TEL-VISION ADVIESBUREAU

Société en commandite simple


Dénomination : TEL-VISION ADVIESBUREAU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.627.876

Publication

18/02/2014
ÿþ Mud Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

áSb.}.í~r4_i

- ! FEB,

v.71ifie~~~~,.-_-

11 IJI10110U0 ID

Ondernemingsnr : 0846.627.876

Benaming

(voluit) : Tel-Vision Adviesbureau

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rijkswachtstraat 40, B-8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het verslag van de bijzondere Algemene Vergadering van 03/01/2014 blijken volgende beslissingen:

- De algemene vergadering beslist de zetel van de onderneming te verhuizen van de Rijkswachtstraat 40 te

8600 Diksmuide naar de Esenweg 189 te 8600 Diksmuide

- De algemene vergadering beslist als zaakvoerder te benoemen de heer Maarten Vanhee, ze beslist tevens

ontslag te verlenen aan de heer Vermote Odiel.

Vanhee Maarten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

)L zo " Naam en handtekening.

27/06/2012
ÿþMod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12113684"

V beh aa Bel Stak

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

oe(0 Gon-. g-

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Tel-Vision Adviesbureau

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap

Zetel : Rijkswachtstraat 40, B-8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 07/05/2012 tussen mevrouw Van Audenhoven Ann en de heer Vermote Odiel werd een commanditaire vennootschap opgericht met volgende bepalingen:

I.NAAM  ZETEL  DUUR

De vennootschap wordt opgericht als commanditaire vennootschap met als naam "Tel-Vision

Adviesbureau".

De vennootschap mag beslissen bij beslissing van de zaakvoerder om een commerciële naam aan te

nemen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-8600 Diksmuide, Rijkswachtstraat 40. De maatschappelijke; zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits een eenvoudige beslissing van de' zaakvoerder. Iedere verandering van zetel wordt door de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgisch; Staatsblad bekend gemaakt.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bedrijfszetels, verkooppunten, bijkantoren en? agentschappen oprichten en dit zowel in België als is het buitenland.

De Vennootschap wordt opgericht per 7 mei 2012 en dit voor onbepaalde duur.

In toepassing van art. 60 W. Venn. neemt de vennootschap alle verbintenissen over die voor rekening en

ten name van de vennootschap zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012.

II. DOEL

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en; onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met' haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten; die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op; om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die, eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden' van dit doel.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met;

derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

-De verkoop en het afsluiten van contracten voor de levering van goederen en/of diensten in opdracht van'

een derde (=commissiehandel).

-De verhuur van roerende goederen.

-Het organiseren van workshops, seminaries etc. met het doel van opleiding of vorming te geven;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving,;

prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consultancy,;

technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk

zijn, zonder enige beperking.

-Het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op le richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen

-Het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur

-Het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

III.KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen en volledig volstort

-Door Vennote Odiel, beherend vennoot, voor 0,50 euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt.

-Door Van Audenhoven Ann, stille vennoot, voor 9,50 euro, wat 95 aandelen vertegenwoordigt.

De aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen kunnen worden overgedragen aan andere personen mits de algemene vergadering met een meerderheid van 75 percent de overdracht goedkeurt. Deze meerderheid is niet vereist indien de overdracht geschied aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in de recht neergaande of opgaande lijn.

De aandelen en de andere effecten zijn ondeelbaar. Voor de uitoefening van alle rechten, verbonden aan het aandelenbezit erkent de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel. Wanneer effecten, aandelen en andere, in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar zullen, behoudens andersluidende overeenkomsten tussen hen, alle rechten verbonden aan de aandelen ten opzichte van de vennootschap uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in de algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op het kapitaal kan worden ingetekend door stille en beherende vennoten.

Beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

Stille vennoten dragen niet verder bij dan hun inbreng in het kapitaal, in de schulden en de verliezen van de vennootschap. De stille vennoten mogen niet deelnemen aan het bestuur van de vennootschap, zelfs niet krachtens volmacht, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoten niet.

IV.BESTUUR EN TOEZICHT

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van bepaalde of onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

Volgende persoon wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een periode van onbepaalde duur -Vermote Odiel, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden

De zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden voor wat betreft zowel alle daden van bestuur als aile daden van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, en dit met uitzondering van de handelingen waarvoor enkel de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De mandaten van de zaakvoerders zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

V.ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

De algemene vergadering der vennoten heeft ieder jaar plaats de derde zaterdag van de maand september om achttien uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De vennoten duiden onder elkaar een voorzitter aan. Bij gebrek aan overeenkomst wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de dagorde, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard' of "verworpen", gevolgd door een handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Met uitzondering van de wettelijke bepalingen ter zake, bepaald de Algemene Vergadering soeverein alle regelen en formaliteiten die verband houden met haar beraadslagingen en stemmingen.

VI.BALANS  BOEKJAAR  WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid geregeld.

VII.ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in de algemene vergadering, overeenkomstig de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

De ontbinding van de vennootschap kan door iedere vennoot worden aangevraagd indien het eigen vermogen gedaald is tot minder dan vijftig procent van het gestort kapitaal. In dit geval kunnen de vennoten die de ontbinding wensen te voorkomen deze vermijden door het deel van het opzeggend lid over te nemen, gelijkaardig zoals bepaald voor de overdracht van aandelen.

VIII.ALGEMEENHEDEN

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elk zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen. "

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

IX.SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen :

-Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel tot eenendertig maart tweeduizend en veertien.

-De eerste gewonen algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien op de zetel van de

vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

-De heer Vermote Odiel zal een onbezoldigd mandaat uitoefenen

Vermote Odiel

Zaakvoerder

Voor-

t,rhotsdEn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TEL-VISION ADVIESBUREAU

Adresse
RIJKSWACHTSTRAAT 40 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande