THE KEYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE KEYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.447.949

Publication

06/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.447.949

Benaming

(voluit) : THE KEYS in vereffening

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabetlaan 218/3, appartement 24 2B, 8300 Knokke-Heist

Onderwem akte : SLUITING VEREFFENING

"

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 23 DECEMBER 2011

EERSTE BESLUIT

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed en stelt vast dat deze vereffeningsverrichtingen beëindigd zijn. Verder keurt de vergadering de overdracht van het vereffeningssaldo goed ten bedrage van vijfentwintig euro zevenennegentig eurocent (¬ 25,97) aan de enige vennoot en dit zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerder en aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen

voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering, neemt kennis van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Brugge, per vonnis van 22 december 2011, en verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden bij de vereffenaar, de heer Kristiaan Heinen, op het adres 3020 Veltem Biesem, Brusselsesteenweg 261, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

VIERDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en' stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde; instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastaat 270: de heer Luc Eberhardt, de heer: Francis van der Haert, mevrouw Sofie Stevens en de heer Michiel Allaerts.

Voor eensluidend uittreksel

Kristiaan Heinen

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

lll. I VI11IIV 11111111111M

*12031929*

1ITEUR BE

5-Of-201

óCH STAAT

MO

IELGI

2

NEERGELEGD ter GRIF~I~ cet

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2 BRUGGE (Afdeling Brugge) n

36I,AD 10 JAN, iferee.

Griffie

03/01/2011
ÿþ

LeW D



1111111111111111111111311

*11000600*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LEGO TER GRiFFiE DER VAN KOOPHANDEL TE

op 2 0 -12- 2010-

De Mocitigrner,

Griffie

lt

tATSBLAD ,6

SES-ru

1,Q' C. -r

- g

2 ~ 2-

B<~LGISCH -ST

BR

CCH

Ondernemingsnr : 0898.447.949

Benaming :

(voluit): "THE KEYS"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabetlaan 218/3 - appartement 24 (2B) - 8300 Knokke (Duinbergen)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 18 november 2010, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 22 NOV. 2010. Boek 138, blad 86, vak 09. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur (get.) De Vries Jacques, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE KEYS", waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke (Duinbergen), Elizabetlaan 218/3, appartement 24 (2B), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.447.949 en met B.T.W.- nummer BE 0898.447.949, gerechtelijk arrondissement Brugge en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

a) voorafgaande verklaring

Een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, werd ter beschikking gesteld van de enige vennoot overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van een bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0464.594.366 en met BTW nummer BE 0464.594.366, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, hiertoe rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87.

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b) bevestiging externe wettigheid

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd notaris na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van het verslag van de zaakvoerder, van een bedrijfsrevisor en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt: ontbinding van de vennootschap met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name "Auditas Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding en vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Zaakvoerder van B.V.B.A. The Keys te 8300 Knokke, Elizabethlaan 218 app. 24 (2B) een staat van activa en passiva opgemaakt van de toestand per 30/09/2010, zijnde minder dan drie maanden oud, die rekening houdend met het vooruitzicht van de vereffening, een balanstotaal vertoont van 87.666,15 EUR en een gecorrigeerd netto actief van 58.658,25 EUR en een winst van het boekjaar van 20.590,73 EUR. Deze staat werd opgesteld in discontinuïteit overeenkomstig § 2 van artikel 28 van het KB 30/01/2001.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een volkomen controle.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden en onder voorbehoud van mogelijke latere fiscale en sociale controles.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Antwerpen op 4 oktober 2010.

Burg. CVBA W. Van den Keybus  E. Van der Jeught, bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door,

(et) Van der Jeught Erik

Bedrsrevisor"

2/ Tot vereffenaar werd aangesteld : de huidige zaakvoerder, tevens enige vennoot de heer Kristiaan Heinen, wonende te 200540 Jinshan (Shanghai  China), Shu Xian Meng Di 19.102, voor de uitoefening van dit mandaat woonplaats kiezende te 3020 Veltem Beisem, Brusselsesteenweg 261.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar heeft zijn mandaat van vereffenaar aanvaard.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

3/ Machtiging aan de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

4/ Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De vergadering heeft besloten om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

5/ Opdracht en volmacht werd gegeven aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en I akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Michiel Allaerts;

- De heer Francis Van der Haert;

- De heer Luc Eberhardt;

- Mevrouw Sofie Stevens.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag zaakvoerder

Verslag bedrijfsrevisor





11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.04.2010, NGL 07.06.2010 10158-0150-009

Coordonnées
THE KEYS

Adresse
ELIZABETLAAN 218, BUS 3 - APPART 24-2B 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande