TANJIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANJIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.242.402

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.09.2013 13608-0572-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.09.2012 12595-0335-014
21/03/2011
ÿþ"

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEUR B

DIRECTIO

-7. 03. 2011

LGE

1

i 1 -03- 20

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Gnitle

" 11043563

BELGISCH STAAT.,BLA1

BESTUUIR

Ondernemingsnr : 0819.242.402 Benaming

(voluit) : Tanjia

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Rekkem), Lar Blok K13.

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 21 februari 2011 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8930 Menen (Rekkem),

LAR, Blok K13, naar 8511 Kortrijk (Aalbeke), Ant. Van Vlienderbekestraat 8.

Artikel 2 van de bestaande statuten wordt herschreven als volgt:

"Artikel 2. : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Ant. Van Vlienderbekestraat 8.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel

hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet!.

worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels,

alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering."

TWEEDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering neemt kennis van de vraag tot ontslag als statutaire zaakvoerder van de BVBA: "Tanjia", de BVBA "Bel' Quality Meats", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen: (Lauwe), Schonekeerstraat 54, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0883.998.414, met: als vaste vertegenwoordiger, de heer Lahcen Bouzarif, wonende te 8930 Menen, Groenestraat 191, en beslist: om het ontslag te aanvaarden vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het vorige boekjaar geldt als: kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens dat boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als: kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het boekjaar gestart op' 31 december 2010 tot op heden.

Artikel 13 van de bestaande statuten wordt daartoe herschreven, zoals vermeld in het besluit hierna opgenomen.

DERDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig' artikel 288 van het Wetboek van Vennootschappen met een omstandige verantwoording voor de geplande: wijziging van de respectievelijke rechten van de verschillende soorten aandelen.

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering over het verslag dat in de agenda werd aangekondigd. Elke vennoot erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

VIERDE BESLUIT  AFSCHAFFING CATEGORIEËN AANDELEN

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd door 240 aandelen,:

zijnde

- 120 aandelen categorie A.

- 120 aandelen categorie B.

De algemene vergadering beslist om de categorieën van aandelen af te schaffen, zodat alle aandelen:.

dezelfde rechten en plichten hebben.

Hiertoe worden de volgende artikelen uit de bestaande statuten herschreven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtágën bij lief Bélgischfáfstild _ 2TIOh1I - Èinnëxès dü 1Vrónífëû"r 6èlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

"Artikel 5. : Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) .aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd veertigste (1/240ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

"Artikel 11. : Overdracht van aandelen, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

De aandelen mogen slechts overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste de drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, dan op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten tengevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden.

Zij is ook toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoping tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

Bij afwijking van wat voorafgaat, mogen de aandelen echter vrij overgedragen worden onder de levenden door een vennoot en overgaan wegens overlijden van een vennoot aan een medevennoot.

De aandelen zijn eveneens vrij overdraagbaar wegens overlijden van een vennoot, maar enkel in vruchtgebruik, aan de op datum van het overlijden niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot of aan de niet feitelijke gescheiden echtgenoot, behoudens wanneer de feitelijke scheiding onafhankelijk is van de wil van de echtgenoten et bijgevolg niet het gevolg is van een meningsverschil tussen hen.

Een vrije overdracht is eveneens toegelaten aan een vennootschap waarvan de overdrager de meerderheid van de stemgerechtigde aandelen bezit. Wanneer in de vennootschap-ovememer de meerderheid van de aandelen niet meer toebehoort aan de overdrager, dan ontstaat van rechtswege in het voordeel van de andere vennoot of vennoten van onderhavige vennootschap een recht van aankoop van de aandelen van deze vennootschap-vennoot in onderhavige vennootschap.

Voor de modaliteiten van aankoop, de vaststelling van de prijs en de termijn van betaling wordt verwezen naar hetgeen in artikel 12 is voorzien.

Elke vennootschap-vennoot is verplicht de hiervoren beschreven wijziging van meerderheid onmiddellijk en alleszins binnen de vijftien dagen volgend op deze wijziging te melden aan de zaakvoering van onderhavige vennootschap zodat deze de aankoopprocedure in het voordeel van de andere vennoot of vennoten kan uitvoeren."

"Artikel 13. : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, de heer Maxime Ameloot, wonende te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Ant. Van Vlienderbekestraat 8, die aanvaardt.

Wanneer een rechtspersoon lot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

VIJFDE BESLUIT  HERFORMULERING BEVOEGDHEDEN BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering beslist om de bevoegdheden van de zaakvoerder te herformuleren, en dit door het bestaande artikel 15 te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 15. : Meerdere zaakvoerders

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven."

ZESDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft

- opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

- opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

c

Opgemaakt te Menen op 21 februari 2011. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANJIA

Adresse
ANT. VAN VLIENDERBEKESTRAAT 8 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande