TEN ANKER

Association sans but lucratif


Dénomination : TEN ANKER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.679.849

Publication

02/03/2012
ÿþ ;; - MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





b( MONITEUR BELGE IVEERGELEGD

E St 2 2 `02- 2012

BELGISCH STAATSBLAD

*iao4ssoa" 15. 02, 2012

RECkgRiei:OC°Hh,NDEL. ~UhÎl~lJr;



Ondernemingsnr : 0414.679.849

Benaming

(voluit) : VZW Ten Anker

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zuiderlaan 50 8790 Waregem

On, erwerp akte : Nieuwe statuten - Akte betreffende de raad van bestuur - Akte betreffende de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen - Akte betreffende de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen

De algemene vergadering van 3 december 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen, en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL -- DUUR

ARTIKEL 1: STICHTERS

Op 27 oktober 1974 zijn: Coucke Marcel, wonende te Waregem, Windels Albert, wonende te Deerlijk, Vandeborre Augustin, wonende te Waregem, Kint Oscar, wonende te Waregem, De Lombaerde Frans, wonende te Waregem, Callu Antoon, wonende te Waregem, Ghekiere Emilienne, wonende te Waregem, Tuytens Albert, wonende te Waregem, Denhaerinck Georges, wonende te Waregem, Gemay Guy wonende te Waregem, Dekeyzer Paul, wonende te Dentergem, Bekaert Octaaf, wonende te Ingooigem, Vandenavenne Georges, wonende te Ooigem, Beels Daniël, wonende te Oeselgem, Declercq Jozef, wonende te Kortrijk, Balcaen Paul, wonende te Wortegem-Petegem, Vandenhende Maurice, wonende te Sint-Baafs-Vijve, Gevaert, André, wonende te Waregem, Moerman Godelieve, wonende te Waregem, Algoet Germain, wonende te Desselgem, Lambert Jozef, wonende te Wielsbeke, Piers Michel, wonende te Waregem, Versichele Elisabeth, wonende te Waregem, Kindt Paul, wonende te Waregem, Debacquer José, wonende te Nokere, Dejaeghere

André, wonende te Sint-Eloois-Vijve, Becu Achiel, wonende te Waregem, Verhaeghe Constantin, wonende te: Nokere, Maes Gerard, wonende te Gullegem, Vanthuyne Jozef, wonende te Waregem, Dufaux Léon, wonende:

te Waregem, bijeengekomen en hebben besloten een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan de statuten gepubliceerd werden in het Belgisch Staatsblad d.d. 25 december 1974 onder het nummer 8867, op te richten., Voormelde personen zijn de stichters van de vereniging,

ARTIKEL 2: NAAM EN ZETEL

De vereniging draagt de naam VZW Ten Anker.

De zetel van de vereniging is gevestigd te Zuiderlaan 50, 8790 Waregem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, Rechtbank van Koophandel.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht: neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3: DOEL

De vereniging heeft tot sociaal doel het bieden van ondersteuning aan personen met een handicap, De: vereniging kan één of meer afdelingen of bedrijfszetels tellen waar haar activiteiten uitgeoefend worden.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen h j het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 4: DUUR

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur,

TITEL Il:LEDEN

ARTIKEL 5: TOE- EN UITTREDING

De vereniging telt ten minste drie en maximum 21 leden, fysische of rechtspersonen en moet steeds minimum 1 meer bedragen dan het aantal bestuurders.

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur,

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden, Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur ter kennis worden gebracht, Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige leden.

Wie gedurende 2 jaar niet aanwezig is op de vergaderingen, wordt ambtshalve ontslagen.

ARTIKEL 6: LIDGELD

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 7

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

ARTIKEL 8: INZAGERECHT

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het ledenregister, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur, evenals alle boekhoudkundige stukken raadplegen.

TITEL III: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 9: SAMENSTELLING

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. In geval van afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter en bij diens ontstentenis de oudste bestuurder het voorzitterschap waar,

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertégenwoordigen, Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

De secretaris van de raad van bestuur fungeert eveneens als secretaris van de algemene vergadering. ARTIKEL 10: BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 11: BIJEENROEPING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2,2

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De bijeenroeping van de algemene vergadering gebeurt bij gewone brief waarbij de dagorde wordt gevoegd.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of wanneer ten minste één vijfde van de leden dit vraagt

ARTIKEL 12: WERKING

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Tot wijziging van de statuten of ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten indien 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging of ontbinding van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden besloten.

De beslissing tot uitsluiting van een lid kan alleen worden genomen met een meerderheid van twee derde stemmen van de aanwezige leden.

ARTIKEL 13: NOTULEN

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register.

TITEL 1V: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 14: SAMENSTELLING

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de raad van bestuur laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de raad van bestuur.

ARTIKEL 15: DUUR VAN HET MANDAAT

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 16: WIJZE VAN BENOEMING EN BEZOLDIGING

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 17: AMBTSBEÊ NDIGING EN AFZETTING VAN DE BESTUURDERS

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid,

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald_ In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

ARTIKEL 1a: BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alge aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

ARTIKEL 19: WERKING

De Raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Deze mandaten gelden voor een periode van zes jaar. De uittredende voorzitter, ondervoorzitter en secretaris zijn herverkiesbaar.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. In geval van afwezigheid van de voorzifter neemt de ondervoorzitter en bij diens ontstentenis de oudste bestuurder het voorzitterschap waar.

De bestuurders handelen als een college. De beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De raad van bestuur is gezamenlijk verantwoordelijk voor de genomen beslissingen. Er kunnen tussen de beheerders onderling geen vorderingen worden ingesteld wegens foutief beheer.

Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de handtekening van de voorzitter en de secretaris of van twee bestuurders, waaronder de voorzitter of de secretaris. Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

De raad van bestuur kan ten allen tijde tijdelijke adviserende commissies oprichten en opheffen. Ze hebben

tot doel deeltaken en speciale materies te behandelen of buitengewone problemen te onderzoeken,

De commissies brengen over hun werkzaamheden verslag uit op de raad van bestuur.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 20: BIJEENROEPING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

ARTIKEL 21: NOTULEN

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris.

ARTIKEL 22: DELEGATIE

De raad van bestuur kiest een dagelijks bestuur onder zijn leden, bestaande uit de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris en 3 leden, belast met het dagelijks bestuur van de vereniging.

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt, Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur,

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg,

De raad van bestuur stelt een afgevaardigd-bestuurder of directeur aan, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover De Post.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTING

ARTIKEL 23

Ieder jaar legt de raad van bestuur in het 4e trimester de begroting voor het komende boekjaar ter

goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar legt de raad van bestuur

de jaarrekening van het voorbije boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING ARTIKEL 24

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of" vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling. De algemene vergadering zal deze vereniging aanduiden.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

TITEL VII: ALGEMEEN

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 3 december 2011 Te Waregem, op 3 december 2011

Dhr. Vanheusden Patrick Dhr, Kindt Paul

Voorzitter Secretaris

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering heeft akte genomen van het ontslag van:

Dhr, Achiel Becu, Zuiderlaan 45, 8790 Waregem, geboren op 25/0711924, te Snellegem, ontslag genomen op 21/04/2007

Dhr, Jan De Groote, Olmstraat 49, 8790 Waregem, geboren op 30/07/1955, te Kortrijk, ontslag genomen op 21/04/2007

Dhr. Julien Fourneau, Marcel Windelsstraat 51, 8790 Waregem, geboren op 15/02/1926, te St-Eloois-vijve, ontslag genomen op 9/01/2009

Dhr. René Lecluyse, Elf Julilaan 39, 8791 Beveren-Leie, geboren op 21/01/1929, te Beveren-Leie, ontslag genomen op 9/04/2011

Dhr. Jean Vanderbauwhede, Waregemstraat 126, 9870 Zulte, geboren op 27/09/1952, te Waregem, ontslag genomen op 8/01/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Dhr. Marc Vercruysse, Roestraat 7, 8791 Beveren-Leie, geboren op 05109/1932, te Beveren-Leie, ontslag genomen op 6/02/2011

De algemene vergadering heeft tot bestuurder benoemd:

Dhr. Jacobus Lissens, Biezenhof 31, 8790 Waregem, geboren op 29107/1937, te Pellenberg, benoemd tot bestuurder op 26/04/2011

Dhr. Marc Demeulemeester, Meersstraat 34, 8790 Waregem, geboren op 11/10/1961, te Waregem, benoemd tot bestuurder op 26/04/2011

Dhr, Richard Neirynck, Ronceval 22, 8700 Tielt, geboren op 16/09/1953, te Beernem, benoemd tot bestuurder op 3/12/2011

Dhr. Christ Bossuyt, Volderstraat 62, 8720 Dentergem, geboren op 02/07/1959, te Waregem, benoemd tot bestuurder op 3/12/2011

Mevr. Hilde Defoort, Bermkouter 4, 8791 Beveren-Leie, geboren op 22/11/1962, te Waregem, benoemd tot bestuurder op 3/12/2011

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Dhr, Balcaen Luc, Lindetuin 51, 8793 St-Eloois-Vijve, geboren op 19/05/1950, te Waregem

Dhr. Beheydt Lionel, Het Veen 26, 8790 Waregem, geboren op 24/07/1952, te Wevelgem

Dhr, Bossuyt Christ, Volderstraat 62, 8720 Dentergem, geboren op 02/07/1959, te Waregem

Mevr, Hilde Defoort, Bermkouter 4, 8791 Beveren-Leie, geboren op 22/11/1962, te Waregem

Dhr, Demeulemeester Marc, Meersstraat 34, 8790 Waregem, geboren op 11/10/1961, te Waregem

Dhr. De Tollenaere Lode, Boeversstraat 1, 8790 Waregem, geboren op 23/09/1961 te Avelgem

Dhr, Holvoet Jan, Vredestraat 60, 8580 Avelgem, geboren op 03/02/1954, te Avelgem

Dhr. Kindt Paul, Schapersdreef 4, 8790 Waregem, geboren op 19/11/1944, te Waregem

Dhr. Lissens Jacobus, Biezenhof 31, 8790 Waregem, geboren op 29/07/1937, te Pellenberg

Dhr. Maes Jean-Pierre, Stationsstraat 107, 8790 Waregem, geboren op 26/12/1945, te Kortrijk

Mevr, Moerman Godelieve, Kruishoutemseweg 175, 8790 Waregem, geboren op 10/07/1938, te Waregem

Dhr. Neirynck Richard, Ronceval 22, 8700 Tielt, geboren op 16/09/1953, te Beernem

Dhr. Tanghe Geert, Teugelstraat 10, 8790 Waregem, geboren op 26/09/1963, te Waregem

Dhr. Truwant Maurice, Hoogmolenstraat 98, 8790 Waregem, geboren op 25/09/1924, te leper

Dhr. Vanheusden Patrick, Guido Gezellestraat 45, 8790 Waregem, geboren op 9/08/1950, te Waregem

Dhr, Vanryckeghem Kurt, Stationsstraat 49 bus 31, 8790 Waregem, geboren op 14/10/1965, te Waregem

Mevr. Van Ryckeghem Gerda, Kempstraat 22A, 8790 Waregem, geboren op 18/06/1959, te Waregem

Dhr. Vyncke Bernard, Putmanstraat 9, 8790 Waregem, geboren op 28/04/1943, te Waregem

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden,

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering warden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf onder zijn leden elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht,

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: Dhr. Vanheusden Patrick, Guido Gezellestraat 45, 8790 Waregem, geboren op 9/08/1950, te

Waregem

Ondervoorzitter: Mevr. Van Ryckeghem Gerda, Kempstraat 22A, 8790 Waregem, geboren op 18/06/1959, te

Waregem

Secretaris: Kindt Paul, Schapersdreef 4, 8790 Waregem, geboren op 19/11/1944, te Waregem

De voorzitter en secretaris hebben onbeperkte volmacht,

Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de handtekening van de

voorzitter en de secretaris of van twee afgevaardigde bestuurders waaronder de voorzitter of de secretaris.

Overeenkomstig de bepalingen van art. 22 van de statuten belast de Raad van Bestuur de directeur, Mevr. Nadine Bourgois met het dagelijks bestuur van de vereniging.

MOD 2.2

a'

9

Luik B w Vervolg

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN AAN WIE HET DAGELIJKS BESTUUR IS OPGEDRAGEN

De raad van bestuur heeft acte genomen van het ontslag binnen het dagelijks bestuur van:

Dhr. Jean Vanderbauwhede, Waregemstraat 126, 9870 Zulte, geboren op 27/09/1952, te Waregem, ontslag

gencmen op 8/01/2011

De raad van bestuur heeft volgend lid tot lid van het dagelijks bestuur benoemd:

Dhr. Vanryckeghem Kurt, Stationsstraat 49, bus 31, 8790 Waregem, geboren op 14/10/1965, te Waregem,

benoemd op 9/04/2011

Het dagelijks bestuur is ais volgt samengesteld:

Dhr. Kindt Paul, Schapersdreef 4, 8790 Waregem, geboren op 19/11/1944, te Waregem

Mevr, Moerman Godelieve, Kruishoutemseweg 175, 8790 Waregem, geboren op 10/07/1938, te Waregem

Dhr, Vanheusden Patrick, Guido Gezellestraat 45, 8790 Waregem, geboren op 9/08/1950, te Kortrijk

Dhr. Vanryckeghem Kurt, Stationsstraat 49, bus 31, 8790 Waregem, geboren op 14/10/1965, te Waregem

Mevr, Van Ryckeghem Gerda, Kempstraat 22A, 8790 Waregem, geboren op 18/06/1959, te Waregem

Dhr. Vyncke Bernard, Putmanstraat 9, 8790 Waregem, geboren op 28/0411943, te Waregem

Het dagelijks bestuur oefent zijn mandaat uit als college en staat in voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen de vereniging. Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur, Een lid van het dagelijks bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad van bestuur,

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering dan 3 december 2011 Te Waregem, op 3 december 2011

Dhr. Vanheusden Patrick Dhr, Kindt Paul

Voorzitter Secretaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
TEN ANKER

Adresse
ZUIDERLAAN 50 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande