TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : TELECOM-IT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : TELECOM-IT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.368.208

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.07.2013 13333-0149-014
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.07.2012 12325-0332-015
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 20.07.2011 11324-0001-015
27/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0463368208

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES [afgekort : "TELECOM-IT"]

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8730 Beernem, Wingene Steenweg 49.

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - KAPITAAL - WIJZIGING NAAM & DOEL -ONTSLAG BESTUURDER - WIJZIGING STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" [afgekort : "TELECOM-IT"], waarvan de zetel gevestigd is te 8730 Beernem, VVingene Steenweg 49, waarop alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door; ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 30 mei 2011, dragende volgende melding van registratie "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 06 JUNI 2011, negen bladen, één verzendingen BOEK 5/220, BLAD 86, VAK 12, ONTVANGEN: vijfentwintig euro (25,00 Euro), de eerstaanwezend inspecteur: (get.) LAGA E.G", dat met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten werden genomen :

1.  Aanpassing van de desbetreffende artikelen in de statuten met het oog op de omzetting van de vorm; van alle huidige aandelen (effecten), dewelke thans allen aan toonder zijn, in aandelen (effecten) OP NAAM of GEDEMATERIALISEERDE aandelen (effecten) [waarbij onder andere bepaald is geworden dat de Raad van; Bestuur in de oproepingen kan eisen dat om tot de vergadering te worden toegelaten de eigenaars van: aandelen aan toonder (voor zover het gebruik van dit soort aandelen nog wettelijk toegelaten is), eigenaars van aandelen op naam, en houders van gedematerialiseerde aandelen, minstens vijf volle werkdagen vóôr de vergadering respectievelijk hun effecten aan toonder, hun (naar aanleiding van de inschrijving in het register; van aandelen op naam afgegeven) certificaten, of het door de erkende rekeninghouder of door de: vereffeningsinstelling afgeleverde attest vaststellende de onbeschikbaarheid van het gedematerialiseerde effect; tot na de algemene vergadering, moetendeponeren op de maatschappelijke zetel, of bij de instellingen of op de plaatsen vermeld in de oproeping, in ruil waarvoor zij een bewijs ontvangen dat hen toelaat deel te nemen aan; de algemene vergadering], en verlening aan de Raad van Bestuur van alle noodzakelijke en nuttige bevoegdheden om, binnen de beperkingen opgelegd door de Wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder.

2.  NA LEZING EN ONDERZOEK van het VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING de dato 01 april! 2011, opgesteld door de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, op 05 april; 2011 neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, en in de vorm van een mededeling; bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 april 2011, onder nummer 2011-04: 20/0060734, en nadat alle aandeelhouders en  in voorkomend geval- alle houders van andere effecten; waaraan stemrecht is verbonden van de overdragende vennootschap met kennis van zaken uitdrukkelijk ermee: ingestemd hebben om de in de artikelen 730 en 731 W.Venn. bedoelde verslagen MET op te maken [het betreft: de partiële splitsing, waarbij een gedeelte van het vermogen van de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" [afgekort : "TELECOM-IT'%, partieel te splitsen vennootschap (inbrengende/overdragende: vennootschap), zowel de rechten als de verplichtingen, zon-der ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overgedragen wordt aan de NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES" [RPR Brugge: 0832.347.496], verkrijgende/overnemende vennootschap),

BESLUIT tot de PARTIËLE SPLITSING van de vennootschap, zonder dat de vennootschap ophoudt te bestaan, ontbonden of vereffend wordt, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677: en volgende W.Venn., door inbreng in voornoemde vennootschap NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES" van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van de inbrengende/overdragende: vennootschap, die opgenomen zijn in de jaarrekening per 31 december 2010.

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2010 afgestolen jaarrekening ; de activa en de passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de' overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde jaarrekening.

b) alle handelingen, rechten en plichten, en verbintenissen, aangegaan, gesloten of verricht door de overdragende/inbrengende vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen sedert 01 januari! 2011,_zullen_boekho.udkundig.geacht. worden. te. zijn verricht_voor.rekening.v.an_de_ovememende_ vennootschap.. Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc behc aar Belo Staal

~

i 1111111,1111111.11t1

NEERGGLE©D ter GRIFFIE der

leCKMANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUG (Afdeling Brugge)

op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

~. . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge c) de overdracht gebeurt mits toekenning van 3.948 volledig volgestorte, nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap NV "TELECOM INTEGRATiNG TECHNOLOGIES", aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap, en dit naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd; deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde waarde hebben en van dezelfde aard zijn als de reeds bestaande, en zullen in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal binnen de 2 weken na de overeenstemmende splitsingsbesluiten van de betrokken vennootschappen, de betrokken aandeelhouders van de overdragende vennootschap uitnodigen om de uitgifte te materialiseren.

d) aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen enkel bijzonder voordeel toegekend wordt.

Welk besluit tot partiële splitsing zal slechts gevolgen hebben, enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen van overeenstemmende splitsingsbesluiten, en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de, tengevolge van de splitsing, eventuele wijzigingen van de statuten, waaronder de inbreng in de overnemende vennootschap, tengevolge van de partiële splitsing van de overdragende vennootschap.

De partiële splitsing zal van rechtswege en gelijktijdig, vanaf het besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de overgang van voormeld vermogen van de overdragende vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, op de overnemende, verkrijgende vennootschap, tot gevolg hebben.

3. Boekhoudkundige verwerking van de vaststelling van de, tengevolge van de partiële splitsing, vermindering van het patrimonium van de vennootschap, door een vermindering van het kapitaal van de vennootschap, zonder vernietiging van aandelen, van vijf en vijftigduizend euro negenhonderd drie en twintig euro vier en dertig cent (¬ 55.923,34), om het te brengen van vijf en zeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op negentienduizend en zes en zeventig euro zes en zestig cent (¬ 19.076,66), evenwel onder de opschortende voorwaarde van de hiernavolgende verhoging van het kapitaal tot aan het wettelijke minimum kapitaal.

En onmiddellijke verhoging van het kapitaal van de vennootschap met twee en veertigduizend vierhonderd drie en twintig euro vier en dertig cent (¬ 42.423,34), om het te brengen van negentienduizend en zes en zeventig euro zes en zestig cent (¬ 19.076,66) op ÉÉN EN ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en wel door omzetting van de beschikbare reserves ten belope van gezegd bedrag.

4. Wijziging van artikel vijf der statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en om er de historiek in op te nemen.

5. Wijziging van de naam van de vennootschap in "IMMO-GD", en overeenkomstige wijziging van artikel 1 der statuten.

6. Na kennisname van het verslag van het bestuursorgaan de dato 13 mei 2011, houdende de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging (uitbreiding & herformulering) van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 31 maart 2011, wijziging (uitbreiding & herformulering) van het doel van de vennootschap, door wijziging van artikel 3 van de statuten om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

 Telecommunicatie, datacommunicatie, advies en communicatie, soft- en hardware consulting, aan- en verkoop van computer en communicatie-apaartatuur, verkoop van isdn-centrales en alle telefonie toebehoren, aan- en verkoop van alle PC-materialen en aanverwanten, nieuwe elektronica-ontwikkelingen ;

 Tussenpersoon in de handel, verhuur van wagens, communicatiebureau, reclame en advertising in de ruimste zin, alle drukwerken, beletteringen en publiciteit, organiseren van evenementen, alle internettoepassingen, bedrijfsadvies uitbrengen, verkoop van adressen, telemarketing.

 ontwikkeling, implementatie van software en project management ;

 de aankoop en verkoop van ICT [informatie- en communicatietechnologie] -diensten en producten ;

 de aankoop, implementatie, onderhoud, reparatie en verkoop van software, hardwareproducten en diensten en aanverwante toepassingen ;

 het uitvoeren van ICT-projecten ;

 het ontwikkelen en onderhouden van web-, windows- en linux-applicaties en aanverwanten, alsook de hosting ;

 ontwerpen van multimedia en drukwerk ;

 ontwerpen, installeren en onderhouden van datanetwerken ;

 het inrichten van cursussen, lessencycli, bijscholing, demonstraties met betrekking tot informatica in het

algemeen. ;

 installeren en vervaardigen van, al dan niet mobiele, multimedia- en informaticatoepassingen ;

 aankopen, verkopen, installeren en onderhouden van multimedia toestellen ;

 verhuren van ICT- en kantoormateriaal ;

 het verlenen van advies over alle hierboven vermelde zaken.

 alle werkzaamheden inzake IT (Information Technology), zoals het verlenen van diensten en producten op het domein van de informatica met name de aan- en verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van alle hard- en software, communicatiemiddelen en aanverwante diensten (ICT), inzonderheid het verlenen van advies en consultancy op het vlak van de informatica en communicatietechnologie en  toepassingen ; ontwikkeling, opleiding, training, implementatie en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen; ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, zowel soft- als hardware met oog op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

verkoop of licentieverlening ervan ; het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op bovenstaande software- en informaticatoepassingen; outsourcing van informatici.

 Tussenpersoon in de handel, verhuur van wagens, communicatiebureau, reclame en advertising in de ruimste zin, alle drukwerken, beletteringen en publiciteit, organiseren van evenementen, alle internettoepassingen, bedrijfsadvies uitbrengen, verkoop van adressen, telemarketing.

 Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa ;

 Het uitoefenen van opdrachten als deskundige, als consultant of als (interim) manager;

 Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard;

 Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

 Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

 Het verstrekken van opleiding, training en coaching aan particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsuitvoering in haar ruimste betekenis, alsook op het vlak van persoonlijke ontplooiing, motivatie en de bedrijfspsychologie.

 Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

 Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

 beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen : een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen aanleggen en verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium ; beleggingen en investeringen van haar middelen, mogen gefinancierd worden door leningen.

Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere :

` alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, (laten) bouwen, ver-en/of ombouwen, onderhouden, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ;

" het aan- en verkopen, het huren en verhuren van roerende goederen, alle verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen of het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin."

07.- Vaststelling dat de BVBA "B-COM CONSULT', waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Kerkstraat 40 [RPR Brugge, afdeling Oostende 0899010450], zijn ontslag als bestuurder van de vennootschap

heeft a--ange-- - --bode-- --n-, besluit dit ontslag te aanvaarden, met "ingang van heden,'en besluit

-------- -- ...------ ------- - - dat de kwijting die

gegeven zal worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de bestuurders eveneens zal gelden als ; kwijting voor voornoemde ontslagnemende bestuurder voor het door hem gevoerde beleid tot heden.

08. Machten te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten. Bijzondere volmacht.

Door de Raad van Bestuur wordt bijzondere volmacht verleend aan FISCAAL BUREEL VANDEVYVER EN DELIE BVBA, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106 [RPR Oostende 0431046719], evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de hierboven genomen besluiten te benaarstigen en te verzekeren bij om hel even welke diensten en overheden (zoals de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten, diensten van de BTW, sociale verzekeringskas), en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW "

-

; nummer, van starterscheques of van vergunningen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris KAT1A DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 30 mei 2011, en een gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IIIII

*11060734*



e grutrer,

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: -

0.5 APR,°1tif1e

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel : 0463.368.208

TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

WINGENE STEENWEG 49, 8730 BEERNEM

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 728 Wetboek van Vennootschappen waarbij de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" bij wijze van een met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële; splitsing) een gedeelte van haar vermogen, rechten en plichten, wenst af te stoten naar de naamloze; vennootschap "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES".

Getekend

IDEA CREATION bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer:

Stefan DANSCHOTTER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui& B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 1103053A+

NEERGELE O ter GRIFFIE der VAN eop,AP EL TE RECKTBANK Rtde4irg Brugge) BRUGGE ['

op. pe griffier,

Griffie

De

: 0463.368.208

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WINGENE STEENWEG 49, 8730 BEERNEM

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 728 Wetboek van Vennootschappen waarbij de NV: "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" bij wijze van een met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële; splitsing) een gedeelte van haar vermogen, rechten en plichten, wenst af te stoten naar de naamloze: vennootschap "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES".

Getekend

IDEA CREATION bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer

Stefan DANSCHOTTER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 22.07.2010 10344-0192-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 23.07.2009 09474-0102-015
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.07.2008 08503-0222-013
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.06.2007 07330-0306-013
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 12.07.2006 06456-5030-015
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 01.07.2005 05403-0468-014
30/06/2005 : BG088486
08/10/2004 : BG088486
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 23.07.2015 15348-0405-014
08/07/2004 : BG088486
11/07/2003 : BG088486
29/11/2002 : BG088486
04/10/2002 : BG088486
26/09/2001 : BG088486
26/05/1998 : BG88486

Coordonnées
TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : …

Adresse
WINGENE STEENWEG 49 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande