TECNODECK BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECNODECK BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.752.702

Publication

17/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NAd-ergeleied ter effie van (le rechtban , r = - . ~vndol

B . " ge - afd$fin? Oo 0 8 OKT. 2013

Griffie

"

II

Ondernemingsnr : 0834752702

Benaming (voluit) : Tecnodeck Benelux

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Acacialaan 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Regularisatie en verplaatsing maatschappelijke zetel, ontslag, benoeming en bevestiging benoeming zaakvoerders, aanpassing statuten -- intrekking volmachten alarmbelprocedure

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Bruno MARTENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, vervangende zijn ambtgenoot Meester Alexandra JADOUL, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, wettelijk belet, op zesentwintig september tweeduizend dertien, dewelke akte eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Tecnodeck Benelux" met ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0834.752.702 Rechtspersonenregister Oostende en met zetel te 8400 Oostende, Acacialaan 38, waarbij volgende besluiten werden genomen : EERSTE BESLUIT

De maatschappelijke zetel werd verplaatst naar 8500 Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 55.

Tevens werd, voor zoveel als nodig, de vorige verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Grimbergen naar Oostende bevestigd en geregulariseerd.

TWEEDE BESLUIT

a. Aan de enige in functie zijn statutaire zaakvoerder, te weten de naamloze vennootschap "Light Creation International" met maatschappelijke zetel gevestigd te 8400 Oostende, Acacialaan 38 en met ondernemingsnummer BTW BE 0870.220.652 RPR Oostende, werd ontslag verleend met kwijting omtrent haar mandaat onder opschortende voorwaarde evenwel van de goedkeuring van de jaarrekening 2013 (voor de periode van 1 januari 2013 tot op 26 september 2013).

Ten gevolge hiervan nam ook de functie als vaste vertegenwoordiger opgenomen door de heer Ronny Geert Van den Bossche met rijksregisternummer 71.05.13-493.61, een einde.

Werd benoemd tot nieuwe statutaire zaakvoerder: de Gewone Commanditaire Vennootschap "VDF Consulting" met maatschappe-lijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Burgemeester Pycke-straat 55 en met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

m

T

Luik B - vervolg

ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toege-voegde-Waarde BE

0835.282.341 Rechtspersonenregister Kortrijk.

De vergadering nam akte van de aanstelling door de voormeldè vennootschap "VDF Consulting" van haar enige zaakvoerder/beherende vennoot (daartoe benoemd blijkens de onderhandse oprichtingsakte van 28 maart 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 19 april daarna onder nummer 11059658) te weten: De heer DEFAUW Vincent August Jacqueline Ghislain, geboren te Izegem op 13 mei 1968, met rijksregisternummer 68.05.13-067.36, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zevenkote 28, als vaste vertegenwoordiger met het oog op het waarnemen en uitoefenen van voormeld mandaat.

Zowel de voormelde vennootschap "VDF Consulting" als de heer Vincent Defauw, voornoemd, verklaarden hun respectievelijke aanstellingen te aanvaarden, aan de vereiste voorwaarden en kwalificaties daartoe te voldoen en niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten.

b. Voor zoveel als nodig werd het mandaat van de reeds in functie zijnde en enige niet-statutaire zaakvoerder, te weten: de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Portugees recht als "Sociedade por quotas" "Tecnodeck importaçao e tansformaçao de materiais compositos LDA" met zetel te 2735-521 Cacem (Portugal), Estrada De Paço de Arcos Alto da Bela Vista Casal do Cotao 86 A-B en met Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde nummer PT507.220.587", met als vaste vertegenwoordiger de heer Pedro DE CAMPOS BARRADAS DE LACERDA MACHADO, geboren te San Sebastiao Da Pedreira op 10 maart 1960 en wonende te Lisboa (Portugal), Rua Rodrigo da Fonseca 74, 4° Esq., bevestigd, zodanig dat er nog steeds 2 zaakvoerders in functie zullen zijn.

c. De zaakvoerders zullen de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden ten overstaan van derden en in rechte overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 der statuten.

De zaakvoerders verklaarden en erkenden te weten dat de bevoegdheidsbeperkingen opgenomen in voormelde statutaire bepalingen in principe niet tegenstelbaar zijn aan derden.

De beide mandaten van zaakvoerder blijven/zijn thans (on)bezoldigd en dit behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DERDE BESLUIT

Agendapunt 3, te weten "Wijziging van de statutaire bepalingen inzake de besluitvorming bij de algemene vergaderingen der vennoten", werd goedgekeurd in deze zin dat voortaan en behoudens andersluidende statutaire of dwingende wettelijke bepalingen, voor alle besluiten te nemen op elk type algemene vergadering van vennoten de:

- meerderheid van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd dient te zijn, en:

- de éénparige instemming van alle alsdan aanwezig of vertegenwoordigde vennoten vereist is.

VIERDE BESLUIT

De artikelen 2, 11, 28 en 34 der statuten werden aangepast aan de beslissingen genomen omtrent voorgaande agendapunten en zullen voortaan als volgt luiden:

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk,

Burgemeester Pyckestraat 55.

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van het bestuursorgaan,

mits in achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

het buitenland, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen, en depothuizen oprichten.

Artikel 11. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Gewone Commanditaire Vennootschap "VDF Consulting" met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 55 en met ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0835.282.341 Rechts-personenregister Kortrijk, met als vast vertegenwoordiger, de heer heer DEFAUW Vincent August Jacqueline Ghislain, geboren te Izegem op 13 mei 1968, met rijksregisternummer 68.05.13-067.36, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zevenkote 28.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 28. Besluitvorming.

De aanwezigheid van minstens de meerderheid van de vennoten is vereist opdat de algemene vergadering der vennoten, zowel de jaarvergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering, rechtsgeldig zouden kunnen plaatsvinden.

Behoudens strengere, afwijkende statutaire of wettelijke bepalingen zullen alle besluiten op de algemene vergadering genomen worden met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgesteld.

VIJFDE BESLUIT

Het nieuw samengestelde bestuursorgaan verwees in dit kader naar de:

- bepalingen van de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen en van artikel 8 der statuten, en:

- bijzondere verslaggeving terzake;

De vergadering nam er akte van dat - overeenkomstig de wettelijke verplichtingen terzake - de bespreking van de eventuele ontbinding van de vennootschap opgenomen was op de agenda van de vergadering maar sloot zich niettemin aan bij het voorstel van het bestuursorgaan om, ondanks de opgelopen verliezen, de vennootschap thans niet te ontbinden en de activiteiten verder te zetten rekening houdende met de intreden van nieuwe vennoten en een nieuw management.

Voormeld bijzonder verslag opgemaakt namens en door het nieuw samengestelde bestuursorgaan werd aan voornoemde notaris Bruno Mariens

Luik B - vervolg

overhandigd met verzoek het in zijn dossier te bewaren.

Alle voormelde besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk zijn de voornoemde zaakvoerders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, in vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

Alle om het even welke volmachten toegekend aan de heren Luc COOPMAN en Ronny VAN DEN BOSSCHE werden met onmiddellijke ingang ingetrokken; de heren Luc COOPMAN en Ronny VAN DEN BOSSCHE zullen de vennootschap onder geen beding nog kunnen vertegenwoordigen of verbinden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Bruno Mariens te Kortenberg op rugzijde).

Worden eveneens neergelegd am niet gepubliceerd te worden:

expeditie van de akte van 26 september 2013 met in bijlage een onderhandse volmacht van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Portugees recht als "Sociedade por quotas" "Tecnodeck importaçao e tansformaçao de materiais compositos LDA".

Voorbehouden

aan het --firèigisa Staatsblad

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 29.08.2013 13500-0178-011
10/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0834.752.702

Benaming

(voluit) : TECNODECK BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GRIMBERGSESTEENWEG 113-1850 GRIMBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL VENNOOTSCHAP

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van donderdag 14 februari 2013 werd beslist dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar 8400 Oostende, Acacialaan 38 en dit vanaf 21 februari 2013.

Getekend

Tecnodeck importacao e tansformacao de materials cornpositos LDA, vast vertegenwoordigd door

zaakvoerder de heer Da Machado Pedro

Getekend

Van den Bossche Ronny

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

~a~.l~(nBrF

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

I

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29 9 APR 20i5

%ME

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 30.07.2012 12354-0524-011
04/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSeL

2 3 my a0n

r

III flhl 1H Il 04 I~IIAI lui 01~

X119986'

III

Ondernemingsnr :y

Benaming CNODECK BENELUX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Grimbergsesteenweg 113 Onderwerp akte : OPRICHTING.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 1610312011, blijkt dat er door :

1. de heer VAN den BOSSCHE Ronny Geert [I.K. 590-8822648-39] [R.R. 710513 493 61], zelfstandig zaakvoerder, geboren te Gent op dertien mei negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Grimbergsesteenweg 113, echtgenoot van mevrouw BRAET Petra [R.R. 690905 430 59], kleuteronderwijzeres, geboren te Eeklo op vijf september negentienhonderd negenenzestig;

Welke verklaart en bevestigt dat hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden door notaris Camiel Vanhyfte te Maldegem op zes augustus negentienhonderd tweeënnegentig en dat zij bij akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op vier oktober tweeduizend en zes een wijziging aan hun huwelijkscontract hebben aangebracht zonder echter het stelsel zelf te hebben gewijzigd.

2. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Portugees Recht als "Sociedade por quotas" Tecnodeck imoortacào e tansformacëo de materiaiscomposites LDA, met zetel te 2735-521 CACEM (Portugal), Estrade De Paço de Arcos Alto da Bela Vista Casai do Cotâo 86 A-B, BTW-nummer PT507.220.587.

Opgericht op veertien maart tweeduizend en vijf en bekend gemaakt in het Centrum voor formaliteiten voor bedrijven (Centra de Formalidades das Empresas de Lisboa) op negenentwintig juni tweeduizend en vijf. Alhier vertegenwoordigd door de heer DE CAMPOS BARRADAS DE LACERDA MACHADO Pedro [paspoortnummer 5323898], geboren te San Sebastiâo Da Pedreira op tien maart negentienhonderd zestig, wonende te Portugal, Rua Rodrigo da Fonseca, 74, 4° esq. Lisboa.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : TECNODECK BENELUX

Zetei : Grimbergen (Strombeek-Bever), Grimbergsesteenweg 113

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als. in het buitenland :

- Alle soorten tuinmeubelen en vloerbedekkingen vervaardigd in hout, houtachtige, imitatie- of kunstofproducten; - De groot- en kleinhandel, import en export, aan  en verkoop van alle soorten bouwmaterialen, land- en tuinbouwmaterialen, land- en tuinbouwmaterieel, materieel voor de bouwsector en alle soorten toebehoren uit: welke materie ook, alle soorten tuinbouwproducten van zowel organische als syntetische aard,: isolatiematerialen in om het even welke vorm en uit om het even welke materie, alle hout- en afgeleide; producten voor de tuin- en bouwsector, tuinbouwmachines, elektrisch en mechanisch aangedreven machines,; motoren, pompen en toebehoren voor welk gebruik ook, alle soorten afspanningen en toebehoren in om hetE even welke vomi of materie;

- Het plaatsen, herstellen van al deze producten;

- Handel in vloeren en decoratieve producten met al hetgeen daartoe behoort of gerekend kan worden, alsmede: het deelnemen in, het financieren van, het voeren van beheer over andere ondernemingen en het verrichten: van al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, zo onder: meer: handel in allerhande bouwmaterialen en schoonmaakproducten, het leggen, herstellen en onderhouden; van parket en vloeren, onder meer laminaten;

- De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting,: renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen;. inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

- De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het' woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

- De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke: vennootschapsrechtelijke herstrucutering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van! vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, managements

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en produkten (hierna algemeen genoemd "eorporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, oonsultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot alle facetten van"corporate finance";

- Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

- De aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

- Alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

- Het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

- Participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap;

- Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden;

- Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

- Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Duur : Onbepaalde duur.

Kaaitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600.00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Inbreng in weid.

1. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Portugees recht, TECNODECK Imoortacâo e transformacâo de materiais comoositos LDA voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van dertienduizend neaenhonderdviiftia euro (13.950.00 EUR) waarvoor haar negentig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. De heer VAN den BOSSCHE Ronny voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van vierduizend zeshonderdviiftig euro (4.650.00 EUR), waarvoor hem dertig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200.00 EUR) zodat alle aandelen voor een/derde deel volstort zijn.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de naamloze vennootschap "LIGHT CREATION INTERNATIONAL", met zetel te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Grimbergsesteenweg 113, RPR Brussel, BTW BE 0870.220.652, met als vast vertegenwoordiger, de heer Ronny Van den Bossche, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichters als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Portugees Recht als



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

"Sociedade por quotas" Tecnodeck imoortacëo e tansformacëo de materiais comnositos LDA met als vast vertegenwoordiger de heer DE CAMPOS BARRADAS DE LACERDA MACHADO Pedro,voomoemd,

vertegenwoordigd zoals voorzegd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling 'van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt echter vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, die gezamenlijk moeten optreden

voor: "

- Alle handelingen, aan- en verkopen die een bedrag van meer dan vijfduizend euro;

- Aan- en verkoop van onroerende goederen;

i - Het vestigen van zakelijke rechten;

- Het aangaan van kredieten en leningen, hetzij notarieel, hetzij onderhands.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet'. ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni tweeduizend en

twaalf om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping .

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op zestien maart tweeduizend en elf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Luc Coopman, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer VAN den BOSSCHE Ronny de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de `BNP Panbas Fortis Bank", agentschap Strombeek-Bever.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte. De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TECNODECK BENELUX

Adresse
ACACIALAAN 38 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande