TAS-TMS


Dénomination : TAS-TMS
Forme juridique :
N° entreprise : 839.102.755

Publication

15/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ry

Ondernemingsnr: 0839.102.755

Benaming

(voluit) : TAS-TMS

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Ter Waarde 73, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging voorstel fusie door overneming

De vennootschappen Wolters Kluwer Transport Services NV enerzijds als Overnemende Vennootschap, en TAS-TMS NV anderzijds als Overgenomen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming der te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de Overgenomen Vennootschap door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de Overnemende Vennootschap eigenares is van alle aandelen in de Overgenomen Vennootschap zal deze fusie plaats vinden in overeenstemming met artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna de W. Venn:).

In overeenstemming met artikel 719 W. Venn. hebben de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 29 april 2014 een gezamenlijk fusievoorstel opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting tot neerlegging van het fusievoorstel bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en dit ten minste 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dewelke een beslissing zal nemen over dit fusievoorstel (artikel 693 in fine W. Venn.).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Wolters Kluwer Transport Services, met maatschappelijke zetel te 1930 Zeventem, Belgicastraat 17.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0872.586.165. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland: de ontwikkeling en ter beschikking stelling van elektronische diensten, processen, 1T-support ter bevordering van logistieke diensten en transporten.

Het beheren, exploiteren, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen, alsmede het toekennen en verkrijgen van alle zakelijke of persoonlijke rechten op deze onroerende goederen, al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor elle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

111111130111

Op de laatste bfz. Van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!jo: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag aile commerciële, nijverheids, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel verrichten; en voorts het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen.»

Hierna genoemd "Overnemende Vennootschap",

2. De naamloze vennootschap TAS-TIVIS, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Ter Waarde 73.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister leper onder het nummer 0839,102.755« Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen onder welke benaming ook, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, in binnenland en buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

DHet ontwikkelen, huren en verhuren, kopen en verkopen, leasen en in leasing geven, installeren, onderhouden, herstellen, verdelen, fabriceren en commercialiseren van allerhande software die specifiek gericht is op de transportsector zoals onder meer (doch zonder beperking) software met betrekking tot facturatie, orderbeheer, kostprijsberekening en nacalculatie;

DHet verrichten van onderzoek en ontwikkeling met het oog op of in verband met bovenstaande verrichtingen;

DI-let verlenen van concessies, van eigendomsrechten, ultvindingsoctrooien, fabricageprocédés, fabrieks-en handelsmerken van elektronische apparatuur of technische know-how welke verband houden met bovenvermelde software,

De vennootschap kan alle verrichtingen zelf uitvoeren of laten uitvoeren.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Dit doel kan alleen worden gerealiseerd of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

In algemene regel mag de vennootschap alle handels- en financiële of nijverheidshandelingen, zo roerend als onroerend, stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel« De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.»

Hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap".

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig, juridisch en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap, dit wil zeggen met een retro-actief effect,

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn ln de Overgenomen Vennootschap noch aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Aldus zullen er geen bijzondere rechten worden toegekend in het kader van de vooropgestelde fusie.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de : Overgenomen Vennootschap wordt een bijzonder voordeel toegekend.

E. Fiscale verklaringen

De bestuurders van beide vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

F. Statuten van de Overnemende Vennootschap na de realisatie van fusie

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap niet aile activiteiten van de Overgenomen Vennootschap bevat, zal het maatschappelijk doel van eerstgenoemde uitgebreid moeten worden in het kader van de vooropgestelde fusie. Aangezien de uitbreiding van het maatschappelijk doel kadert in de fusie, zal de bijzondere procedure zoals vermeld in artikel 559 Wetboek van vennootschappen niet toegepast moeten worden.

Deze uitbreiding zal door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap dewelke ook een beslissing zal nemen over de vooropgestelde fusie worden goedgekeurd.

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Koen DE WAELE (bestuurder) om het fusievoorstel alsook het formulier vereist voor de publicatie van dit fusievoorstel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Koen DE WAELE

Bijzondere volmachtdrager

:

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ii

Ï &

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 10.06.2014 14167-0095-036
23/07/2014
ÿþ mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.102.755 Benaming (voluit) : TAS-TMS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Waarde 73 8900 IEPER

10 JULI 2014

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Wolters Kluwer Transport Services" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TAS-TMS", waarvan de zetel gevestigd is te 8900 leper, Ter Waarde, 73, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 29 april 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "TAS-TMS", waarvan de zetel gevestigd is te 8900 leper, Ter Waarde, 73, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "Wolters Kluwer Transport Services", waarvan, de zetel gevestigd is te 1930 Zaventem, Belgicastraat, 17, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Wolters Kluwer Transport.' Services" de Overgenomen Vennootschap "TAS-TMS" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde, verrichting overneemt

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering;: i noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomene Vennootschap ontbonden zonder vereffening,

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en' fiscaal (voor wat betreft directe belastingen) geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van dertig juni tweeduizend veertien.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Caroline Verhoeven, woonstkeuze doend te 1930 Zaventem, Belgicastraat, 17, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te ' verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 27.06.2013 13253-0027-031
07/12/2012
ÿþ Mal Word MI

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!llh1II~I11V~NR191WU111R

Ondernemingsar : 0839.102,755 Benaming

(voluit) : TAS-TMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ter Waarde 73, 8900 Ieper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UI t ! HEKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN

AANDEELHOUDERS VAN 20 NOVEMBER 2012.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders neemt kennis van het ontslag ais bestuurder van de heer Raimundo DIAZ MENEZ, wonende te 1160 brussel, Avenue des Paradisiers 77, met ingang van 1 september 2012.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders dankt de heer Raimundo Diaz Jimenez voor hetgeen hij als, bestuurder bewezen heeft voor de vennootschap.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat,

Tenslotte besluit de Algemene Vergadering van Aandeelhouders om de heer Koen De Waele aan te duiden ais bijzonder gevolmachtigde bevoegd om namens de vergadering het nodige te doen tot bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de besluiten van de Bijzondere Algemene Vergadering.

Meer in het bijzonder is de heer Koen De Waele voornoemd, als bijzonder gevolmachtigde bevoegd tot ondertekening van de publicatieformulieren dienstig voor het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel

Koen De Waele

Bijzonder gevolmachtigde - bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2012
ÿþ --J Moti Wrnd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 114.t111111jt111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





--1

Ondernemingsnr : 0839.102.755 Benaming

(voluit) : TAS-TMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ter Waarde 73, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DD. 20 JANUARI 2012.

EERSTE BESLUIT

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren (afgekort: KPMG Bedrijfsrevisoren) Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, tot commissaris te benoemen voor een periode ingaand op heden, en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2014.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens om de heer Raimundo Diaz Jiménez, aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde bevoegd om namens de vergadering het nodige te doen tot bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de besluiten van de Bijzondere Algemene Vergadering.

Meer in het bijzonder is de heer Raimundo Diaz Jiménez, voornoemd, als bijzonder gevolmachtigde bevoegd tot ondertekening van de publicatieformulieren dienstig voor hetBeg egh Staatsblad

Voor eenluidend uittreksel,

De heer Raimundo Diaz Jiménez

Bestuurder - Gevolmachtigde

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad Kend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak - GNl-BANk /r

oc,.

v

~

c~ 3 0 SEP. 20H r~

~_.

Il I li 11 ll I II I lII l I

*11153831*

V beh aa Bel Ste

111

Griffie lZpt}i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.102.755

Benaming

(voluit) : TAS-TMS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ter Waarde 91, 8900 Ieper

Onderwerp akte : Ontslag ! benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd. 1 september 2011

In overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen besluiten de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen en onder voorbehoud van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid:

(1) Het ontslag van (1) De Creus Consultancy BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Dhr Gertjan De Creus en (ii) Cassel BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Dhr Walter Mastefnck, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden, te aanvaarden.

(2) De heren Koen De Waele, Raimundo Diaz Jiménez en Fabrice Maquignon ais bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden, te benoemen voor een periode van zes jaar.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 19 september 2011

Na beraadslaging nam de raad van bestuur unaniem de volgende besluiten:

- De raad van bestuur besluit het dagelijks bestuur van de Vennootschap te delegeren aan Dhr Fabrice Maquignon, bestuurder, in overeenstemming met artikel 16, §3 van de statuten van de Vennootschap. Dhr Maquignon zal de titel 'gedelegeerd bestuurder' dragen.

Er wordt aan herinnerd dal, overeenkomstig artikel 17 van de statuten van de Vennootschap, de gedelegeerd bestuurder binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap geldig alleen zal vertegenwoordigen.

- De raad van bestuur besluit de maatschappelijke zetel van de Vennootschap per 19 september 2011 over te brengen naar volgend adres: Ter Waarde 73, 8900 leper.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stelten die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111318

*11141073*

a¬ in

Ondernemingsnr : Benaming

TAS-TMS

naamloze vennootschap

8900 leper, Ter Waarde 91

VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "TAS-TMS" ONTSTAAN UIT DE PARTIELE SPLITSING VAN DE NV "TRANSICS BELUX"

Er blijkt uit een akte verleden op één september tweeduizend en elf, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat een naamloze vennootschap "TAS-TMS", waarvan het uittreksel hierna wordt weergegeven, is opgericht ingevolge:

partiële splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap "TRANSICS BELUX", met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 91, die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen niet ophoudt te bestaan.

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "TAS-TMS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Ter Waarde, 91

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen onder welke benaming ook, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, in binnenland en buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Het ontwikkelen, huren en verhuren, kopen en verkopen, leasen en in leasing geven, installeren, onderhouden, herstellen, verdelen, fabriceren en commercialiseren van allerhande software die specifiek gericht is op de transportsector zoals onder meer (doch zonder beperking) software met betrekking tot facturatie, orderbeheer, kostprijsberekening en nacalculatie;

Het verrichten van onderzoek en ontwikkeling met het oog op of in verband met bovenstaande verrichtingen;

Het verlenen van concessies, van eigendomsrechten, uitvindingsoctrooien, fabricageprocédés, fabrieks- en handelsmerken van elektronische apparatuur of technische know-how welke verband houden met bovenvermelde software.

De vennootschap kan alle verrichtingen zelf uitvoeren of laten uitvoeren.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Dit doel kan alleen worden gerealiseerd of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondememingen, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

In algemene regel mag de vennootschap alle handels- en financiële of nijverheidshandelingen, zo roerend als onroerend, stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen. oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

DUUR.

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

ce +ratste biz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oersotojnienj ^evoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Jerso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door drieënzestig (63) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VORMING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal van onderhavige vennootschap zal gevormd worden enerzijds door een inbreng in natura ingevolge de splitsing, zoals hiervoor reeds uiteengezet en anderzijds ingevolge incorporatie van overgedragen winsten (komende het deel van het eigen vermogen betrekking hebbende op de afgesplitste bedrijfstak)

INBRENG IN NATURA

Als gevolg van de inbreng van activa van de partieel gesplitste vennootschap "TRANSICS BELUX" zullen drieënzestig (63) nieuwe aandelen uitgegeven warden.

INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN WINSTEN

Teneinde de onderhavige vennootschap TAS te kunnen oprichten met een geldig minimumkapitaal wordt thans een bijkomend bedrag van vijfenvijftigduizend honderdvijfennegentig euro vijfendertig cent (¬ 55.195,35), af te nemen van de overgedragen winsten, geïncorporeerd bij het kapitaal van TAS-TMS (dat thans gevormd werd ten bedrage van zesduizend driehonderdenvier euro vijfenzestig cent (E 6.304,65)) zodat het kapitaal uiteindelijk eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) zal bedragen, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, niet de meerderheid ,van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van" bestuur. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2? van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, af indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van 'de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om tien (10) uur .

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Steeds inlassen:

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarfteid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

teder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandefijke betalingen te doen.

UITVOERINGSBESLUITEN

I. BESTUUR

Werden benoemd in hoedanigheid van eerste bestuurders van de vennootschap "TAS-TMS":

dis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De Creus Consultancy BVBA, met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Groenstraat 29, (met vaste vertegenwoordiger de heer Gertjan De Creus); en

- Cassel BVBA, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Casselrylaan 26, (met vaste vertegenwoordiger de heer Walter Mastelinck).

Het mandaat van de eerste bestuurders zal eindigen bij de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

Ze zullen hun mandaat kosteloos uitoefenen tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Il. BEGIN VAN DE VENNOOTSCHAP - AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR - DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De nieuw opgerichte vennootschap 'TAS-TMS" begint te werken op één september tweeduizend en elf, met dien verstande dat ze de verrichtingen met betrekking tot het overgedragen vermogen door de partieel gesplitste vennootschap "TRANSICS BELUX" gesteld sedert 1 april 2011 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "TAS-TMS" gaat in op één september tweeduizend en elf (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak als gevolg van de partiële splitsing) en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend twaalf.

FINANCIEEL PLAN

De raad van bestuur van de vennootschap "TRANSICS BELUX" heeft de instrumenterende notaris een financieel plan bezorgd waarin zij optreedt als oprichter van ondehavige vennootschap en in dewelke zij het kapitaal van "TAS-TMS" ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

VERSLAGEN

Over de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing is door de vennootschap BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA, voormeld vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, een schriftelijk verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

5. Besluit

De inbreng in natura door de vennootschap Transies Belux NV, vertegenwoordigd door Cassel BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Walter Mastelinck met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 91, tot oprichting van de NV TAS met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 91, bestaat uit de inbreng van de Transport Administration Software ("TAS") activiteiten van Transies Belux NV, voor een inbrengwaarde van 65.973,96 EUR. Het betreft de activa- en passivabestanddelen van de bedrijfsafdeling "Transport Administration Software ("TAS")".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 63 aandelen van de NV TAS, zondervermelding van nominale waarde. De nieuw uitgegeven aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van Transies Belux NV, aangezien de inbreng in natura plaats vindt naar aanleiding van de partiële splitsing van Transies Belux NV.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

De inbrenger za! aile in het huidige verslag niet beschreven activabestanddelen voor eigen gebruik houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de NV TAS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Gent, 26 augustus 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY."

VOLMACHT VOOR KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

Aan de heer Jan Bogaert, advocaat, de heer Pieter-Jan Van Houdenhove, advocaat, Sylvie Deconinck, paralegal, Anouk Hermans, paralegal, Marcos Lamin-Busschots, paralegal en Régis Panisi, paralegal, allen kantoorhoudend te 1000 Brussel, Loksumstraat 25 werd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle machten verleend om alle verrichtingen te doen ten einde tot de inschrijving van de nieuwe naamloze vennootschap "TAS-TMS" in de Kruispuntbank Ondernemingen over te gaan en het nodige te doen voor het bekomen van een nieuw BTW-nummer.

s

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, het verslag van de bedrijfsrevisor

overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE Geassocieerd Notaris

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" I

Op de 4aatsie blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzij van de oerso(olnlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

`/erso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAS-TMS

Adresse
TER WAARDE 73 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande