THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.143.918

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 30.06.2014 14253-0547-011
16/10/2014
ÿþ Md Word 11.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0862.143.918

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE (verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8530  Harelbeke, Broelkaai 2 bus 203

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 28 augustus 2014, te registreren, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgelijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE", met zetel 8530  Harelbeke, Broelkaal 2 bus 203, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

1. Overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder een verslag opgemaakt de dato 15 juli 2014, waarin toelichting wordt gegeven bij het voorstel tot ontbinding.

2. Overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, is bij voormeld verslag een staat van activa en passive gevoegd," vastgesteld op 8 juli 2014.

3, Overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder, namelijk de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ronny Vanooteghem, Bedrijfsrevisor te 8500  Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44, vertegenwoordig door de heer Ronny Vanooteghem, Zaakvoerder een verslag opgesteld over voormelde staat van activa en passiva op 22 augustus 2014.

EERSTE BESLISSING

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op 8 juli 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen door de voornoemde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennoot-schappen luiden ais volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8530 Harelbeke, Broelkaai 2 bus 203 een boekhoudkundige staat afgesloten op 8 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 105.649,42 Euro en een netto-actief van 92.440,49 Euro, zijnde een netto-actief per 31 december 2013 van 87.840,20 Euro, vermeerderd met de winst van 4.600,29 Euro over de periode 1 januari 2014 tot en met 8 juli 2014,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, kunnen wij ingevolge de beperkte omvang van de onderneming en het daarmede samenhangende' ontbreken van geformaliseerde maatregelen van interne controle geen uitspraak doen over het getrouwe beeld van de voorgelegde staat van activa en passive.

Dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft kan echter bestatigd worden, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

MIJII31J111 1ii

B

MON TEUg BELGE

09 -10

ELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

SEP, 201/t

Rechtbank van KOOPHANDEL GençràfiieKORTRIJK

2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en ho de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Ons verslag werd opgemaakt ter informatie van de lezer en kan enkel gebruikt worden in de context van de voorliggende transactie, zoals hiervoor beschreven.".

Het verslag van de raad van bestuur met de staat van activa en passive, evenals het verslag van de bedrijfsrevisor blijven bij deze akte gevoegd.

De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen en op de staat van activa en passiva geen opmerkingen warden gemaakt door de aandeelhouders. De algemene vergadering besluit zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van het verslag, en zij keurt deze verslagen en de staat van activa en passive volledig goed.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist daarop tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf aententwintie aueustus tweeduizend en veertien.

DERDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, met name mevrouw Catherine Depypere, wonende te Mahdia (Tunesië) C4appl2 Hiboun.

De algemene vergadering verklaart volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van haar opdracht. VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen andere schulden zijn aan derden dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva en dat, zoals weergegeven in het verslag van de bedrijfsrevisor, aile schulden aan derden vermeld in de staat van actief en passief betaald zijn voor heden (met het vermelde voorbehoud uit het verslag van de bedrijfsrevisor). De algemene vergadering stelt eveneens vast dat alle aandeelhouders op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De zaakvoerder bevestigt uitdrukkelijk het voorgaande en verklaart uitdrukkelijk dat er geen schulden meer zijn omdat zij werden terugbetaald overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder verklaart bovendien dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist daarop tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, verklaart de vereffening voor afgesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf achtentwintig augustus tweeduizend en veertien definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de resterende activa gebeurt door de aandeelhouders zelf, aan wie de activa in onverdeeldheid worden toegekend.

De aandeelhouders verbinden zich er onvoorwaardelijk toe alle eventuele nog niet gekende passive voor hun rekening te nemen.

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die hen rite kunnen worden afgegeven.

De algemene vergadering bevestigt dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar bij en door mevrouw Sarah Dewyn te 8766 Ruiselede, Pan nemeersstraat 5.

Al deze beslissingen worden genomen met eenparigheid en algemeenheid van aile stemmen.

ZESDE BESLISSING

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Fiduciaire Oost-Boek BVBA, Koningin Astrid laan 134 te 8200 Brugge, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor , Ondernemingen, het Ondememingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en aile formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

ZEVENDE BESLISSING

Er wordt beslist om aan mevrouw Catherine Depypere, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, de nodige machten te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, tot het uitvoeren van de genomen beslissineen, VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd va& de formaliteit van registratie van de akte buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en. is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Ann De Paepe

Tegelijk alhier neergelegd

Expeditie 4- verslag bedrijfsrevisor 4- verslag zaakvoerder.



Bijlagen bi) het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch &taatsblad

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 19.08.2013 13434-0451-011
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 28.08.2012 12474-0472-011
22/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOt\IITEE. BE LGE

'RELT. kDNJ

~'~RGEL +D

Z 12,

20"1

RECNTB

3ELGISCH S t~~iTS3~n,~ Af~

~ SESI UH ~~~~vO PHA,~~DE!_

MM 2.1

V

beh

aa

Bel

Staa

11111111MR! 111

Ondernemingsnr : 0862.143.918

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Veldmaarschalk Montgomerystraat 3

8520 Kuurne

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering wordt met ingang van 24 oktober 2011 de maatschappelijke zetel verplaatst van Veldmaarschalk Montgomerystraat 3, 8520 Kuurne naar Broelkaai 2/bus 203, 8530 Harelbeke.

Depypere Catherine

Zaakvoerder

Bijlagen bij hef Bélgiscli SïáütSbîad _ 22Î12120I 1 Annexes du Moniteur belgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 04.08.2011 11380-0420-013
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 29.05.2010 10141-0006-013
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 02.07.2009 09373-0201-013
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 02.07.2008 08351-0329-012
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 08.06.2007 07205-0373-008
26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.05.2005, NGL 24.05.2005 05166-2936-012

Coordonnées
THUISVERPLEGING CATHERINE DEPYPERE

Adresse
BROELKAAI 2, BUS 203 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande