TER IJZER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TER IJZER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.913.338

Publication

10/02/2014
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0824913338

Benaming

(voluit) : TER IJZER

(verkort)

INI ill II1U liii 11 1

*19038565*

i

Neeergeiego ter grifte van ae

reoirtbank van koo

Brugge -- afd. 'np ta Qotenoe

°p 3 0 j ' 281i~ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL - BESTUUR - AANPASSING, HERZIENING EN COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke, te Oostende op 30 december 2013, geregistreerd te Oostende 1 op 07 januari 2014 zeven bladen geen verzendingen boek 766 blad 32 vak 09 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Adviseur (get.) H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TER IJZER", met zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341 de volgende beslissingen heeft genomen:

1. de vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "CAMPERPARK WESTENDE".

2. de vergadering bevestigt voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van het bijzonder verslag en de er

bijgevoegde staat van activa en passiva voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en,

verklaart dat de formaliteiten als vervuld beschouwd worden.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft het volgende doel.

I.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..,), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende; goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;! de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van: onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband; staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen; voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van, voormelde roerende en onroerende goederen,

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of: aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere: roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en; financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Uitbating van een camping, inrichting en exploitatie van spijshuis, frituur, dancing-feestzaal, lunapark,; drankgelegenheid, sportinfrastructuur-speelterrein, zwembad.

2. Groothandel in tuinhuisjes metaal of hout.

3. De aan- en verkoop, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van caravans (zowel residentiële als trekcaravans), tenten en voortenten, kampeerauto's/campers/mobilhomes, weekendhuisjes en aanverwante producten nodig voor het uitoefenen van zulke bedrijvigheden. Het plaatsen van deze, het inrichten en aansluiten op elektriciteit, water en gas, telefoon, televisiedistributienet, internet, riolen en alle andere soort nutsleidingen, leveren en toevoer van water, leveren en toevoer van gas via een intern net en/of in flessen.

4. Het verhuren van studentenhuis studentenkot met alle mogelijke voorzieningen. Verhuur van woningen, dit voor toerisme of als woonst of korte duur-verblijf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Winkel en handel in algemene voeding, groenten en fruit, zuivelproducten, cosmetica en

onderhoudsproducten, dranken, wijnen en sterke dranken, traiteurdienst in de breedste zin genomen met ondermeer vlees, vis en bereide gerechten (koud en warm) en thuislevering ervan.

6. Handel drijven in elektrische en sanitaire toestellen en installatiemateriaal in verband daarmee.

7. Het kopen, verkopen, vervoer en behandeling van alle goederen, inrichting, koopwaar, afval enzovoort, dienstig of voortkomend van genoemde uitbatingen, kortom alles wat van aard is om het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder verzekeringsactiviteiten,

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

11. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

12. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen. IlLBIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap za! zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel ° hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen x handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan."

3. de vergadering verwijst naar haar beslissing van 11 december 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2013 onder nummer 13010032 waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BHNVEST' met zetel te 843 Middelkerke (Westende), Westendelaan 341 werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder en de heer Peter CAS ET, wonende te ontslag heeft genomen.

Vermits echter niet de heer Peter CASET in persoon tot zaakvoerder was benoemd maar wel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ir. Peter Caser moet dit ontslag gelezen worden als het ontslag van de vennootschap-zaakvoerder.

De vergadering bevestigt dat het ontslag vermeld in de publicatie van 16 januari 2013 moet gelezen worden ais het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ir, Peter Caser. Aldus is op heden enkel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BHN'VEST" benoemd tot niet-statutair zaakvoerder.

4. de vergadering geeft bij deze volmacht aan BVBA LUMINAD, met zetel te 8560 Gullegem, Hoge 6 Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, teneinde haar te vertegenwoordigen ten r opzichte van alle administratieve diensten en in het bijzonder de ondememingsloketten.

5. de vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, ze aan te vullen met de bepalingen voor het geval de vennootschap eenhoofdig zou worden en ze te wijzigen en te coordineren,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie akte-statutenwijziging met

gecoördineerde .tekst .der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

!bd Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0824913338

Benaming

(voluit) : TER IJZER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KUIPEBOSSTRAAT 11 - 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder, verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 11/12/2012 blijkt volgende; - de heer Caset Peter neemt op 11/12/2012 eervol ontslag

- BHN'VEST bvba - Westendelaan 341 - 8434 Westende BE 0500720829 met als vast vertegenwoordiger Vlamynck Jan - Rozenpad 20 - 8434 Westende wordt vanaf 11/12/2012 zaakvoerder

- De maatschappelijke zetel wordt vanaf 11/12/2012 verplaatst naar Westendelaan 341 - 8434 Westende

BIIN'VEST bvba

w Vlamynck Jan

zaakvoerder

IJ!.111111,1!11111

MONITEUR BE[f=.`_ EERGELEGD 09 -01- 1Ut3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.07.2012 12261-0327-009
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 16.08.2011 11401-0467-010

Coordonnées
TER IJZER

Adresse
WESTENDELAAN 341 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande