THE FUND MANAGER, AFGEKORT : TFM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THE FUND MANAGER, AFGEKORT : TFM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 599.816.128

Publication

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-03-2015

Griffie

*15303838*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599816128

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

The Fund Manager

(verkort) :

TFM

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie en opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien, dat :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  The White Monkey genaamd, afgekort  TWM , met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 35. ... . ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Gent afdeling Kortrijk onder nummer 0597.971.742, belastingplichtig voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0597.971.742. (...)

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SOKRIFIN genaamd, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Koning Leopold III-laan 21.

... . ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Gent afdeling Kortrijk onder nummer 0598.899.378, belastingplichtig voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer in aanvraag. (...)

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PENTACON genaamd, met maatschappelijke zetel te Evere (1140 Brussel), Optimismelaan 1 bus 3.

... . ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0883.172.429, belastingplichtig voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0883.172.429. (...)

4. De gewone commanditaire vennootschap  Clinical Engineering and Research genaamd, afgekort  C.E.R. , met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24.

... . ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Gent onder nummer 0425.363.905, belastingplichtig voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0425.363.905. (...)

Welke verschijners, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, aan ondergetekende Notaris het door artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven document overhandigd hebben en hem verzocht hebben de statuten van een commerciële vennootschap die zij oprichten als volgt authentiek vast te stellen. (...)

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "The Fund Manager", afgekort "TFM". Beide benamingen, voluit en afgekort, mogen samen of afzonderlijk gebruikt worden. ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan, 174.

Hij mag verplaatst worden naar elke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mogen zowel in België als in het buitenland bijkantoren, exploitatiezetels en agentschappen gevestigd worden.

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

Onderwerp akte :

Franklin Rooseveltlaan 174 8790 Waregem

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de oprichting en het beheer van investerings- en ontwikkelingsfondsen in de ruimste zin van het woord;

- de aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- de studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande; - het, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; - het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- het aangaan van een onroerende leasing;

- het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

- alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- voor eigen rekening of voor rekening van derden tussenpersoon / makelaar zijn in alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen;

- onderneming in onroerende goederen, meer bepaald, projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, woningen, villa s, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retailpanden, horeca- en vrijetijdspanden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden;

- het huren, verhuren, kopen en verkopen van kunst in de breedste zin;

- het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande.

Alle bovenstaande activiteiten kan de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze, belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. (...)

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde, genummerd van 1 tot 200, elk een/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigend. (...)

ARTIKEL TWAALF : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste drie leden, behoudens de gevallen

waarin de wet een lager aantal toestaat. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor

een termijn van ten hoogste zes jaar; ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet deze onder haar aandeelhouders,

bestuurders of werknemers een permanente vertegenwoordiger aanduiden voor de uitvoering in haar

naam en voor haar rekening van dit mandaat. Zij mag de aanstelling van haar permanente

vertegenwoordiger niet herroepen zonder tegelijkertijd een vervanger aan te stellen. (...)

ARTIKEL VIJFTIEN : PROCESSEN-VERBAAL

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden door twee bestuurders

ondertekend.

ARTIKEL ZESTIEN : VERGOEDINGEN

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; wordt het mandaat van

bestuurders gratis uitgeoefend.

ARTIKEL ZEVENTIEN : MACHTEN VAN DE RAAD

De raad van bestuur heeft de macht om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn ter

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van deze welke

door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

ARTIKEL ACHTTIEN : DIRECTIECOMITE  DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag :

a) zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, binnen of buiten zijn kring gevormd, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet of van de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

b) het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging ervan afvaardigen, de directie van het geheel of van een of meerdere delen van de maatschappelijke zaken toevertrouwen alsook bijzondere opdrachten toevertrouwen, bijzondere machten delegeren aan personen die eveneens binnen of buiten zijn midden kunnen gekozen worden.

De raad van bestuur bepaalt de taken, de bevoegdheden, de vaste of veranderlijke vergoedingen, bij voorafneming op de algemene kosten, voor de daartoe aangewezen personen; hij ontslaat hen in voorkomend geval.

Op dezelfde manier, mogen de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur bijzondere machten toevertrouwen aan elke mandataris, evenwel binnen de perken van het dagelijks bestuur.

ARTIKEL NEGENTIEN : VERTEGENWOORDIGING  GERECHTELIJKE AKTEN EN HANDELINGEN

A. De rechtsplegingen, zowel als eiser als verweerder, alsook alle gerechtelijke of administratieve verhaalmiddelen worden ingespannen, gevormd of vervolgd in naam van de vennootschap door twee bestuurders, samen handelend, of door een persoon door de raad van bestuur aangeduid.

B. In alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, evenals in de volmachten, wordt de vennootschap vertegenwoordigd : - hetzij door twee bestuurders, samen handelend;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde tot dit bestuur.

Zij wordt daarenboven geldig verbonden door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL TWINTIG : CONTROLE

De controle op de financiële situatie, de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten, op de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan een of meerdere commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De emolumenten bestaan uit een vaste som, bij het begin van hun mandaat vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders; ze kunnen enkel gewijzigd worden met de instemming van de partijen.

Evenwel, bij afwijking van hetgeen voorafgaat, wanneer de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door artikel 141 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is de benoeming van één of meerdere commissarissen facultatief.

ARTIKEL EENENTWINTIG : BIJEENKOMSTEN

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand mei van elk jaar, om elf uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag. De buitengewone algemene vergadering mag worden samengeroepen telkens het maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

belang het vereist. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van aandeelhouders die een/vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden op de maatschappelijke

zetel of op de plaatsen en tijdstippen vermeld in de oproepingen.

De regelmatigheid van de oproeping kan niet betwist worden wanneer alle aandeelhouders aanwezig

of geldig vertegenwoordigd zijn.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG : TOELATING TOT DE VERGADERING

De aandeelhouders op naam worden van rechtswege toegelaten tot de algemene vergadering, op

voorwaarde dat zij zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam.

De overnemer van aandelen op naam mag deelnemen aan de vergaderingen, zelfs als de

overdracht heeft plaatsgevonden na de oproepingen, voor zover hij ten minste drie dagen voor de

vergadering zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen heeft laten kennen.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG : VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door

een bijzondere lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag het formulier van de volmachten opstellen en eisen

dat deze gedeponeerd worden op de plaats en binnen de termijn die hij aanduidt.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en

pandgevende schuldenaars, moeten zich door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Een aanwezigheidslijst die de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen die ze

bezitten vermeldt, moet getekend worden door elk van hen of door hun lasthebber. (...)

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : PROCESSEN-VERBAAL

... De kopies of uittreksels van deze processen-verbaal voor juridische of andere doeleinden worden

ondertekend door twee bestuurders.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN - UITKERING

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar. (...)

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : UITKERING VAN DE WINST - DIVIDENDEN EN

INTERIMDIVIDENDEN

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden

tot provisies, buitengewone reserves, overdracht naar een volgend boekjaar, of elke andere

bestemming, op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag interimdividenden uitkeren overeenkomstig de wet.

De raad van bestuur bepaalt de tijdstippen en plaatsen van betaling der dividenden en

interimdividenden.

De dividenden en interimdividenden mogen betaalbaar verklaard worden in geld of onder enige

andere vorm, meer in het bijzonder in effecten.

De dividenden en interimdividenden die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard.

(...)

ARTIKEL EENENDERTIG : VERDELING

Na vereffening van het passief en de vereffeningskosten of consignatie van de daartoe vereiste

sommen, wordt het netto-actief onder alle aandelen verdeeld. Indien alle aandelen niet in een gelijke

verhouding volgestort zijn, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door opvraging van

volstortingen, hetzij door een voorafgaande verdeling. (...)

B. INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Op de tweehonderd (200) aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven a pari, in geld, tegen de prijs

van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) per aandeel, als volgt :

1. de vennooschap  The White Monkey , verschijner sub 1, vijftig (50) aandelen, genummerd van 1 tot en met 50;

2. de vennootschap  SOKRIFIN , verschijner sub 2, vijftig (50) aandelen, genummerd van 51 tot en met 100;

3. de vennootschap  PENTACON , verschijner sub 3, vijftig (50) aandelen, genummerd van 101 tot en met 150;

4. de vennootschap  Clinical Engineering and Research , verschijner sub 4, vijftig (50) aandelen,

genummerd van 151 tot en met 200;

Samen : tweehonderd (200) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel werd onderschreven en volgestort ten belope

van vijftig procent (50 %) door een storting in geld die zij hebben gedaan bij de bank  KBC BANK op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

een rekening nummer BE29 7340 4011 5064 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) ter beschikking heeft.

Een attest van de bewaarnemende instelling gedateerd op 26 februari 2015 blijft in het dossier van ondergetekende notaris bewaard.

I. ALGEMENE VERGADERING.

De verschijners, in algemene vergadering verenigd, verklaren aanvullend het eerste aantal bestuurders en commissarissen vast te stellen, hen te benoemen en hun vergoeding te bepalen alsook de datum en het uur van de eerste gewone algemene vergadering en de afsluiting van het eerste boekjaar te bepalen.

De vergadering beslist eenparig:

1. Raad van Bestuur

Het aantal bestuurders vast te stellen op vier (4), en tot die functie te benoemen :

- de heer Davy DEMUYNCK, wonende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 35;

- de heer Kristof VANFLETEREN, wonende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold III-laan 21;

- de heer Paul THIERS, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 830 bus 15;

- de heer Jan RUYSSCHAERT, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene

vergadering van tweeduizendeenentwintig.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders.

De vertegenwoordiging van de vennootschap gebeurt overeenkomstig artikel 19 van de statuten,

hetzij door twee bestuurders, samen handelend, hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur,

door een afgevaardigde tot dit bestuur.

2. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria

vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand

mei tweeduizend zestien om elf uur.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en

vijftien. (...)

II. RAAD VAN BESTUUR.

Nu de raad van bestuur aldus werd opgericht, verklaart deze meteen geldig bijeen te komen om een

voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurders te benoemen en bijzondere machten

te verlenen.

De raad beslist eenparig :

1. te benoemen tot de functie van:

voorzitter van de raad van bestuur :

de heer Paul THIERS, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 830 bus 15.

Dit mandaat eindigt op hetzelfde ogenblik als voormelde bestuursmandaten en is onbezoldigd.

2. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de raad van bestuur alle door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ION HOLDING , met maatschappelijk zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174 (RPR Kortrijk  KBO 0840.549.639) sedert een juli tweeduizend veertien gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap. De raad van bestuur ontslaat voormelde vennootschap  ION HOLDING van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

3. De raad van bestuur verleent alle machten en bevoegdheden aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  WDV Accountantskantoor , met maatschappelijke zetel te 8793 Sint-Eloois-Vijve,

Posterijstraat 33 (RPR Kortrijk  KBO 0438.992.801  BTW BE 0438.992.801),

met recht van indeplaatsstelling, voor het:

- opstellen in naam van de aandeelhouders van het register van aandelen van de vennootschap;

- voor het nemen van alle vereiste maatregelen verbonden aan de inschrijving van de hierbij

opgerichte vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het

ondernemingsloket en de B.T.W.-administratie en alle andere administraties.

In dit verband is de lasthebber bevoegd om alle akten, stukken, formulieren en documenten te

ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 13.07.2016 16320-0271-028

Coordonnées
THE FUND MANAGER, AFGEKORT : TFM

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande