TERRACORRECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERRACORRECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.547.790

Publication

05/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels en bijhuizen

vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie : doel

De vennootschap heeft tot doel :

I. Specifieke activiteiten

- De studie en/of het manipuleren en/of verhandelen en/of op om het even welke wijze, hetzij mechanisch, chemisch, thermisch, biologisch of anderszins behandelen en/of reinigen en/of veredelen en/of valoriseren van strata en/of elementen ervan, ongeacht of deze elementen op natuurlijke en/of kunstmatige wijze in de strata aanwezig zijn of gesteld werden.

De vennootschap kan alle uit deze handelingen sprui-tende restproducten en/of derivaten valoriseren en/of voor hergebruik geschikt maken en/of herbruiken en/of commercialiseren.

- De recuperatie, recyclage en handel in afvalstoffen van alle aard.

- Het ontginnen en bergen van alle mogelijke grond-stoffen, met daaraan verbonden alle mogelijke transport- en ontginningspraktijken, het bewerken en scheiden van alle mogelijke aan- en afvoerstromen,

- De handel in al zijn vormen (groot -en kleinhandel, aan- en verkoop, en/of tussenhandel, import, export, makelarij, commissie, vertegenwoordiging, de aanmaak, de behandeling, het stockeren) van alle inerte materialen, en onder ander bouwmaterialen en -elementen.

- Het aannemen, doen aannemen of onderaannemen van bouwprojecten in het algemeen.

- Alle roerende en onroerende verhandelingen, omvat-tende aankoop, verkoop, promotie, ruiling, het laten bouwen of het bouwen zowel met traditionele bouwmaterialen als met geprefabriceerde bouwelementen, het fabriceren, verhuren, huren, verkavelen, het uitbaten en beheren van onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, en meer in het bijzonder:

1. het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten);

2. het uitvoeren van metsel -en betonwerken;

3. gehele of gedeeltelijke uitvoering van vol-tooiïngswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

4. slopingswerken van gebouwen; recycleren van af-braakproducten en verwerken van afval;

5. het effenen en het wegruimen;

6. het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen;

7. riolerings- en drainagewerken;

8. water -en gasvoorziening

9. bijzondere grondwerken, zoals boringen, peilin-gen, uitdiepingen, funderingswerken, enz;

10. draineringswerken;

11. vervoer en transport;

12. het voeren van administratie voor derden;

13. waterbouwkundige werken;

- Het beheren, het verwerven, de instandhouding en het valoriseren van het onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfaaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van ver-bintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, met uitsluiting van handelingen van vastgoedmakelaar.

- Het verstrekken van technische adviezen, het doen van schattingen, opstellen van begrotingen, alle admini-stratieve en technische dienstverlening, tekst-, cijfer- en tekeningverwerking.

- De verhuring van alle bouwplaats- en werfmaterieel en materieel voor bijzondere technieken. - Het financieren of doen financieren van alle hoger genoemde werken.

- Het verwerven en exploiteren van industriële eigendommen en intellectuele rechten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen en alle opsommingen zijn geenszins limitatief, maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

III. Algemene activiteiten

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, samensmelting, inschrijving of op elke

andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of

een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Konin-klijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer na-tuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap

toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige

vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd. Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van februari om 10 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. Deze duidt een al of niet deelhebbende secretaris aan.

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere persoon, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één oktober tot en met dertig september daarop.

Artikel achttien : ontbinding - vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30 september 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2016.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichter beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één en benoemt tot zaakvoerder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APLINKA", met maatschappelijke zetel te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Millenniumstraat 54, BTW BE0824.411.710, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HEERNAERT Glenn Paul Jules, wonende te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Millenniumstraat 54, die zich sterk maakt, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen in handelingen en in rechte.

De vergadering besluit dat het mandaat van de zaak-voerder onbezoldigd is.

4. VASTE VERTEGENWOORDIGER

De heer HEERNAERT Glenn, vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APLINKA", met maatschappelijke zetel te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Millenniumstraat 54, BTW BE0824.411.710, RPR Kortrijk, verklaart dat wanneer de vennootschap TERRACORRECT zou worden benoemd tot zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap, de Heer Heernaert Glenn zal optreden als vaste vertegenwoordiger die zal optreden, telkens als de vennootschap optreedt in de hoedanigheid van zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap.

Ingeval dit mandaat een einde neemt ingevolge ontslag of wanneer de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, wordt zij in die hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door Mevrouw Van De Wiele Sylvia, wonende te 8793 Waregem, Milleniumstraat 54, die van nu reeds aanvaardt.

5. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht

is.

6. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

7. Volmacht formaliteiten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "ACCOUNTANCY JOHAN DEWAELE", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Garenstraat 9, BTW BE0454.365.321, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De comparant verklaart dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar oprichting ten hare laste worden gelegd, bij benadering belopen op duizend euro (¬ 1000,00). De comparant machtigt de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TERRACORRECT

Adresse
MILLENNIUMSTRAAT 54 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande