TECTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.566.296

Publication

20/08/2014
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

12 '-08- 2014 B:LGISCH STMTSBLAp

NEERGELEGD

- 7 K! 1[114

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

-C

t 111M11311111

Ondernemingsnr : 0535.566.296

Benaming

(voluit) : TECTA

(verkort) : I

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pluimstraat 1 bus 12 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderever akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 1/03/2014, gehouden ten zetel, werd met éénparigheld van stemmen beslist om

k met ingang vanaf 01/03/2014 de maatschappelijke zetel over te brengen van de Pluimstraat 1112 te 8500 Kortrijk naar de Karrestraat 98 te 8560 Moorsele.

Aldus opgesteld te Kortrijk, 1/03/2014,

Getekend door

Mevrouw BENARBIA Dalila,

in de hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013
ÿþ Mod word 11t

r l: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

ï 9. 08, 2013

 F,18-FiTdAriYi

h,+àtiffïéEVDirL

f. h R1°FI l ie

iii i 11fl III 1 I 1 I1

*13132889*

is

111

Ondernemingsnr : 0535.566.296

Benaming

(voluit) : TECTA

(verkort) : I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pluimstraat 1 bus 12 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 19/06/2013, gehouden ten zetel, werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 04/06/2013 het ontslag te aanvaarden als niet-statutair zaakvoerder van

" !-teer VANSIMAEYS Wim Maurice, wonende te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 1112. Volledige kwijting wordt hem verleend voor zijn mandaat.

Aldus opgesteld te Kortrijk, 19/06/2013,

Getekend door :

de niet-statutair zaakvoerder

Mevrouw BENARBIA Dalila,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eh) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/06/2013
ÿþMod WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-6. 06. 2013

ELGISCH STAATSBI_ADBECHTi3ANK KOOPHANDEL

KORTRIJK Gt~i

r - - -------

Ondernerningsnr : o 535 , SEE. ,296

Benaming

(voluit) : TECTA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Pluimstraat 1 bus 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor het ambt van Meester Johanna De Witte, notaris met standplaats te leper op vier juni tweeduizend en dertien, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "TECTA", met een kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste deel (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1. rechtsvorm en naam : De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "TECTA".

2. zetel ' De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te : 8500 Kortrijk, Pluimstraat 1 bus 12

3. duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte,

4. identiteit van de oprichter

Mevrouw BENARBIA Dalila, geboren te Neuilly-sur-Seine (Frankrijk) op 9 maart 1979 (nationaal nummer 79.03.09-542.92 - Verblijfskaart B1164806 30), ongehuwd, van Franse nationaliteit, wonende te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 1/12.

5.-6, : kapitaal -- samenstelling :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder met één/tweehonderdvijftigste deel (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De inschrijver verklaart en erkent dat op aile tweehonderd vijftig kapitaalsaandelen door haar in geld wordt ingeschreven. Ieder aandeel werd volledig volstort.

De inbreng in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE83 8601 2019 6015 bij Centea Bank thans Crelan Deerlijk, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest op 27 mei 2013, dat aan ondergetekende notaris werd afgeleverd en door haar in haar dossier bewaard zal blijven.

7.begin en einde boekjaar : Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van hetdaaropvolgende jaar.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo :

-Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13093073*

11

MONITELR BELGE

1 Z -06- 2013

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t ~ Q Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 9.Bestuur

~ -De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

-Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dal een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

-Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

19.Controle

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris,

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden

A. Dak- en timmerwerken en aanverwante activiteiten

-plaatsen en herstellen van daken

-stukadoor

-algemeen timmer- en schrijnwerken

-dakbedekking en bouw van dakconstructies

-het plaatsen van ramen van welke aard ook in daken

-de bouw, onderhoud en herstellen van daken

-het plaatsen, onderhouden en herstellen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal,

-algemene isolatiewerken (plaatsen herstellen en verwijderen van alle mogelijke isolatiemateriaal op gelijk

welk gebouw)

-het plaatsen, onderhouden en herstellen van dakgoten en regenafvoerbuizen

-het waterdichtmaken van daken en dakterassen

- alle lood-en zinkwerk

- gevelbekleding met metalen en niet-metalen materialen

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw,installatie, afwerking, enzoverder)

- uitvoeren van veiligheidscoördinatie van werken, uitvoeren van studie volgens geldende EPB normen van een gebouw;

-het plaatsen en afbreken van steigers en werkplatforms

-aankoop, verkoop en verhuur van alle mogelijke materialen en materieel in verband met bouwactiviteiten

B. Paardensport  opleidingen en aanverwante activiteiten

-het organiseren van allerhande opleidingen en daarmee verband houdende excursies, het werken als zelfstandig sportbeoefenaar en instructeur, het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening, meer specifiek in de paardensport dit alles opnieuw in de ruimste zin.

-Het uitbaten van een manège voor het beoefenen van de paardensport, waaronder doch niet beperkend, de opleiding tot ruiter, paardendressuur, jumping, military, het organiseren van springwedstrijden, het opleiden en stallen van paarden, de verhuring van paarden, aan- en verkoop van paarden en levende dieren, de aan- en verkoop van toebehoren en uitrustinggoederen, materiaal met betrekking tot de paardensport.

-Handel in levende dieren,

-Landbouwactiviteiten in de ruimste zin.

C. Opbouw en beheer algemeen roerend vermogen - management

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-'schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (sem1)-publiekrechterlijk statuut;

7 F 4+ ~ 11 2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

{ 3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secun-'daire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

D. Patrimonium

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti-'viteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

E. Management

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waame-'men of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

ALGEMENE BEPALINGEN

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commeroiële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen.

12.Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september om elf uur (11.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

rnaatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

-De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-Ischap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

-Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven `woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

' -Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

-Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan in haar en bekrachtigt deze.

BENOEMING ZAAKVOERDERS.

Worden benoemd tot eerste, niet statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Dalila BENARBIA, voornoemd;

- De Heer VANSIMAEYS Wim Maurice Remi, geboren te Kortrijk op 24 april 1972 (Nationaal nummer

72.04.24 167-71), wonende te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 1 bus 12.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Mevrouw Dalila BENARBIA, voornoemd en de Heer Wim VANSIMAEYS, voornoemd, hier eveneens aanwezig, verklaren uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

Voor investeringen boven de vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) moeten alle zaakvoerders hun toestemming echriftelijk bevestigen.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is..

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte en za! worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zat gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Johanna De Witte te leper)

Gelijktijdig neergelegd :

een expeditie, afgeleverd vóór registratie, van de oprichtingsakte dd. 4 juni 2013.

Voor-

. behouden

aan het q Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TECTA

Adresse
KARRESTRAAT 98 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande