THE FACTORY IT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE FACTORY IT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.004.158

Publication

24/09/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var 2kte

NEERGELEGD

bE,

St *14174995*

Ondememingsnr : 0474.004.158

Benaming

(voluit) : The Factory IT Solutions

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- Zetel Haantjesstraat 42 8700 Tielt Aarsele

Onderwerp akte Sluiting vereffening

in de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2013 legt de vereffenaar de balans aan

de algemene vergadering voor met de huidige stand van de onderneming.

Hij legt het voorstel tot verdeling voor aan de algemene vergadering. De vergadering keurt de

rekeningen en de verdeling éériparig goed. De vergadering beslist om

de vereffening definitief te sluiten onder voorbehoud van goedkeuring door de rechtbank van

koophandel. De vergadering verleent Mnparig kwijting aan de vereffenaar.

De boeken zullen gedurende een periode van 7 jaar verder bewaard blijven bij de Heer Tim \Alittevrongel

Haantjesstraat 42 8700 Tielt Aarsele. Het voorstel van verdeling van de

activa werd door de rechtbank van koophandel te Brugge Afdeling Brugge goedgekeurd op 6 februari 2014.

getekend Tim Wittevrongel, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

ELG1SCH S Gent Af Brugge

-AATSB _AD De Uri ier

MONITEU

1 T-09

Griffie Rechtbank Koophandel

BELG E

10 SEP 2014

2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.09.2013 13617-0548-010
23/01/2013
ÿþ~ r ~

A Iaiu~iigiiu~uu

*isoi asz<

Mot' 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONJTE JH BELite..ttueLt.i.do ter LKll-rik del RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

14 -ai- 2ord BRUGGE (Afdeling Bruee)

,TA " z.1. es :. ® 3 JAN, 2013

ELG1SCh . r: t .,

Y

re teMer Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474: 00.4.1 58

Benaming

(voluit) : THE FACTORY IT SOLUTIONS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: H, ántjesstreetx42:_.,.8700 TOT?

Onderwerp akte : ONTBINDING/AANSTELLING." VEREFFENAAR

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele, te Tielt, op 18 december tweeduizend en twaalf, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid The Factory IT Solutions, met unanimiteit besliste :

Eerste beslissing

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 3 december tweeduizend en twaalf, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bertin POUSEELE, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 oktober tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden oud; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"7, Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA THE FACTORY IT SOLUTIONS met zetel te 8700 Aarsele (Tielt), Haantjesstraat 42, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 7.622,36 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van -28.796,25 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA THE FACTORY IT SOLUTIONS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 3 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, tezelfdertijd als een expeditie van deze akte,

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van deze vennootschap en stelt deze in vereffening, dit alles vanaf heden.

Derde beslissing

De algemene vergadering Wittevrongel, voornoemd. Vierde beslissing

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één, Wordt tot vereffenaar benoemd: de heer Tim Wittevrongel, voornoemd. De opdracht van vereffenaar wordt niet bezoldigd.

De heer Tim Wittevrongel, hier aanwezig, verklaart de hem verleende vereffenaar te aanvaarden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer Tim

onbezoldigde opdracht van

" . -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aari het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de Rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De handelingen voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek mogen worden gesteld zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorréchten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrij-lvin-+gen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere rnáchten toekennen die hij passend zal oordelen. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennoot-'schap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffe-'naar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde beslissing

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder, met name de heer Tim Wittevrongel, voornoemd, betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijne laste te zijn.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 18/12/2012

Verslag van de zaakvoering

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.09.2012, NGL 27.09.2012 12593-0464-010
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.11.2011, NGL 30.11.2011 11625-0365-010
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.09.2010, NGL 29.09.2010 10562-0108-010
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.09.2009, NGL 28.09.2009 09784-0214-010
22/04/2009 : BG093427
03/10/2008 : BG093427
05/02/2008 : BG093427
01/09/2006 : BG093427
10/10/2005 : BG093427
08/12/2004 : BG093427
03/10/2003 : BG093427
22/10/2002 : BG093427
06/04/2002 : BG093427

Coordonnées
THE FACTORY IT SOLUTIONS

Adresse
HAANTJESSTRAAT 42 8700 AARSELE

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande