THE SAFE SOLUTION, AFGEKORT : T.S.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THE SAFE SOLUTION, AFGEKORT : T.S.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.574.448

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14341-0248-009
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0324-008
18/02/2011
ÿþMotl 2.1

,.-è In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*iioa~~os*

~

Ni" " =ERnELEGli

0 7. 02. 2011

riiéb`~'~i :'(m.UJPHANDÉL KORTRIJK

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

g33. Str. <<zI8

The safe Solution, afgekort T.S.S.

naamloze vennootschap

Kastanjestraat 6, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : oprichting



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE WERBROUCK te Kortrijk op 1 februari 2011 ter.

registratie neergelegd, dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Aanwijzing van de aandeelhouders :

1.De heer POTTIE Jean-Pierre Omer Alphonse, geboren te Kortrijk op 20 december 1965, rijksregisternummer 651220 341 23, echtgenoot van mevrouw Vermeersch Sabine hierna genoemd, wonende te 8710 Wielsbeke, Kastanjestraat 6

2.Mevrouw VERMEERSCH Sabine Maria Renée geboren te Izegem op 19 november 1970,' rijksregisternummer 701119 394 01, echtgenote van de heer Jean-Pierre Pottie, voornoemd, samenwonende te Wielsbeke, Kastanjestraat 6

2. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt " The safe;

solution" afgekort " T.S.S.".

3. Zetel :

De vennootschap heeft haar zetel te 8710 Wielsbeke, Kastanjestraat 6.

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

- het ontwikkelen, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van elektronische betaalterminals, netwerken in het algemeen, tele- en datacommunicatieapparatuur, zowel voor mobiele als vaste netwerken

- het uitvoeren van alle voormelde activiteiten in onderaanneming

- de uitvoerhandel van menigvuldige goederen, de invoerhandel, van menigvuldige goederen zijnde de uitvoer, de invoer, de doorvoer, de handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen fabriceren, afwerken, bewerken en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van alle aard met uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een, voorafgaand verlof zijn onderworpen, voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan alle voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en. reglementen voldaan wordt.

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het. onderhoud , de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen doen van onroerende, aard, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven.

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium

- de uitoefening van de activiteiten van tussenpersoon, agent of commissionair en het verlenen van' diensten aan bedrijven en personen

- het optreden als studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake alle commerciële financiële,

administratieve en technische aangelegenheden, handels- fiscale of sociale aangelegenheden, alle.

verrichtingen van projectmanagement en het voeren van directie over andere ondernemingen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen: of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijzen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meeste uitgebreide zin.

5. Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald en begint vanaf 1/02/2011

6. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal :



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd tachtig (180) aandelen op naam zonder vermelding van nominale

waarde die ieder één/honderd tachtigste (1/180ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven

- door de heer Pottie voornoemd sub 1. ten belope van negentig (90) aandelen

- door mevrouw Vermeersch voornoemd sub 2. ten belope van negentig (90) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0838715-93 bij ING

zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 31 januari 2011 afgeleverd bankattest, dat aan deze

akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00).

7. Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam

8. Raad van bestuur :

Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aart de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bijeenkomsten  beraadslaging - bijeenroeping

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die eert vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per brief, telefax of e-mail volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegen-woordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwam, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders en bij onthouding van één of meer onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

9. Algemene vergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien

deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

10. Deponering van effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

11.Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en verdeling van de winst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd aangenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12.Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

13.Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters

tot eerste bestuurders benoemd voor een duurtijd van zes jaar :

- de heer Pottie Jean-Pierre, voornoemd en aanvaardend

- mevrouw Vermeersch Sabine, voornoemd en eveneens aanvaardend

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 februari 2011 en zal worden afgesloten op 31 december

2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien (2013)

Raad van bestuur

De raad van bestuur onmiddellijk hierop in vergadering bijeengekomen, besluit met eenparigheid van

stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter

griffie van de rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, te

benoemen :

1. tot voorzitter van de raad van bestuur :

de heer Pottie Jean-Pierre voornoemd en aanvaardend

2. tot gedelegeerd bestuurder :

de heer Pottje Jean-Pierre voornoemd en aanvaardend

mevrouw Vermeersch Sabine voornoemd en aanvaardend

Voor eensluidend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie akte oprichting;

(getekend) meester Philippe Werbrouck, instrumenterende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 23.07.2016 16357-0311-008

Coordonnées
THE SAFE SOLUTION, AFGEKORT : T.S.S.

Adresse
KASTANJESTRAAT 6 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande