TEN-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEN-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.562.066

Publication

27/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308194*

Neergelegd

23-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543562066

Benaming (voluit): TEN-CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Parkietenlaan(Kor) 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op 23 december

2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het registratiekantoor te Torhout.

Dat er door:

1/ De heer DE JONGHE, Patrik Robrecht Henri, wonende te 8500 Kortrijk, Parkietenlaan(Kor) 16.

2/ Mevrouw PARMENTIER, Ann Cecile Gerard, wonende te 8500 Kortrijk, Parkietenlaan(Kor) 16.

Een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht.

1. Benaming: TEN-CONSULTING

2. Zetel: 8500 Kortrijk, Parkietenlaan(Kor), 16.

3. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader:

Overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

Overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschap ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functie in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het toestaan van leningen en kredietopzeggingen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borgstellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichten uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide vorm.

4. Duur: De vennootschap is opgericht op 23 december 2013 voor een onbeperkte duur.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE34 7380 4004 8490 bij KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn/haar afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

7. Bestuursbevoegdheid:

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan

tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

8. Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

10. Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

11. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december van ieder jaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

12. Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Luik B - Vervolg

13. Ontbinding en vereffening:

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder

de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Niet-statutaire zaakvoerders  aanvaarding

Worden benoemd, tot niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur:

1. de heer DE JONGHE, Patrik, voornoemd.

2. mevrouw PARMENTIER, Ann, voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren hierbij het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders bepaald en vastgelegd bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 23 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0132-009

Coordonnées
TEN-CONSULTING

Adresse
PARKIETENLAAN 16 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande