THOMAS SEYNAEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOMAS SEYNAEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.269.773

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 25.08.2014 14465-0438-011
15/01/2014
ÿþ4.

Mod Word

I',L,J11.<_i= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo< behoi

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0479.269.773

Benaming

(voluit) : THOMAS SEYNAEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Blommeke 3 te 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heïst op negentien december tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING

Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bedraagt,

DERDE en VIERDE BESLISSING

Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend,

VIJFDE en ZESDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer VERSLYPE Jeroen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige aandeelhouder, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

' Voor zoveel als nuttig of nodig, verklaren de vennoten afstand te doen van de termijnen en formaliteiten

door de wet in hun belang ingesteld.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013, opgesteld door de heer

VERSLYPE Jeroen, bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden letterlijk als volgt:

"8 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Seynaeve Thomas, bestaat uit

90.000,00 Euro, en omvat de inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding

van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling

ingeschreven in het artikel 537 W.I.B. 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l agën bijlieïSélgïsel Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111M1111111111111 1/IONITEUR BELGE NEE~117

0 8 -01- 201`i R{TGQ'ELi"r'r

LGISCH ST) 1ATS13 i.. r\`' Ri:Ci-Fe `" = " ' ^St

BRUGGE- (ta" .J,q. r";Ias' "

op:

Griffie 201t~

p 4, a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

. b)De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

lre c)Dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 103 aandelen van de vennootschap BVBA Seynaeve Thomas, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 10 december 2013

Getekend,

Jeroen Verslype

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. ZEVENDE BESLISSING

BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde negentigduizend euro (¬ 90.000,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op honderd en achtduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 108.550,00), door uitgifte van honderd en drie (103) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verstag van de bedrijfsrevisor.

VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, voornoemd sub 11, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder, negentig procent (90%) van deze schuldvordering, hetzij negentigduizend euro (¬ 90.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de honderd en drie (103) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en achtduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 108.550,00) vertegenwoordigd door tweehonderd en drie (203) aandelen zonder vermelding van waarde.

NEGENDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en achtduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 108.550,00), vertegenwoordigd door tweehonderd en drie (203) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd en derde (1/203de) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten belope van honderd en tweeduizend vierhonderd euro (¬ 102.400,00)."

TIENDE BESLISSING

Volmacht coördinatie

1. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde i rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ELFDE EN LAATSTE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Wordenhierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijvsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Bijlagen bij liëtBelgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.08.2013 13571-0252-011
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 16.08.2012 12417-0571-010
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 22.08.2011 11422-0476-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0110-009
11/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 06.08.2009 09549-0096-009
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 08.08.2008 08549-0303-009
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 31.08.2007 07709-0379-009
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 25.08.2006 06673-0767-011
15/02/2006 : OUA006519
20/09/2005 : OUA006519
01/08/2005 : OUA006519
09/08/2004 : OUA006519
14/01/2003 : OUA006519
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16337-0596-011

Coordonnées
THOMAS SEYNAEVE

Adresse
BLOMMEKE 3 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande