen

2. De heer Lukas COSTEUR, wonende te 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 6, titularis van één (1) aandeel. Totaal : duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 33,33 % overeenkomstig artikel 223 Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBASFORTIS te Kuurne zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 december 2012 afgeleverd bankattest, dat aan in het dossier van de notaris bewaard zal worden. De partijen verklaren dat het bedrag der kosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm dan ook die ten laste vallen van de vennootschap of die haar ten laste gelegd worden omwille van haar oprichting ongeveer 3.000 euro bedraagt

2. Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « Tandartspraktijk Lies Debruyne ». De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 6.

3. Doel - Duur

De vennootschap heeft tot doel, in naam en voor rekening van de vennootschap, zowel in België als in het buitenland:

De beoefening en de bevordering van de tandheelkunde in het algemeen en in al haar specialisaties en dit in de meest ruime zin; de uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiologische en laboratorium prestaties.

Het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met tandverzorging, prothese, paradontologie, plaatsing van implantaten en suprastructuren op implantaten, radiografie, orthodontie, mondheelkunde en stomatologie alsmede alle verrichtingen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De ontwikkeling, productie, aan- en verkoop, huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, producten, software en de verwerking van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van het tandheelkundig kabinet.

.... .~ b(Y va" t f 4- . .. . `~" . ,i 1 -.' t16(;darligr `e171, 'an tiE? peis'.

I^ _19 r'echtSr: r._ge°r :-, " " prïlr~~ri

nandtekf;-

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

De ontwikkeling, het beheer en ter beschikking stellen aan de tandartsen van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de tandheelkunde uit te oefenen.

Het aanwerven van ondergeschikt personeel en paramedici die de tandartsen bijstaan in de uitoefening van hun beroep; het verder laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak van de tandartsen en personen tewerkgesteld binnen de vennootschap door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde de tandheelkundige evoluties te blijven volgen.

De inrichting, organiseren en geven van allerhande opleidingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dat alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap en meer in het bijzonder met het tandheelkundig beroep; het bevorderen van studies in de tandheelkunde.

Het optreden ais gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkundige gebitsidentificatie.

Rekening houdend met de eventuele Plichtenleer ter zake kan de vennootschap deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren en/of tandartsen.

De vennootschap ontvangt en int rechtstreeks voor eigen rekening alle verschuldigde honoraria bij de uitoefening van haar doel; de feitelijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeerde tandartsen uitgeoefend worden.

Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en onderneming.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deze activiteiten zowel in België als in het buitenland realiseren.

Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag alle onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. De algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Weiboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Statutaire zaakvoerder

Mevrouw Lies DEBRUYNE, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbepaald, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben mits statutenwijziging.

" Voorbehouden aan het *Belgisch Staatsblad

6.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

8. Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Benoemingen

De verschijner heeft besloten geen commissaris te benoemen. De aldus benoemde statutaire zaakvoerder verklaart het zijn toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

10. Overgangsbepalingen

a. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend en dertien

b. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

c. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De comparant erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

11. Administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "Quantis Accountancy CVBA", evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte oprichting d.d. 12 december 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.re 'fl ,7oedsnlr. ¬ " r.izi :ande perse' (, n" " ;

rechlry " : t#~ r'.':ord¬ gen

hati[fte4. ,

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 20.07.2016 16350-0037-013

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK LIES DEBRUYNE

Adresse
NACHTEGAALLAAN 6 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande