THALES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THALES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.488.614

Publication

03/12/2012
ÿþMoe Word 11,1

_`~ __.S Tij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHGELEGQ

16 `nT 2012

RECHTBANK KOOPHAn,nr. ,

BELGISCH STAATSBL A : 1<eeeliK

MONITEUR BELGE

2 0. 11. 2012

11 *iaissai3" 11

Ondernemingsnr : o 50-1 Lln , P ((

Benaming

(voluit) : THALES

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Vuurdoornstraat 6 te 8870 IZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden wordt beslist om een vennootschap onder firma op te richten, ieder inschrijvend voor het hierna aangeduide aantal aandelen:

Mevrouw Yde Carine Agnes Vuurdoornstraat 6 te 8870 Izegem NN 580405-384-33 inschrijvend op 24 aandelen van 20¬ volledig volstort bij oprichting. Op een totaal van 50 aandelen.

Dhr. Lioen Freddy Florent Vuurdoornstraat 6 te 8870 Izegem NN. 500120-077-89 inschrijvend op 25 aandelen van 20¬ volledig volstort bij oprichting. op een totaal van 50 aandelen.

Dhr. Lioen Matthijs Henri Vuurdoornstraat 6 te 8870 Izegem met rijksregisternummer 910605-361-84 inschrijvend op 1 aandeel van 20 ¬ . op een totaal van 50 aandelen.

Aldus zijn de 50 aandelen die de volledige waarde van de vennootschap vertegenwoordigen aile onderschreven en volstort.

Tussen voomoemden en al diegenen die later zullen toetreden wordt aldus een V.O.F. opgericht met volgende statutaire bepalingen,

Art. 1 NAAM

De vennootschap draagt de naam: THALES steeds voorafgaand of gevolgd door de woorden Vennootschap onder firma afgekort VOF.

Art. 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Vuurdoornstraat 6 te 8870 Izegem. De maatschappelijke zetel mag naar elke andere plaats in België overgebracht worden bij gemeen akkoord tussen de vennoten.

Art. 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel.

Het ontwikkelen, vernieuwen, hernieuwen, aanpassen van software programma's dit in de ruimste zin van het woord.

Het kopen, verkopen, distribueren, dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden van software programma's en aanverwanten. Dit zowel zelf ontwikkelde- al aangekochte programma's. Dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

Het beheren, kopen, verkopen van licenties inzake software programma's, dit alles in de ruimste zin van het. woord,

Zowel groot- als kleinhandel in hardware - aanverwanten, dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

Het optrenden ais tussenpersoon in de handel in ieder product dat het doel van de vennootschap kan in stand houden of bevorderen.

Consultancy, training & opleiding inzake soft- hardware & aanverwante economische activiteiten, dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal, zowel in binnen- ais in buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke

industriële financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten,in rechtstreeks of onrechtstreeks,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, zoel in binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen hebbend een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze opscmming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld.

ARt, 4 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTS KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000,00 ¬ en is vertegenwoordigd door 50 aandelen, elk aandeel vertegenwoordigd 1/50 van het kapitaal. De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen uitgeven. Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

ART.6 ALGEMENE BEPALINGEN

De vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van artikel 1832 tot en met artikel 1873 van het Burgerlijk Wetboek, evenals door de bepalingen van artikelen 15,16 en 17 van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen. De vennoten zijn dien ten gevolge hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, inzover dit is gebeurd onder de gemeenschappelijke naam en minstens een vennoot heeft getekend. De oprichtingsakte werd opgemaakt volgens art. 69 Wetboek van Vennootschappen. Eveneens volgens art. 201-203-204-205 Boek V. Wetboek vennootschappen.

De vennoten erkenen op de hoogte te zijn dat het gaat om een zuivere personenvennootschap wat betekend dat:

Het overlijden van een vennoot de vennootschap ontbindt. De vennoten hun aandeel niet kunnen verkopen of schenkel zonder akkoord van hun medevennoten. Alle beslissingen met eenparigheid moeten worden genomen.

De vennootschap valt integraal onder de vennootschapswetgeving doch wel met beperkte verplichtingen inzake openbaarmaking van stukken. De vennootschap is fiscaal eveneens onderworpen aan de vennootschapsbelasting.

ART, 7 AANVANG

De vennootschap wordt opgericht op datum van 03/11/2012. De activiteiten starten op 30/11/2012, Alle eventuele handelingen die voorafgaandelijk aan de akte werden verricht en noodzakelijk waren ter oprichting worden onbeperkt ten faste genomen van de vennootschap.

ART. 8 BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01/07 van ieder jaar om te eindigen op 30/06 van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in bij oprichting om te eindigen op 30/06/2014. Op 30 06 van ieder jaar zal een uitbatingsrekening opgemaakt worden. Het zuivere resultaat van de vennootschap zal zijn bestemming krijgen bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, dewelke zal plaatshebben op 15 september van ieder jaar op de maatschappelijke zetel om 15u. Eerste algemene vergadering op 15/09/2014 om 15u.

ART. 9 ONTBINDING

Betreffende de ontbinding van de vennootschap schikken partijen zich naar de vigerende vennootschapswetgeving, rekening houdende met de beperkingen inzake VOF. in geen geval en onder geen enkel voorwensel mogen de vennoten, alsook de schuldeisers, ergenamen en rechthebbende van een vennoot de zegels doen leggen op goederen en waarden van de vennootschap. Bij gebrek aan akkoord omtrent de ontbinding zal een juridisch deskundige aangeteld worden of wordt dit overgelaten aan de wijsheid van de bevoegde rechter.

ART. 10 VEREFFENING

De vereffening van de vennootschap geschiedt door de zorg van de vennoten, of in het geval van overlijden door de overgebleven vennoten; Bij gebrek aan verstandhouding tussen de vennoten over de wijze van vereffening zal deze geschieden door een deskundige aangesteld als vereffenaar door de Rechtbank.

ART. 11 BEHEER

De vennootschap wordt beheerd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. Aan deze personen alleen wordt de leiding van het beheer & exploitatie van de vennootschap toevertrouwd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken vanhet doel van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigd jegens derden de vennootschap en in rechte als eiser of als verweerder.

3 Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuurd van de vennootschap of sommige van hun bevoegdheden' overdragen aan elke persoon die zij bekwaam achten mits specifieke volmacht. Deze derde kan ten alle tijde ontslagen worden.

Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, DHR.L!OEN FREDDY, die aanvaardt.

ART, 12 BETWISTINGEN

Alle betwistingen aangaande de uitvoering van onderhavig contract of zijn interpretatie zullen onderworpen worden aan een scheidsrechter in gemeen akkoord door de partijen aan te duiden, of bij gebrek aan akkoord door de Voorzitter van de Rechtbank van het gebied, op verzoek van de meest gerede partij. De scheidsrechter zal soeverein beslissen en zonder verhaal.

ART. 13 WETGEVING

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien, verwijzen partijen naar de vigerende wetgeving inzake vennootschappen.

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. In die herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutair, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerder(s) enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. Indien heden of in de toekomst één der artikels van deze akte strijdig islwordt met de vigerende vennootschapswetgeving wordt dit artikel als onbestaande beschouwd, dit heeft geenszins de nietigheid van deze akte tot gevolg.

ART.14 AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap is geschied. Vennoten komen onderling overeen dat de handtekening van de zaakvoerder strikt noodzakelijk is teneinde de documenten rechtsgeldig te maken. De vennoten kunnen niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

ART. 15 VERLONING

De vennoten komen overeen om minstens éénmaal per jaar een algemene vergadering te houden, op dag uur zoals hierboven vermeld. De verlonig van de geleverde prestaties wordt bepaald op deze vergadering. Verloning hangt af van het resultaat van de vennootschap, Deze vergadering beslist eveneens autonoom bij gewone meerderheid over de te bestemmen winst, aanleg reserves en de te nemen beslissingen inzake winstverdeling.

ART. 16 VOORTZETT1NGSBEDING

De vennoten komen hierbij uitdrukkelijk oveeen dat het overlijden van één der vennoten niet automatisch de ontbinding van de vennootschap tot gevolg heeft. Aldus kan de vennootschap voortgezet worden onder de overblijvende vennoten opdatum van overlijden of de ergenamen kunnen de plaats innemen van de overleden vennoot in de V.O.F. De vennoten kunnen alsnog op een buitengewone algemene vergadering beslissen om de vennootschap te ontbinden.

ARt. 17 OPNEMING/ UITTREDING VENNOTEN

Nieuwe vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamelijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen. De vennoten mogen hun rechten in de vennooschap slechts na schriftelijke toestemming van aile medevennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan de collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na datum van verzending van deze brief.

Opgemaakt te Brugge op 03/11/2012

LIOEN FREDDY

zaakvoerder Oprichtingsakte wordt hierbij neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THALES

Adresse
VUURDOORNSTRAAT 6 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande