THE MOTHERSHIP, AFGEKORT : TMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE MOTHERSHIP, AFGEKORT : TMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.935.093

Publication

03/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-01-2015

Griffie

*15302023*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589935093

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

THE MOTHERSHIP

(verkort) :

TMS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie op 22 januari 2015, werd door 1) de heer VAN MELKEBEKE Emmanuel Louis Simon Marcel Ernest, geboren te Gent op 3 december 1972, echtgenoot van mevrouw Bonet Anne Yvonne Georgette, wonende te 9000 Gent, Martelaarslaan 443, 2) de heer DE BAETS Koen Victor Bertha, geboren te Sint-Amandsberg op 3 juni 1976, echtgenoot van mevrouw Lapere Stefanie, wonende te 8790 Waregem, Baanstknokstraat 78, 3) de heer VAN DE WALLE Stefaan Julien André, geboren te Gent op 1 mei 1971, ongehuwd, wonende te 1050 Elsene, Snoekstraat 8 H, en 4) de heer VAN DER BEKEN Jörgen Remi Mariette, geboren te Gent op 5 maart 1976, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Holstraat 49 een handelsvennootschap opgericht en de statuten opgesteld van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd  The Mothership , verkort  TMS , gevestigd te 8790 Waregem, Baanstknokstraat 78, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het financieel plan werd op 22 januari 2015 ondertekend door de oprichters, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Op de totaliteit van de aandelen werd ingetekend in geld, aan de prijs van eenendertig euro (¬ 31,00) per stuk, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Elk aandeel waarop werd ingetekend is volgestort in speciën, een storting werd gedaan ten bedrage van tienduizend euro (¬ 10 000,00) in totaal en het bedrag van deze storting, hetzij tienduizend euro (¬ 10 000,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE77 0017 4705 1842, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank BNP Paribas Fortis blijkens het bankattest afgeleverd op 20 januari 2015, hetwelk aan de notaris werd overhandigd om te worden bewaard in het dossier.

De deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van tienduizend euro (¬ 10 000,00).

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel één. VORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam  THE MOTHERSHIP , verkort  TMS .

Artikel twee. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Baanstknokstraat 78.

Artikel drie. MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-het organiseren van allerhande activiteiten waaronder onder meer, op niet-limitatieve wijze, als

Onderwerp akte :

Baanstknokstraat 78 8790 Waregem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

activiteiten worden beschouwd: bijeenkomsten, evenementen, beurzen, feestgelegenheden, informatiesessies, tentoonstellingen, inrichtingen van prijsuitreikingen, concerten, (video)projecties en/of wedstrijden, demonstraties, toernooien, zogenaamde  meet-and-greet s , enzovoort, dit in alle soorten domeinen, voor alle soorten publiek, tegen betaling of gratis, zowel in binnen als in buitenland.

-het samenstellen, ontwikkelen, uitgeven, importeren, verdelen en commercialiseren van publicaties allerhande op alle soorten dragers, waaronder alle papieren dragers (zoals magazines, brochures, kranten, boeken, strips, persdossiers, posters, postkaarten, enzovoort), alle elektronische dragers (CD-ROMS, DVD-ROMS, websites, enzovoort) en alle andere soorten dragers;

- het ontwerpen, ontwikkelen, importeren, verdelen en commercialiseren van allerhande merchandising van welke aard ook en op alle soorten dragers;

- de productie, import, verdeling, in-en verkoop en commercialisering van videogames, consoles, DVD s, collector s items, geschenkartikelen en alle aanverwante producten, evenals alle adviesverlening en dienstverlening in dit verband.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwezenlijking van het doel.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriele, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse- of binnenlandse vennootschappen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welk wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Comparanten verklaren door de notaris erop te zijn gewezen dat het uitoefenen van bepaalde activiteiten kan onderworpen zijn aan voorafgaande toelatingen of vergunningen of erkenningen. Artikel vier : DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL II MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel vijf : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600). Het is verdeeld in zeshonderd (600) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal.

Alle aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. TITEL IIbis. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel elf : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennoot-schapsdossier van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden. (zie ook artikel vijftien inzake handtekening hierna).

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd in deze vennootschap, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij ieder met volheid van machten.

I. NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Deze worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid, hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

Wanneer een zaakvoerder werd benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde termijn, kan deze laatste slechts ontslaan worden mits de vereisten van een statutenwijziging te eerbiedigen. Wanneer een zaakvoerder werd benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, kan deze laatste ad nutum (dit houdt in zonder motivering of redengeving), worden ontslagen, mits een gewone meerderheid verkregen wordt op de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan zelf vrijwillig ontslag geven. In dit geval zal de zaakvoerder in functie blijven totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien, indien er geen andere zaakvoerder overblijft. Zo moet hij zijn medewerking blijven verlenen aan de opstelling van de jaarrekening. Het ontslag mag niet op een ongelegen moment worden ingediend. Gebeurt dit toch dan zal de zaakvoerder gehouden zijn tot schadevergoeding.

II. STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der

statuten;

- hetzij om gewichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij

eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder

recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de burgerlijke

rechtbank brengen.

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de

algemene vergadering.

Artikel twaalf: VACATURE

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Artikel dertien: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en

beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk

doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de

algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel veertien : VERGOEDINGEN

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de

zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Artikel vijftien : HANDTEKENINGEN

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar

ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de

zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een

bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel elf en

dertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de

vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

TITEL III - CONTROLE

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING

Artikel tweeëntwintig: ALGEMENE VERGADERINGEN EN JAARVERGADERINGEN

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om 20.00

uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag

gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V. - INVENTARIS EN JAARREKENINGEN - TOEBEDELING VAN DE NETTO-WINST Artikel negenentwintig : BOEKJAAR-JAARREKENING

Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Artikel dertig : BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVE

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal één/twintigste voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel éénendertig : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend als vereffenaar; één en ander onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 184 (nieuw) van het Wetboek van Vennootschappen alwaar bepaald staat dat de vereffenaar(s) pas in functie treedt (treden) nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Artikel tweeëndertig : AANMERKELIJKE VERLIEZEN

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het wetboek van vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Artikel drieëndertig : VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

TITEL VII. - ALGEMENE BESCHIKKINGEN

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden hierbij als niet-statutair zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur:

1) de heer De Baets Koen, voornoemd,

2) de heer Van Melkebeke Emmanuel, voornoemd,

Eerstgenoemde die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden;

Tweede genoemde, waarvan de oprichters verklaren te weten dat diens mandaat pas ingaat bij de

aanvaarding ervan door de betrokkene.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2015. Alle handelingen gesteld met ingang van 29 december 2014 ten gunste van de nieuw op te richten vennootschap worden geacht te zijn gemaakt in hoofde van deze vennootschap.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien, de eerste

dinsdag van de maand mei om 20.00 uur.

4. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

5. Volmachten

De oprichter geeft bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  THT Boekhoudprak-tijk , kantoor houdende te 8400 Oostende, Kastanjelaan 56, alsook haar aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en de aanvraag van een BTW-nummer. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) D Cottenie, notaris

samen hiermee neergelegd, expeditie van de akte

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0125-009

Coordonnées
THE MOTHERSHIP, AFGEKORT : TMS

Adresse
BAANSTKNOKSTRAAT 78 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande