TENNISCLUB ZEEBRIES ZEEBRUGGE, AFGEKORT : TC ZEEBRIES

Association sans but lucratif


Dénomination : TENNISCLUB ZEEBRIES ZEEBRUGGE, AFGEKORT : TC ZEEBRIES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.653.202

Publication

24/06/2013
ÿþv

beh

aa

Bel Stak

~

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : Q S3 .J . C S 2" 2

Benaming

(voluit) : Tennisclub Zeebries Zeebrugge'

(verkorf) : TC Zeebries

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Venetiëstraat 28 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : Oprichting Tennisclub Zeebries Zeebrugge

STATUTEN

De Algemene Vergadering van 27 mei 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting de statuten voor de oprichting van Tennisclub Zeebries Zeebrugge opgemaakt en is overgegaan tot de benoeming van de Algemene Vergadering en van de Raad van Bestuur.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1. DE VERENIGING

§1. De vereniging draagt de naam Tennisclub Zeebries Zeebrugge VZW, afgekort TC Zeebries.

§2.De zetel van de VZW is gevestigd te Venetiëstraat 28, 8380 Zeebrugge, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brugge. Binnen het wer ikings r gebied kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

§3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 2. DOELSTELLINGEN EN ACTIVITEITEN

NEERGELEGD ii3r RiF5 ~s

REG1-IT8AN9C VAN WerNAN1~7Ei, Tr

BRUGGE (Aídrt/b~~~~.~~

op. a

Griffier .:" " "

HIu IIIufliWiiliuuiMu

813095 25*

§1. De vereniging heeft tot doel de tennissport te beoefenen in de ruimste zin en zonder uitsluiting van andere sport- en nevenactiviteiten.

§2.Daarnaast kan de vereniging alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of omrecht,streeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde niet-winstgevende doel-stellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winst-'ge-'vende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwe-'zen- ij-rking van de niet-winstgevende doelstellingen van de vereniging. Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, be-houden en van de hand doen in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, concessie, vruchtgebruik, gebruik te bede, bruikleen, bezit....).

TITEL fl: LEDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

ARTIKEL 3. LIDMAATSCHAP

§ 1. De vereniging bestaat uit ten minste drie vaste leden. Naast de vaste leden telt zij ook toegetreden leden.

§ 2. De vaste leden beschikken over de ruimste rechten binnen de vzw, waaronder toegang tot de boekhoudkundige stukken en stemrecht in de Algemene Vergadering.

De in §5 van dit artikel vermelde oprichters van de vereniging zijn de eerste leden. Bij de oprichting vormen zij de Algemene Vergadering van de vereniging.

Iedere natuurlijke persoon kan aan de VZW vragen om als vast lid aan te sluiten en daartoe de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te betalen, verschuldigd voor spelende leden.

§ 3. Iedere natuurlijke persoon die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan aan de VZW vragen om als toegetreden lid aan te sluiten en daartoe de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te betalen, verschuldigd voor steunend lid.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven.

§ 4. Alle beslissingen betreffende toetreding van de vaste en toegetreden leden worden genomen door de Raad van Bestuur en worden binnen een termijn van 8 dagen na de inwerkingtreding van de beslissing ingeschreven in een ledenregister. De vaste en de toegetreden leden worden afzonderlijk vermeld.

§ 5. De volgende personen zijn de oprichters van de vereniging:

De volgende personen zijn de oprichters van de vereniging:

D'Hoest Raphaël, Venetiëstraat, 28, 8380 Zeebrugge, ° 22 februari 1957

De Leu Norbert, Pol Dhondtstraat 18, 8380 Lissewege, ° 06 oktober 1949

Maertens Eddy, Noordsterstraat 4, 8380 Dudzele, ° 24 december 1949.

Putman Didier, Mercatorstraat 3,b1 8380 Zeebrugge, ° 19 februari 1949

Ruys Catherina, Langerei 94, 8000 Brugge, ° 26 mei 1960

Van Cleven Claudine, walvisstraat 19, 8420 Wenduine, ° 1 januari 1952

Vermander Martine, Pol Dhondtstraat 18, 8380 Lissewege, ° 01 april 1953

Decoster Guido, Langerei 94, 8000 Brugge, ° 8 juli 1951

ARTIKEL 4. BEEINDIGING VAN HET LIDMAATSCHAP

§ 1. Alle leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een brief of mail te richten aan de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in 8 dagen na de ontvangst van deze brief of mailbericht. Voor leden van de Raad van Bestuur is een formele brief vereist. Met betrekking tot hun ontslag is artikel 11, § 4 van deze statuten van toepassing. Het ontslag - van een lid wordt ingeschreven in het ledenregister met vermelding van de datum van de kennisgeving.

§ 2. Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan zijn of haar lid-'maat-'schap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van de vaste leden, wonden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering. Op deze Algemene Vergadering moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijnen voor de be-'slis-'sing is een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist. Het lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

§ 3. Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten kan geen aanspraak maken op bezittingen van de vereniging en kan de betaalde bijdragen niet terugvorderen.

MOD 2.2

ARTIKEL 5. RECHTEN

4

§1. Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa'van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

§2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

ARTIKEL 6. LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE

§1.De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks vastgelegd door de Raad van Bestuur en zal maximum 250 EURO bedragen. Dit maximum wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het indexcijfer der consumptieprijzen. De index van de maand januari van het jaar van de oprichting van de vereniging wordt gelijkgesteld met 100. Tot een verhoging van dit maximum kan enkel worden beslist door de Algemene Vergadering.

§ 2. Bij het bepalen van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage kan de Raad van Bestuur categorieën van leden vaststellen.

TITEL III: DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 7. SAMENSTELLING

1..

e

§ 1. De Algemene Vergadering bestaat uit alle vaste leden die ten minste de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Toegetreden leden die ten minste de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt maken deel uit van de Algemene Vergadering als de Raad van Bestuur daartoe beslist en voor zover zij daarmee instemmen.

§ 2. De oprichters van de vereniging vormen de eerste Algemene Vergadering. Bij de oprichting van de vereniging wijzen zij uit hun midden de eerste leden van de Raad van Bestuur aan.

ARTIKEL 8. BEVOEGDHEDEN

0

rq

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

N -de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-de kwijting aan de bestuurders;

ri) -de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

IY1 -de uitsluiting van een lid;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

trzi

-aile gevallen waarin de statuten het vereisen.

DL

:Z71

ARTIKEL 9. VERGADERINGEN

§ 1. De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, in de loop van het eerste semester. Op ieder ogenblik kan een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Bestuur of op als ten minste een vijfde van de vaste leden daartoe per brief of mail een verzoek richten aan de Raad van Bestuur met vermelding van de te behandelen agendapunten. In dat geval is de Raad van

'4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen 15 werkdagen met opgave van de gevraagde agendapunten. De Raad van Bestuur kan daar ten allen tijde agendapunten aan toevoegen.

§ 2.Alle leden van de Algemene Vergadering worden ten minste acht dagen tevoren vaar de Algemene Vergadering opgeroepen. De oproeping gebeurt door de Raad van Bestuur en wordt verzonden door de voorzitter of de secretaris in naam van de Raad van Bestuur. Deze oproeping wordt gedaan bij gewone brief of via mail. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel van een lid, ondertekend dóor ten minste vijf leden, wordt aan de agenda toegevoegd, op voorwaarde dat het ten minste drie werkdagen voor de vergadering schriftelijk aan de voorzitter of de secretaris bezorgd is door middel van een brief of mailbericht.

§ 3. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij zijn afwezigheid wordt de vergadering voorgezeten door degene die hij of zij daartoe heeft aangewezen of in voorkomend geval door de oudste van de aanwezige bestuurders.

§ 4. Ieder lid heeft het recht de Algemene Vergadering bij te wonen. Hij of zij kan zich door middel van een schriftelijke volmacht door een ander lid laten vertegenwoordigen. Ieder lid kan hoogstens één enkel ander lid vertegenwoordigen.

ARTIKEL 10. QUORUM EN STEMMING

§ 1. Tenzij anders vermeld in de statuten of behoudens andere bepalingen in de vzw-wet, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De onthoudingen worden niet meegerekend. Alle leden van de Algemene Vergadering hebben een gelijk stemrecht. Ze beschikken over één stem. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

§ 2. Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda worden afgeweken.

§ 3. Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wanneer dit aantal niet bereikt wordt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen op de wijze zoals door deze statuten is bepaald. Hierop kan een geldig besluit genomen worden, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering kan niet binnen 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor elke wijziging aan de statuten is een meerderheid van twee derden van de aanwezige of de vertegenwoordigende stemmen vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering.

Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§ 4. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen van de Algemene Vergadering en worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, of bij hun afwezigheid door degene die hen vervangt. Dit register wordt bewaard in de zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of bij hun afwezigheid door degene die hen vervangt.

ledere wijziging van de statuten moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

TITEL IV: DE RAAD VAN BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING VAN DE VERENIGING ARTIKEL 11. SAMENSTELLING

§ 1. De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, die deel uit maken van de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 2. De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een termijn van 3 jaar. De Raad van Bestuur kan evenwel te allen tijde verkiezingen uitschrijven voor de gehele of gedeeltelijke vernieuwing van de Raad of voor de aanwijzing van bijkomende leden. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

§ 3. Met het oog op de verkiezing van de bestuurders nodigt de Raad van Bestuur alle leden van de Algemene Vergadering uit om zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Vervolgens wijst de Algemene Vergadering de bestuurleden bij stemming aan. De verkiezing gebeurt bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De Raad van Bestuur bepaalt de wijze waarop de verkiezing gebeurt.

§ 4. Het mandaat van de bestuurders eindigt voor het verstrijken van het mandaat, door vrijwillig ontslag, door overlijden of in geval van wettelijke onbekwaamheid. De bestuurders zijn te allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. Dit punt moet uitdrukkelijk worden vermeld op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dat schriftelijk meedelen aan de Raad van Bestuur. Dat ontslag gaat onmiddellijk in, tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders beneden het statutaire minimum is gedaald. ln dat geval gaat het ontslag in na vervanging door de Algemene Vergadering, binnen een termijn van twee maanden waarbinnen de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering moet bijeenroepen. De Raad van Bestuur deelt dit schriftelijk mee aan de betrokken bestuurder.

§5. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit. De akten betreffende benoeming, ontslag, aftreden en afzetting warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en worden binnen een maand na de neerlegging in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

ARTIKEL 12. VERGADERINGEN, BERAADSLAGING EN BESLISSING

§ 1. De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14 dagen na een verzoek door minstens twee bestuurders. Hij beslist collegiaal.

§ 2. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden ten minste een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter roept de raad bijeen. Hij of zij zit de vergadering voor. Bij afwezigheid wordt de vergadering voorgezeten door het bestuurslid dat de voorzitter daartoe heeft aangewezen of door de oudste van de aanwezige bestuurders bij zijn of haar afwezigheid.

De Raad van Bestuur kan personen die geen deel uitmaken van zijn college uitnodigen om zijn vergaderingen als raadgever of als waarnemer bij te wonen. Zij hebben geen stemrecht.

§ 3. De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beslissen als de helft van het totale aantal bestuurders aanwezig is op de vergadering. De beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen, de onthoudingen niet meegerekend. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem of haar vervangt doorslaggevend.

De Raad van Bestuur kan de uitvoering van beslissingen toevertrouwen aan een of meerdere derden niet-bestuurders, voor zover deze uitvoering geen betrekking heeft op het algemeen beleid van de VZW of de bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

§ 4. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. Zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of twee bestuurders. Deze notulen worden in een daartoe bestemd register ingeschreven. Uittreksels en/of alle andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter samen met de secretaris of twee bestuurders. Dit register wordt bewaard in de zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur en door een bestuurder.

§ 5. De Raad van Bestuur beslist over de reglementen van inwendige orde, ondermeer omtrent het gebruik van de tennisterreinen of de categorieën en de modaliteiten van het lidmaatschap.

ARTIKEL 13. TEGENSTRIJDIG BELANG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogens-'rech-'te-'lijke aard of een persoonlijk belang heeft dat strijdig kan zijn met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij of zij dit meedelen aan de andere bestuurders alvorens de Raad van Bestuur een besluit neemt.

§2. Oe bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en neemt niet deel aan de beraadslaging en de stemming over,de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

ARTIKEL 14. INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN

§ 1. De Raad van Bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de vzw-wet of deze statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

§ 2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

§ 3. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan een of meerdere derden al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

§ 4. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze staturten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 15. BEKENDMAKINGSVEREISTEN

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt operabaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

TITEL V. FINANCIERING EN BOEKHOUDING

ARTIKEL 16. FINANCIERING

§ 1. De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

§ 2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

ARTIKEL 17. BOEKHOUDING

§ 1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

§ 2. Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt conform de wet, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering die kwijting verleent aan de bestuurders.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 3. Na goedkeuring van de jaarrekening wordt deze door de bestuurders neergelegd in het verenigingsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

TITEL VI: ONTBINDING VAN DE VERENIGING

§ 1. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien twee derden van de leden op Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een vier vijfde meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering worden vermeld.

§ 2. Zijn geen twee derde van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een vier vijfde meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

§ 3. ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een vereffenaar waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

§ 4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene Vergadering over de

bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

§ 5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

TITEL VII. SLOTBEPALING

Voor alles wat in deze statuten niet bepaald is, blijft de wek van 27 juni 1921, zoals die werd gewijzigd, van toepassing.

In drie exemplaren opgemaakt te Brugge op 27 mei 2013

DE OPRICHTERS VAN DE VERENIGING, TEVENS SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING BIJ DE OPRICHTING,

D'Hoest Raphaël, Venetiëstraat, 28, 8380 Zeebrugge, ° 22 februari 1957

De Leu Norbert, Pol Dhondtstraat 18, 8380 Lissewege, ° 06 oktober 1949

Maertens Eddy, Noordsterstraat 4, 8380 Dudzele, ° 24 december 1949.

Putman Didier, Mercatorstraat 3,b1 8380 Zeebrugge, ° 19 februari 1949

Ruys Catherina, Langerei 94, 8000 Brugge, ° 26 mei 1960

Van Cleven Claudine, walvisstraat 19, 8420 Wenduine, ° 1 januari 1952

Vermander Martine, Pol Dhondtstraat 18, 8380 Lissewege, ° 01 april 1953

Decoster Guido, Langerei 94, 8000 Brugge, ° 8 juli 1951

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

Voor-, .behouden , aan het

Belgisch Staatsblad

" " ,

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

In de Algemene Vergadering van 27 mei 2013 werd volgende Raad van Bestuur unaniem verkozen.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld en heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: D'Hoest Raphaël, Venetiëstraat 28, 8380 Zeebrugge, geboren te Varsenare op 22 februari 1957 Secretaris: Putman Didier,Mercatorstraat 3 b1 8380 Zeebrugge, geboren te Kortrijk op 19 februari 1949

Penningmeester: Maertens Eddy, Noordsterstraat 4, 8380 Dudzele, geboren te Diksmuide op 24 december 1949.

Ondervoorzitter: Ruys Catherine, Langerei 94, 8000 Brugge, geboren te Hamme op 26 mei 1960 Ondervoorzitter: Decoster Guido, Langerei 94, 8000 Brugge, geboren te Oudergem op 8 juli 1951

De Raad van Bestuur oefent zijn mandaat uit als college, maar kan bepaalde bevoegdheden onder zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze staturten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

D'Hoest Raphael " oprichter

De Leu Nerbert n

Maertens Eddy Putman Didier tr

Ruys Catherina . tr

Van Cleven Claudine

Vermander Martine tt.

Decoster Guida-

Hierbij neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2015
ÿþMOD 2.2

F In de bijlagen bij het Belgi ch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akt ter griffiEERGELEGD

IL riav;





lIl1IMIV~~I~II~9~I~Im11111§11,1111116694

ONITEUR

3 a -fltt-

B:LGISCH ST

BEL~ ....44444 .4~entoa~~l~ lsuu}~l Ica iclral

2015 E,: î 1 APR 2015

 ATSB~.IID Gent Afdeling Brugge

Be ~`~



Ondernemingsnr : 0535.653.202

Benaming

(voluit) : Tennisclub Zeebries Zeebrugge

(verkort) : TC Zeebries

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Venetiëstraat 28 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering heeft op 21 maart 2015 kennis genomen van het ontslag van Eddy Maertens als lid van de Raad van Bestuur. Dat ontslag gaat in op de datum van de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur heeft op 18 november 2015 beslist om ter gelegenheid van de Algemene Vergadering over te gaan tot het verkiezen van een nieuw lid voor de Raad van Bestuur en de leden van de Algemene Vergadering uitte nodigen zich kandidaat te stellen.

Samen met de uitnodiging voor de Algemene Vergadering heeft de Raad van Bestuur de leden opgeroepen tegen uiterlijk 7 maart 2015 hun kandidatuur als bestuurslid in te dienen bij de voorzitter. De voorzitter heeft één kandidatuur ontvangen, met name Nathalie Samson.

De Algemene Vergadering heeft vervolgens op 21 maart 2015 Nathalie Samson unaniem verkozen als !id van de Raad van Bestuur,

De Raad van Bestuur heeft Nathalie Samson benoemd in de functie van penningmeester van de vereniging.

De bestuurders, rechtsgeldige vertegenwoordigers van de VZW:

D'Hoest Raphaël, voorzitter

Putman Didier, secretaris

Samson Nathalie, penningmeester

Ruys Catherine, ondervoorzitter

Decoster Guido, ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
TENNISCLUB ZEEBRIES ZEEBRUGGE, AFGEKORT : T…

Adresse
VENETIESTRAAT 28 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande