TEFICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEFICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.458.552

Publication

22/04/2014
ÿþr ~ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111I11,1,111111111111111

Ondernemingsnr : 0832.458.552

Benaming (voluit) : TEFICO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel;: Kortrijkstraat 22

8580 Avelgem

Onderwerp akte :

FUSIE

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Meester,; PASCAL DENYS, notaris met standplaats te Zwevegem de dato 31103/2014:; werden volgende besluiten genomen :

BESPREKING EN GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel, Overeenkomstig artikel 720§2 van het Wetboek van vennootschappen werden het: fusievoorstel, evenals een exemplaar van de jaarrekeningen en de jaarverslagen over, de laatste drie boekjaren in de mate deze werden opgemaakt, zowel van de'; overnemende als over te nemen vennootschap, in de zetel van overnemende" ; vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze); toe te laten uiterlijk één maand vôôr de algemene vergadering van de stukken kennis;: te nemen.

De vennoten verklaren één maand bij voorbaat een exemplaar van het fusievoorstel van de overnemende vennootschap "TEFICO" en van de over te nemen vennoot-; schap "PARAM" te hebben ontvangen.

De vergadering neemt het fusievoorstel door en keurt dit goed.

BESLUIT;

De vennoten besluiten om de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel;, 720§2,4° van het Wetboek van Vennootschappen, te ontslaan van haar verplichting;;

om tussentijdse cijfers voor te leggen. 3?

BESLUIT TOT FUSIE

i 1/ De vergadering besluit tot fusie door overname van het gehele vermogen ten,; algemene titel, zowel de rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap "PARAM" voornoemd, volgens de modaliteiten en tegen de;' voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel en mits naleving van de vereenvoudigde procedure van de artikelen 676 en 719 tot 727 van het Wetboek van. Vennootschappen. De aandeelhouders stemmen overeenkomstig artikel 720§2,4 van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk in om geen tussentijdse cijfers voor te leggen.

2/ De fusie heeft plaats overeenkomstig de volgende modaliteiten

-er zullen geen aandelen worden toegekend in ruil voor de overgang van het gehele:; vermogen van de over te nemen vennootschap "PARAM" aangezien der; overnemende vennootschap "TEFICO" de enige vennoot is van de over te remenk vennootschap "PARAM".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(Y\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEU BELGE

14 -04 - 2014

BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

-- 1. 04. 2014

RE le ~e(JOPHANDEL

qitiiK

c

mod 11.1

-alle handelingen verricht door de over

te nemen vennootschap "PARAM" te

rekenen vanaf 30 september 2013 zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn i verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "TEFICO".

-er zijn in de betrokken vennootschappen geen vennoten met bijzondere rechten en er zijn ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

-er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerder van de te fuseren vennootschap "PARAM".

-gezien de activiteiten van de over te nemen vennootschap "PARAM" niet overeenstemmen met deze beschreven in het doel van onderhavige overnemende vennootschap "TEFICO" wordt het nodig geacht het doel aan te passen.

3/ pat zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in het vermogen van de over te nemen vennootschap "PARAM" tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de vergadering.

41 ln het door de vennootschap "PARAM" aan de vennootschap "TEFICO" over te dragen vermogen zijn geen onroerende goederen begrepen

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING FUSIE.

De vergadering verzoekt ondergetekende Notaris vast te stellen dat, door de goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van . onderhavige overnemende vennootschap "TEFICO" en door de betuigde , instemming met deze fusie van de vergadering van de over te nemen vennootschap "PARAM", in notulen opgesteld op heden, voorafgaandelijk aan deze, de vennootschap "PARAM", voornoemd, derhalve opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

De aandelen van de overgenomen vennootschap "PARAM" zullen worden vernietigd door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap "TEFICO" door' vermelding hiervan in het aandelenregister.

` KVVIJTING.

De vergadering besluit dat de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting, bij afzonderlijke stemming, voor ; de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap "PARAM", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 april 2013 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

BESLUIT - DOELWIJZIGING

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, waarbij gevoegd een samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de overnemende vennootschap afgesloten op 31 december 2013, goed te keuren.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in het artikel vier van de statuten van de volgende tekst:

Alle mogelijke advies- en/of diensten functies op het vlak van productieplanning en productieleiding;

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit, alles in de meet ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verleden die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

- Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder-ef-elke--andere.derde_ uertegenwoordigerf-die- door_.de.-.vennootschap.

Op de laatste biz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

y

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch 5taatsbiad

e

mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,,Staatsblad

worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de ; vennootschap.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan zich tevens ten bezwarende titel borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als fauter derden. Zij kan hen eveneens leningen voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen inzake"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte dd. 31/03/2014

-Verslag van de zaakvoerders inzake de doelwijziging

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu tI1111101111111iI

NEERGELEGD

'311

30, Q1, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

Keiffie K

Ondernemingsnr 0832458.552

Benaming

(voluit) : TEFICO

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKEHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 22 - 8580 AVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Uit het verslag van de zaakvoerer aan de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013, blijkt dat alle zaakvoerders akkoord gaan met het voorstel tot fusie van BV BVBA Param door BVBA Tefico in het kader van artikel 676,1° van het wetboek vennootschappen.

Hieronder kan het fusievoorstel geraadpleegd worden:

FUSIEVOORSTEL

De zaakvoerders van de Bvba Tefico, met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Kortrijkstraat 32, ondernemingsnummer 0832.458.552, en de Bvba Param, met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Kouterstraat 83, ondememingsnummer 0460.419.309 hebben de intentie een voorstel tot fusie door overneming van Bvba Param door Bvba Tefico in het kader van artikel 676,1° van het wetboek van vennootschappen voor te leggen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen.

1.Rechtsvorm, naam, zetel en doel van de te fuseren vennootschappen

De overnemende vennootschap

Bvba Tefico met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Kortrijkstraat 32, ondernemingsnummer 0832.458.552 en BTW nummer BE 0832.458.552, werd opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Denys Pascal, destijds te Zwevegem op achtentwintig december tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien januari tweeduizend en elf nadien onder nummer 2011-01-17/0008537

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

-Expertise en beheer: het toezien op de bouwwerkzaamheden omvattende ruwbouw, installatie, afwerking, enz,... technische studiën en ingenieursactiviteiten, voor industriële vormgeving, voor de uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer, voor projectontwikkeling en projectmanagement;

Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; het uitvoeren van studies en het verlenen van advies i.v.m. stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur en voor bijzondere technieken zoals interieurinrichting en meubilair, sanitaire inrichtingen, vast laboratoriumuitrustingen, thermische en comfortinrichting (verwarming, koeling, klimatisering, warmterecuperatie, enz,), elektrische sterk- en zwakstroominrichtingen, elektronische communicatie, signalisatie, afstandsbewaking en-besturing,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c " à

11 " r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

datatransmissie, liften en transportsystemen, bijzondere technieken als productie en verdeling van gassen en

koelmedia;

Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op bouwwerven;

Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

-Technische opvolging in de bouw in de ruime zin;

-Onafhankelijk bureau voor advies en commerciële service;

-Technisch en bouwkundig advies en expertise m.bt. schadegevallen, disputen, gerechtsexpertise,... -Het houden van een studiebureau, ontwerpbureau en conceptbureau;

-Onderneming in onroerende goederen, vastgoedmakelaar, eveneens omvattende alle onroerende bewerkingen en bewerkingen van constructie, namelijk het verwerven, de verkoop en het inrichten van terreinen, inbegrepen hun verkaveling, het ontwerp, de constructie en het inrichten van infrastructuurwerken, het verwerven en de verkoop, de constructie, het slopen, het wijzigen en het inrichten van alle onroerende goederen, de handel en de vertegenwoordiging van alle uitrustingen en materialen van constructie;

-Deze projectontwikkeling gaat over alle domeinen van de projecten en alle disciplines, zowel studie, advies, coordinatie, budgettering als uitvoering en verkoop;

-Onderneming in projectontwikkeling, bemiddeling in verkoop van handelsfondsen, rentmeesterschap, dit alles in de meest ruime zin;

-Opstellen van energieprestatiecertificaten en andere attesten;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend en dit alles in al zijn mogelijke vormen en eigenschappen en andere aanverwanten;

-De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen, daden of verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelf alleen maar bevorderend zijn, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, tussenpersoon, commissionaris, deelneming of lastgeving, of nog door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor;

-Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, technische studiën en ingenieursactiviteiten, technisch advies bij bouw (nieuwbouw en verbouwingen, schadegevallen,...);

-Coördinatie en ondersteuning van commerciële activiteiten;

-Expertises (op alle toepassingen in de bouw);

-Het beheer van een verzekeringsportefeuille en in het algemeen alles wat enig verband met die beheer houdt;

-Bemiddeling inzake verzekeringen, verzekeringsmakelaars en  agenten;

-Het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden;

-Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen;

-Overige kredietverstrekking n.e.g.;

-Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, n.e.g.;

-Vermogensbeheer;

-Financiële planning en vermogensplanning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

-de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

-de coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en produkten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot aile facetten van "corporate finance";

-analyse en doorlichting van bedrijven t.b.v. derden;

-het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity",

-de aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

-aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

-het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

-participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het deel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap;

-Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, afgeleide producten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden;

-Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

-Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zes en tachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort voor 6200.00 euro.

De overnemende vennootschap Bvba Tefico is op heden houdster van alle aandelen van Param Bvba.

De over te nemen vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bvba Param met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Kouterstraat 83, ondernemingsnummer 0460.419.309, , werd opgericht door akte verleden voor notaris Verstraete Bernard, destijds te Kuurne, op zevenentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht april negentienhonderd zevenennegentig nadien onder nummer 2005-02-1410026290.

Bij akte van twintig september tweeduizend en vijf verleden voor notaris Verstraete Bernard met standplaats te Kuurne, werden de statuten gewijzigd en later bekendgemaakt in Bijlagen van Belgisch Staatsblad van negenentwintig september tweeduizend en vijf onder nummer 2005-10-07/0140401.

Bij akte van dertig september tweeduizend en tien voor notaris Vuylsteke Kurt met standplaats te Kuurne, werden de statuten gewijzigd en later bekendgemaakt in Bijlagen van Belgisch Staatsblad van vijf oktober tweeduizend en tien onder nummer 2010-10-1410151123.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd,

De vennootschap heeft tot doel:

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van productieplanning en productieleiding

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand_op voornoemde gebieden

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meet ruime betekenis.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

-Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de van de cliënt. Ter uitvoering van haard opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

-De vennootschap kan zich tevens ten bezwarende titel borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen inzake.

-De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

-Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk van deze aandelen vertegenwoordigt één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

2.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Alle handelingen van de over te nemen vennootschap met ingang van 30 september 2013 worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" - " " be" houden aan het Belgisch Staatsblad

Daar de over te nemen vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap en er ook geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, is deze titel niet van toepassing.

4.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan enig lid van de bestuursorganen.

Door de fusie verdwijnen uit de balans van de overnemende vennootschap alle aandelen van de over te nemen vennootschap en worden deze aandelen vervangen door activa en passiva (exclusief eigen vermogen) van de over te nemen vennootschap. Het kapitaal en de reserves van de overnemende vennootschap blijven ongewijzigd.

Onderhavig fusievoorstel zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel door de respectievelijke bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Opgemaakt te , 28 november 2013

De overnemende vennootschap De over te nemen vennootschap

Bvba Tefico Param Bvba

Alhier vertegenwoordigd door Alhier vertegenwoordigd door

Zaakvoerders Zaakvoerder

De Bruyne Bart De Bruyne Etienne

De Bruyne Etienne

Getekend

Bart De Bruyne

Zaakvoerder

Getekend

Etienne De Bruyne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l V t i..~ t_..r L7 L. 4.... ,

ZO. 09. 013

mrcerDlhNf:. l:DOt='HAh4LiE=_

Ondernemingsnr : 0832.458.552

Benaming

(voluit) : TEFICO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 22 - 8580 AVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van donderdag 1 augustus 2013, wordt de heer Etienne De Bruyne, wonende te 8530 Harelbeke, Kouterstraat 83, benoemd als zaakvoerder en dit vanaf 1 augustus 2013. Dit manaat is onbezoldigd.

Getekend

Bart De Bruyne

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 23.08.2013 13453-0137-012
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 14.08.2012 12407-0060-010
04/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud 11,1111111,1111111,11111111 t eBRGELEGD

aan hF % 2015

Belgisc Staatsb OOPHANO7<L Rechtbank van K

Gent,



Ondernemingsar : 0832.458.552

Benaming

(voluit) : TEFICO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 22 - 8580 AVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 8 januari 2015, werd beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8580 Avelgem, Kerkstraat 23 bus 201 en dit met onmiddellijke ingang.

Getekend

De Bruyne Bart

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþ~-_

1

" 11008537"

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg " , er riffie van de akte

MON1TEl1R r~c

DIR

BES

`-_CTION~~~ I NEERGELEGD

)1- 2011



sTAATSgLAE) ruu~~"  _____ 3 1. 12. 2010

effile-BANK KOOPHANKOOPHANDEL

KORTRIJK

Motl 2.1

Ondernemingsnr : 83z 4 SSL

Benaming

(voluit) : TEFICO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8580 Avelgem, Kortrijkstraat, 22

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 28/12/2010 blijkt

dat een BVBA werd opgericht als volgt :

Vennoten :

1/De heer DE BRUYNE Bart André Germain Ghislain, bediende, geboren te Kortrijk op tien oktober

negentienhonderd vijfenzeventig (identiteitskaart nummer 590-6785460-45 - rijksregister nummer 75.10.10-

217.61),

2/mevrouw BRUGGEMAN Heleen Paula Jasée, logopedist(e), geboren te Kortrijk op acht april

negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaart nummer 590-6784960-30 - rijksregister nummer 76.04,08-

074.49), echtgenote van voornoemde heer De Bruyne Bart

samenwonende te 8580 Avelgem, Kortrijkstraat 22.

Gehuwd te Harelbeke op 28/06/2002.

Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :

"TEFICO".

Duur onbepaald

Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8580 Avelgem, Kortrijkstraat, 22.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in

België als in het buitenland :

-Expertise en beheer: het toezien op de bouwwerkzaamheden omvattende ruwbouw, installatie, afwerking,

enz,... technische studiën en ingenieursactiviteiten, voor industriële vormgeving, voor de uitwerking van

projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer, voor

projectontwikkeling en projectmanagement;

Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; het uitvoeren van studies en het verlenen van

advies i.v.m. stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur en voor bijzondere technieken zoals

interieurinrichting en meubilair, sanitaire inrichtingen, vast laboratoriumuitrustingen, thermische en

comfortinrichting (verwarming, koeling, klimatisering, warmterecuperatie, enz,), elektrische sterk- en

zwakstroominrichtingen, elektronische communicatie, signalisatie, afstandsbewaking en-besturing,

datatransmissie, liften en transportsystemen, bijzondere technieken als productie en verdeling van gassen en:

koelmedia;

-Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op -bouwwerven;

-Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

-Technische opvolging in de bouw in de ruime zin;

-Onafhankelijk bureau voor advies en commerciële service;

-technisch en bouwkundig advies en expertise m.bt. schadegevallen, disputen, gerechtsexpertise,...

-Het houden van een studiebureau, ontwerpbureau en conceptbureau;

-Onderneming in onroerende goederen, vastgoedmakelaar, eveneens omvattende alle onroerende

bewerkingen en bewerkingen van constructie, namelijk het verwerven, de verkoop en het inrichten van

terreinen, inbegrepen hun verkaveling, het ontwerp, de constructie en het inrichten van infrastructuurwerken,

het verwerven en de verkoop, de constructie, het slopen, het wijzigen en het inrichten van alle onroerende

goederen, de handel en de vertegenwoordiging van alle uitrustingen en materialen van constructie;

-Deze projectontwikkeling gaat over alle domeinen van de projecten en alle disciplines, zowel studie, advies,

coördinatie, budgettering als uitvoering en verkoop;

-Onderneming in projectontwikkeling, bemiddeling in verkoop van handelsfondsen, rentmeesterschap, dit

alles in de meest ruime zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge -Opstellen van energieprestatiecertificaten en andere attesten;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend en dit alles in al zijn mogelijke vormen en eigenschappen en andere aanverwanten;

-De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen, daden of verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelf alleen maar bevorderend zijn, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, tussenpersoon, commissionaris, deelneming of lastgeving, of nog door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor;

-Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, technische studiën en ingenieursactiviteiten, technisch advies bij bouw (nieuwbouw en verbouwingen, schadegevallen,...);

-Coördinatie en ondersteuning van commerciële activiteiten;

-Expertises (op alle toepassingen in de bouw);

-Het beheer van een verzekeringsportefeuille en in het algemeen alles wat enig verband met die beheer houdt;

-Bemiddeling inzake verzekeringen, verzekeringsmakelaars en  agenten;

-Het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden;

-Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen;

-Overige kredietverstrekking n.e.g.;

-Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, n.e.g.;

-Vermogensbeheer;

-Financiële planning en vermogensplanning

-de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

-de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

-de coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en produkten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot alle facetten van "corporate finance";

-analyse en doorlichting van bedrijven t.b.v. derden;

-het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

-de aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

-alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

-het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

-participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap;

-Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, afgeleide producten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden;

-Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven in geld en volstort ten belope van 6.200 euro. Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast ie stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn lot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25/Bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van :

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen,

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op

" correcte manier getekend terug te besturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het randschrijven vermeld.

Is binnen de in het randschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

" Boekjaar Q' Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst _ Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door

de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en

boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is,

van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij

gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij

de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen .

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

" Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

" uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31/12/2011.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

I commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

3. Benoeming zaakvoerder.

De comparanten benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de Heer De

Bruyne Bart.

Zelfde Heer De Bruyne Bart, die aanvaardt wordt tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de

vennootschap.

4. Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan de BVBA Cobofisk te 9880 Aalter, Drogenbroodstraat 8-10 voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte oprichting dd. 28/12/2010

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0313-011

Coordonnées
TEFICO

Adresse
KERKSTRAAT 23, BUS 201 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande