THE KESHE FOUNDATION BELGIUM

Divers


Dénomination : THE KESHE FOUNDATION BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.305.105

Publication

12/06/2012
ÿþMaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

11111

behoudet

aan het

" iaiaaazo"

Belgisch

,,,~.,.

Op de laatste blz. van L ik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderrlemingsnr : p$(46. 305. '105

Benaming

(voluit) : The Keshe Foundation Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Private stichting

Zetel : 8573 Anzegem, Kapellestraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 22 mei 2012 voor geassocieerd notaris Tom te Geel, ter registratie neergelegd, dat de stichting opgericht werd, met volgende kenmerken:

NAAM:

De stichting heeft de naam: "The Keshe Foundation Belgium", verder ook genoemd `de Stichting'.

ZETEL:

De Stichting heeft haar zetel te 8573 Anzegem, KapelIestraat 51,

DOEL:

A.Doel:

De Stichting heeft tot doel, de realisatie van het doel van de stichter, zijnde naar De stichting naar Nederlands recht "Stichting The Keshe Foundation", met maatschappelijke zetel te 6161 SR Geleen (Nederland), Jubileumplein 3, ingeschreven in de kamer van koophandel te Limburg onder nummer KVK 14089728, RSJN 816882356 waaronder,

het beheer, onderhoud, de bescherming en de verdere ontwikkeling van de intellectuele eigendomsrechten ontsproten uit het brein van Mehran Tavakoli KESHE. Bedoeld zijn alle intellectuele eigendomsrechten die Mehran Tavakoli KESHE aan de "Stichting the Keshe Foundation" overdraagt, het weze om niet of ten bezwarende titel en dit ongeacht of de overdracht op herroepelijke wijze geschiedt.

B.Voorwerp

De stichting zal dit doel verwezenlijken onder meer door de haar toegekende rechten in de vorm van licenties over te dragen aan, onder welke vorm of tegen welke voorwaarden ook, aan fysieke personen, of rechtspersonen, zoals commerciële vennootschappen, waarin zij al dan niet participeert, en het verrichten van alle verdere handelingen, welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Zonder dat deze opsomming beperkend kan worden beschouwd, maar integendeel, als zijnde exemplatief.

Tot verwezenlijking van dit doel mag de Stichting alle noodzakelijke of nuttige onroerende en roerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, pachten en verpachten, kredieten aangaan, hypotheek stellen en zo meer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

DUUR:

.l e stichting wordtopgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR:

BENOEMING & AFZETTING:

De Stichting wordt bestuurd door 3 bestuurders. Het recht om bestuurders te benoemen en af te zetten hoort toe aan de stichter. De stichter bepaalt bij de benoeming, de duur van het mandaat.

Bestuurders die drie opeenvolgende vergaderingen afwezig zijn zonder schriftelijke of elektronische verontschuldiging, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Ontslagnemende bestuurders blijven hun mandaat verder uitoefenen tot in hun vervanging wordt voorzien, zonder dat deze termijn meer dan zes maanden kan belopen.

Worden aangesteld als bestuurder:

l.de Heer Mehran Tavakoli KESHE, voornoemd

2.Mevrouw Carolina Maria Noëlla DE ROOSE

3.de stichting naar Nederlands Recht "Stichting The Keshe Foundation", stichter voornoemd.

VERGADERING:

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of op verzoek van een bestuurder. Ieder bestuurder is tot bijeenroeping bevoegd. De bestuurders worden opgeroepen bij gewone brief of elektronisch. Ze worden minstens acht dagen vooraf opgeroepen. Bij de bijeenroeping wordt de dagorde van de vergadering gevoegd. Agendapunten kunnen enkel aan de dagorde worden toegevoegd mits het eenparig akkoord van alle bestuurders.

BESLISSINGEN:

De raad van bestuur beslist -- behoudens anders bepaald of in de wet  bij eenvoudige meerderheid van stemming. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Om geldig te kunnen beraadslagen moet meer dan de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Eén bestuurder kan slechts één ander bestuurder vertegenwoordigen.

Indien slechts de helft of minder van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, Deze tweede vergadering moet worden gehouden ten minste vijftien dagen na de eerste vergadering. Zij beslist zoals hierboven bepaald.

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Deze notulen worden in een speciaal register ingebonden. De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.

MANDATIN:

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris.

VERTEGENWOORDIGING

De Stichting wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel door de "Stichting The Keshe Foundation", voornoemde stichter, alleen handelend,

DAGELIJKS BESTUUR

"

.,

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de Stichting of bepaalde onderdelen ervan toevertrouwen aan een of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk kunnen optreden. Hun bevoegdheden worden omschreven in de benoemingsbeslissing. Zij kunnen ten allen tijde van hun taak worden ontheven door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

AANSPRAKELIJKHIMID

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur van de Stichting gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de Stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

BEZOLDIGING

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit, JAARREKENING

Het maatschappelijk jaar van de Stichting valt samen met het burgerlijk jaar.

Ieder jaar en ten laatste op dertig juni maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op alsook de begroting van het volgende boekjaar.

COMMISSARIS

De raad van bestuur stelt, indien nodig volgens de door de wet bepaalde normen, een commissaris aan. Deze wordt benoemd voor de duur van drie jaar. Hij is herbenoembaar.

ONTBINDING - VEREFFENING

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement de ligging der zetel, kan, op verzoek van de in de wet aangeduide personen, de ontbinding van de stichting uitspreken in de gevallen door de wet bepaald, De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de vereffeningswijze bepalen en één of meerdere vereffenaars aanstellen,

Bij ontbinding van de Stichting of vereffening, om welke reden ook, zal haar patrimonium overgaan naar De stichting naar Nederlands recht "Stichting The Keshe Foundation", met maatschappelijke zetel te 6161 SR Geleen (Nederland), Jubileumplein 3, ingeschreven in de kamer van koophandel te Limburg onder nummer KVK 14089728, RSIN 8I6882356, met uitzondering van deze bestanddelen van haar patrimonium, die door een uitdrukkelijk beding of overeenkomst in de stichting werden ingebracht, en er zich nog in natura in bevinden.

Deze goederen zullen toekomen aan de personen die er inbreng van gedaan hebben in de stichting, op het ogenblik van de stichting of op een later tijdstip, en bij ontstentenis ervan, aan hun rechtsopvoIgers.

STATUTENWIJZIGING

De statuten van de Stichting kunnen gewijzigd door een beslissing van de stichter.

BELANGENCONFLICT

Indien er een belangenconflict bestaat tussen een bestuurder en de Stichting, dan moet die bestuurder zich bij die beslissing onthouden en daarvan melding maken in het verslag van de raad van bestuur.

Indien meerdere bestuurders een belangenconflict hebben met de Stichting dan dienen zij zich eveneens te onthouden, zoals hierboven bepaald.

Indien in voorkomend geval geen beslissing kan genomen worden, wegens teveel belangenconflicten, dan zal de raad van bestuur een beroep doen op een derde beslisser.

Vogr-ebehouden aten het a. " Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien om een of andere reden de raad van bestuur niet tot een eenparige aanduiding komt van een derde beslisser, dan zal deze worden aangesteld, op verzoek van de raad van bestuur, door de P Vrederechter van Geel. De raad van bestuur zal zich gedragen, zonder beroep, noch verhaal, naar het besluit van deze derde beslisser.

ALGEMENE BEPALINGEN

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk voorzien is, zullen de stichters en de bestuurders zich gedragen naar de bepalingen van de Wet.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tom VIRBIST, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþ4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel ; Kapellestraat 51 A, 8573 Anzegem

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur beslist om vanaf 08/10/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de J.B, Charlieriaan 99 te 1560 Hoeilaart

Stichting The Keshe Foundation

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :yeara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening. e

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

1 1 -C2- 2015 2 ti JAN. 2015

BELGISCH STAATSBLAD Rechtbank ntik ,~4

G rif afd. KORTRIJK

awzeoao~

1

111

Ondememingsnr : 0846.305.105

Benaming

(voluit) : The Keshe Foundation Belgium

Coordonnées
THE KESHE FOUNDATION BELGIUM

Adresse
KAPELLESTRAAT 51 8573 TIEGEM

Code postal : 8573
Localité : Tiegem
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande