THE OUTSIDER-COAST, AFGEKORT : TOC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE OUTSIDER-COAST, AFGEKORT : TOC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.020.943

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.04.2014, NGL 17.07.2014 14318-0325-017
07/04/2014
ÿþ Wardlti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111R§1111111

Dndernerningsnr 0457.020.943

REORTBANL Va) 12.:0:-JatfallJEL

26 MAART 2014

Griffie

VEI.IEM

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte:

The Outsider-Coast

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Viconiastraat 14 - 8600 Diksmuide

Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verreden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE, te Ronse, op zeventien maart tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist de beslissing van de buitengewone algemene vergadering te, bekrachtigen en over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag; van EENENZESTIGDUIZEND ACHTENDERTIG EURO ZEVENENDERTIG CENT (¬ 61.038,37), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde ZESDUIZEND HONDERD EN DRIE EURO VIERENTACHTIG CENT (¬ 6.103,84), in totaal VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGENHONDERD VIERENDERTIG EURO DRIEËNVIJFTIG CENT (¬ 54.934,53) netto. De vennoten verklaren de roerende voorheffing reeds doorgestort te hebben op de rekening van de federale overheidsdienst Financiën op zestien december tweeduizend dertien,

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van het bankattest

Comparanten overhandigen mij, instrumenterende notaris een bankattest, afgeleverd door KBC op veertien maart tweeduizend en veertien waaruit blijkt dat een bedrag van VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGENHONDERD VIERENDERTIG EURO DRIEËNVIJFTIG CENT (¬ 54.934,53) ter beschikking is gesteld van de vennootschap, op rekeningnummer BE32 7380 4085 4402.

Voormeld attest werd aan ondergetekende notaris overhandigd om bewaard te worden in haar dossier,

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

Da vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGENHONDERD VIERENDERTIG EURO DRIEËNVIJFTIG CENT (¬ 54.934,53) om het van NEGENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 79.500,00) te brengen op HONDERD VIERENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VIERENDERTIG EURO DRIEËNVIJFTIG CENT (¬ 134.434,53), door uitgifte van driehonderd vijftien (315) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan: de aandeelhouders voornoemd sub 1 tot en met 4 in de verhouding als volgt

Aan de aandeelhouder sub 1 (Geert UYTTERHOEVEN) honderd negentig (190) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 2 (Annick CLAEYS) zestig (60) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 3 (Steven VAN ERPS) tweeandertig (32) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 4 (Hendrik VANDERMARLIERE) drieëndertig (33) aandelen.

Of nog samen DRIEHONDERD VIJFTIEN (315) nieuwe aandelen,

- Waarvan zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 7.875,00) zal geboekt worden als ° kapitaal (vast kapitaal) en

- Waarvan zevenenveertigduizend negenenvijftig euro drieënvijftig cent (¬ 47.059,53) zal geboekt , worden als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope ; van honderd procent.

. VIERDE BESLISSING: Verhoging van het vast kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Creatie nieuwe aandelen

De vergadering beslist om het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (E 7.875,00) om het vast kapitaal te brengen van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00) naar zesentwintigduizend zeshonderd vijfentwintig euro (E 26.625,00) door uitgifte van driehonderd vijftien (315) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

Het alles met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het gedeelte van het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

I nte ken inq

Op deze driehonderd vijftien (315) nieuwe aandelen, zal ingetekend warden tegen de prijs van samen vierenvijftig duizend negenhonderd vierendertig euro drieënvijftig cent (E 54.934,53).

- Waarvan zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 7.875,00) zal geboekt worden als kapitaal (vast kapitaal) en

- Waarvan zevenenveertigduizend negenenvijftig euro drieënvijftig cent (E 47.059,53) zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent

Afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben de vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan het hen toegekende voorkeurrecht conform het wetboek van vennootschappen.

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn alhier tussengekomen de voormelde aandeelhouders sub 'I tot en met 4 die wensen in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging en daartoe hierna gemelde aandelen ontvangen :

Aan de aandeelhouder sub 1 (Geert UYTTERHOEVEN) honderd negentig (190) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 2 (Annick CLAEYS) zestig (60) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 3 (Steven VAN ERPS) tweeëndertig (32) aandelen.

Aan de aandeelhouder sub 4 (Hendrik VANDERIVIARLIERE) drieëndertig (33) aandelen.

Of nog samen DRIEHONDERD VIJFTIEN (315) nieuwe aandelen.

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de, voormelde kapitaalverhoging van zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (E 7.875,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesentwintigduizend zeshonderd vijfentwintig euro (E 26.625,00), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd vijfennegentig (3.495) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLISSING: Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenenveertigduizend negenenvijftig euro drieënvijftig cent (E 47.059,53) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 'uitgiftepremies', die strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLISSING: Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het vast kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van zevenenveertigduizend negenenvijftig euro drieënvijftig cent (E 47.059,53) om het te brengen van zesentwintigduizend zeshonderd vijfentwintig euro (E 26.625,00) op drieënzeventigduizend zeshonderd vierentachtig euro drieënvijftig cent (E 73.684,53), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van zevenenveertigduizend negenenvijftig euro drieënvijftig cent (¬ 47.059,53).

De vergadering stelt nadien vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het vast kapitaal derwijze daadwerkelijk gebracht werd op drieënzeventigduizend zeshonderd vierentachtig euro drieënvijftig cent (¬ 73.684,53), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd vijfennegentig (3.495) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één drieduizend vierhonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de bestaande statuten aan te passen.

ACHTSTE BESLISSING: Toevoeging van een afkorting bij de naam

De vergadering beslist naast de huidige naam een toevoeging te doen van een afkorting, met name: 'TOC' en beslist dienvolgens het statutair artikel aangaande de naam in die zin aan te passen. NEGENDE BESLISSING Wijziging van de regels aangaande overdracht van aandelen, toetreding, ontslag en uitsluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist tot aanpassing van de statutaire bepalingen aangaande de overdrachten van aandelen en beslist dientengevolge de hoofding in de statuten onder toetreding, ontslag en uitsluiting aan te passen.

TIENDE BESLISSING: Wijziging van de regels aangaande bestuur

De vergadering beslist tot wijziging van de interne bevoegdheidsbeperking voor de raad van bestuur en aanpassing van de artikelen inzake vertegenwoordiging van de vennootschap.

ELFDE BESLISSING: Opheffing statuten en vervanging door nieuwe statuten

De vergadering beslist tot de opheffing van de statuten en de vervanging door integraal nieuwe statuten, rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen inzake kapitaal, de toevoeging van een afkorting bij de naam, aanpassing van de artikelen aangaande toetreding, ontslag en uitsluiting en de vertegenwoordiging van de vennootschap, de aanpassingen aan het wetboek vennootschappen alsook inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen, zonder voor het overige te raken aan de bepalingen betreffende zetel, doel, duur, winstverdeling, boekjaar en jaarrekening

De statuten zullen thans luiden ais volgt:

BENAMING, ZETEL, DUUR, DOEL

Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de benaming : "The Outsider Coast", afgekort "TOC".

In alle akten, facturen en stukken wordt die naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de

woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA".

Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

In geval van overlijden van een vennoot, blijft de vennootschap bestaan onder de andere vennoten

en desgevallend de erfgenamen van de vooroverledene indien zij aanvaard worden overeenkomstig

art, 13 en volgende van onderhavige statuten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a) het in vennootschap brengen van professionele activiteiten der vennoten in verband met natuurgebonden sport en aanverwante activiteiten,

b) het produceren, aankopen, huren, verhuren, verkopen, inrichten, herstellen enfof onderhouden van sportmateriaal, benodigdheden en bijhorende accommodaties.

c) De middelen ter beschikking stellen voor het produceren, aankopen, huren, verhuren, verkopen, inrichten, herstellen en/of onderhouden van sportmateriaal, benodigdheden en bijhorende accommodaties.

d) Het organiseren van nationaal en internationaal bezoldigd transport,

e) Het organiseren van reizen en events. Het organiseren van een monitorenbureel.

g) Accommodaties ter beschikking stellen voor sportieve, educatieve en didactische doeleinden.

h) Uitvoeren van werken (installatie, reparatie en onderhoud) aan grotten, steengroeven, bossen, rotsmassieven, touwenpistes, klimmuren en alle andere mogelijke sportaccommodaties,

i) Uitvoeren van werken, herstellingen, aanpassingen en verbouwingen van mogelijke accommodaties waar klanten zouden kunnen ontvangen worden.

j) Wetenschappelijk onderzoek verrichten betreffende het milieu, als daar zijn: de flore, de fauna, de gesteenten, het water en andere.

k) Het organiseren van vormingswerk onder de vorm van training, seminaries en dergelijke voor bedrijven, jeugdbewegingen, jeugdorganisaties, andersvaliden, jeugddelinquenten, enzovoort. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is alle industriële, commerciele, financiële, burgerlijke; roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of; op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Viconiastraat 14.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de bestuurder(s), die

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge over elle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Ret bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en agentschappen oprichten.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL, AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een vast gedeelte en uit een veranderlijk gedeelte. Het veranderlijk deel kan worden verhoogd of verminderd respectievelijk door toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen, en dit zonder statutenwijziging. De vennoten kunnen de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terugnemen of ontslagen worden van de door haar aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, bij besluit van de algemene vergadering, genomen bij meerderheid, op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of de vrijstelling van de verplichting tot volstorten kan worden aangerekend op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal.

Het bestuursorgaan bepaalt de uitgifteprijs, het te storten bedrag bij de inschrijving, alsmede desgevallend de termijnen waarbinnen de nog te storten bedragen kunnen worden voldaan en de rentevoeten op die bedragen.

Ret vast gedeelte van het kapitaal bedraagt drieënzeventigduizend zeshonderd vierentachtig euro drieënvijfig cent (¬ 73.684,53) en is volledig volstort.

Dit vast gedeelte van het kapitaal wordt volledig geplaatst en is vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde.

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar; zijn er verschillende eigenaars van een aandeel dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten betreffende dat deel op te schorten, totdat een enkel van de medeëigenaars, die reeds vennoot is van de vennootschap, aangewezen wordt als zijnde te haren opzichte alleen eigenaar van het aandeel.

Eventueel kunnen de medeëigenaars, met goedkeuring van het bestuursorgaan, hun aandeel aan een andere vennoot overdragen.

Indien de aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiken, behoudens andersluidend akkoord van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. TOETREDING, ONTSLAG, UITSLUITING

De aandelen zijn enkel vrij overdraagbaar tussen vennoten.

Overdracht van aandelen onder de levenden of bij overlijden aan een niet-venncot kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, desgevallend deze voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de kandidaat-vennoot, vooraf of tezelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

Deze bepaling is toepasselijk, zowel op de overdracht als overgang in volle eigendom, als in naakte eigendom of vruchtgebruik. Zij is eveneens toepasselijk in geval van overdracht die het gevolg zou zijn van een openbare toewijzing in uitvoering van een gerechtelijke beslissing, bij overdracht van een algemeenheid van goederen (bv. de aandelen van een vennootschap-aandeelhouder) of wegens om het even welke andere verrichting die een invloed heeft op de eigendom en/of de zeggenschap over de aandelen.

De vereiste instemming zoals vermeld in bovenvermelde alinea's, is vereist voor aile mogelijke afstanden of overdrachten.

Indien een vennootschap aandeelhouder is, wordt de controlewijziging over de vennootschap  aandeelhouder tevens gelijkgesteld met een overdracht van aandelen. Indien deze controlewijziging gebeurde zonder voorafgaandelijk akkoord van de algemene vergadering overeenkomstig de regels van toetreding of uittreding, worden de rechten verbonden sari de aandelen toebehorend aan de desbetreffende vennootschap -aandeelhouder geschorst. Ondertussen worden alle onderstaande bepalingen desbetreffende gevolgd alsof het een gewone overdracht van aandelen betreft. BESTUUR EN CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één bestuurder.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er meerdere bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt met een gewone meerderheid. Zij dienen evenwel met unanimiteit te beslissen over:

- Beslissingen en investeringen die 50.000 E te boven gaan

- Het aangaan van Ieningen

- Het aangaan van leasings

- Aankoop, verkoop, huur en verhuur onroerend goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Goedkeuring jaarlijkse begroting

Verstrekken van waarborgen

- Het verkrijgen van participaties in andere ondernemingen

- De aanstelling en de beëindiging van de samenwerking met advocaten en raadgevers indien nodig,

- De algemene verkoopvoorwaarden en tarieven

Onder zijn leden kiest het bestuursorgaan een voorzitter. Hij benoemt ook, al dan niet onder zijn leden, een secretaris. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten.

De bestuurders zijn ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging voorzien kan worden.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt,

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in alle handelingen in en buiten rechte als volgt

is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen

- zijn er meerdere bestuurders aangesteld dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders.

De raad van bestuur kan binnen de door haar aangegeven grenzen zoals gepubliceerd in het benoemingsbesluit van de gedelegeerd bestuurder, het dagelijks bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder voeren.

De gedelegeerd bestuurder heeft minstens volgende taken:

- de eindcontrole van de algemene werking van de vennootschap. Hij / Zij waakt over de uitvoering van functies van de financiëei, commercieel en uitvoeringsverantwoordelijke. Daarnaast waakt hij / zij ook over de personeelsadministratie en de reservaties.

- de aanwerving en het ontslag van alle personeel evenals de bepaling van hun taken en

bevoegdheden, wedden en commissielonen, Hij / Zij staat in voor de organisatie en coördinatie van

de globale aanwerving

- het levendig houden van de visie,

- de zorg voor de externe relaties en vertegenwoordiging van onderhavige vennootschap (al dan niet

door een derde lasthebber) bij nationale instellingen, beroepsfederaties of andere nationale en

regionale gelegenheden.

Het voeren en de ondertekening van de dagelijkse briefwisseling

- het huren en verhuren van installaties.

- het sluiten van contracten of overeenkomsten zoals verzekeringsovereenkomsten, het

ondertekenen van polissen en het treffen van maatregelen inzake schade.

- de voorbereiding van de strategische beslissingen voor de raad van bestuur,

- de zoektocht naar opportuniteiten op lange en korte termijn.

- de voorbereiding van de begroting voor de raad van bestuur in samenspraak met de

verantwoordelijken.

het toezicht op het urgentieniveau.

- de goede samenwerking met de moederfirma

- het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- Het opmaken van de jaarlijkse begroting

De raad van bestuur kan haar bestuursbevoegdheden binnen de door haar aangegeven grenzen ook geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben. Zij kan voor welbepaatde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden, die zij daarvan op de hoogte stelt.

De Raad van Bestuur houdt toezicht op de gedelegeerde bestuurders evenals op de directeurs. Het bestuursorgaan maakt het ontwerp van huishoudelijk reglement op, dat niet mag afwijken van de statuten, noch van de wet,

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vennoten die aandelen bezitten waarvan de lidmaatschapsrechten niet geschorst zijn. De uitoefening van de rechten betreffende de door de overledene ingeschreven aandelen wordt opgeschort in afwachting dat de erfgenamen onder hen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

een houder hebben aangewezen, afzonderlijk voor ieder van die aandelen of voor iedere reeks van verschillende aandelen, die aanvaard werd als vennoot.

Zij beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige leden.

Het recht om die vergaderingen bij te wonen en er zijn stem uit te brengen kan overgedragen worden, maar alleen aan een vennoot die zelf het recht bezit om de vergadering bij te wonen.

De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het bestuursorgaan is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een ander overheidsorgaan) en minstens drie dagen vffx5r de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De vennoten komen jaarlijks bijeen in de gewone algemene vergadering op de derde maandag van april om achttien uur, teneinde kennis te nemen van het jaarverslag betreffende de toestand van de maatschappelijke zaken, van de jaarrekening die aan hun goedkeuring onderworpen wordt en om zich uit te spreken over de te geven kwijting aan de bestuurders. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt gehouden in de plaats, gelegen in België en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

JAARREKENING, RESERVEFONDS, DIVIDEND

Jaarlijks worden de inventaris en de jaarrekening afgesloten op eenendertig december; zij worden op de zetel van de vennootschap ter beschikking gesteld van de vennoten, tijdens de veertien dagen die de algemene vergadering voorafgaan.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten, aanwendingen voor minderwaarden, afschrijvingen, voorzieningen voor belastingen en voorzieningen van aile aard, vertegenwoordigt de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a) vijf procent aan de wettelijke reserve: deze storting is niet meer verplicht wanneer voornoemd reservefonds tien procent van het onderschreven maatschappelijk kapitaal bereikt;

b) De algemene vergadering beslist op voorstel van het bestuursorgaan over de aanwending van het

saldo

ONTBINDING, VEREFFENING

De ontbinding van de vennootschap gebeurt overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

TWAALFDE BESLISSING:

De vergadering beslist om het ontslag van de heer Hendrik VANDERMARL1ERE te aanvaarden met

ingang van heden en hem kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid.

DERTIENDE BESLISSING:

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen voor onbepaalde tijd en met ingang

vanaf heden, de CVBA THE OUTSIDER, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9690

Kluisbergen, Hoogbergstraat 7, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer

0432.720.662, en waarbij de heer Hendrik VANDERMARL1ERE aangeduid wordt als vaste

vertegenwoordiger voor de CVBA The Outsider.

VEERTIENDE BESLISSING : Volmachticoôrdinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van

de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen

beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden

ter griffie van de rechtbank van koophandel,

VIJFTIENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen,

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

" "1

Voor-

behouden

ean het

BelOisotal '

Staatsblad

à

Luik B - Wrvriln

DE NOTARIS, Vaterie GOEMINNE , Tegelijk hiermee neergelegd:

. - uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

... gecoördineerde tekst van de statuten;

-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : VE038873
01/08/2012 : VE038873
29/06/2011 : VE038873
17/09/2010 : VE038873
08/09/2010 : VE038873
01/07/2009 : VE038873
04/08/2008 : VE038873
01/08/2007 : VE038873
04/09/2006 : VE038873
24/06/2015
ÿþ  _.3~.. Mod Word 11.t

LitÎ:E Q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IMVIMIV~I~~V~IRIUII~W

*15089620*

NEERGELEGD TER GRIFFiE  Rechtbank van Koophandel Gent

15 JUNI 2015

Griffie

Afdeling.VEUR{+iE

Ondernemingsnr : 0457.020.943

Benaming

(voluit) : The Outsider Coast

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Viconiastraat 14, 8600 Diksmuide - Stuivekenskerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerde) bestuurder(s)

De algemene vergadering dd 12 mei 2015 beslist met éénparigheid van stemmen om volgende

bestuurders te ontslaan:

-Uytterhoeven Geert, Viconiastraat 14, 8600 Stuivekenskerke

-Claeys Annick, Viconiastraat 14, 8600 Stuivekenskerke

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om volgende bestuurder te benoemen voor een periode van 6 jaar:

-Snowman Knows (0629.981.544) gevestigd te Viconiastraat 14, 8600 Stuivekenskerke, vertegenwoordigd door Uytterhoeven Geert

Onmiddellijk na de algemene vergadering van 12 mei 2015 zijn de bestuurders samen gekomen om de gedelegeerde bestuurders te ontslaan en te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de Raad van Bestuur de heer Uytterhoeven Geert en mevrouw Claeys Annick te ontslaan als gedelegeerde bestuurders.

Met eenparigheid van stemmen beslist de Raad van Bestuur om Snowman Knows (0629.981.544), gevestigd te Viconiastraat 14, 8600 Stuivekenskerke te benoemen als gedelegeerde bestuurder, met vaste vertegenwoordiger de heer Uytterhoeven Geert.

Snowman Knows BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Uytterhoeven Geert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2005 : VE038873
30/09/2005 : VE038873
13/07/2004 : VE038873
30/07/2003 : VE038873
03/10/2002 : VE038873
25/01/2001 : OU041247
01/07/2000 : OU041247
31/01/1996 : OU41247

Coordonnées
THE OUTSIDER-COAST, AFGEKORT : TOC

Adresse
VICONIASTRAAT 14 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande