THUISVERPLEGING GERMONPRE SANDRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THUISVERPLEGING GERMONPRE SANDRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 633.743.065

Publication

24/07/2015
ÿþ ~~i------ ,-~ ~ 'aiirvl., i Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1



tilEllit1111011111 NEERGELEGD T ER GRIFFIE Rechtbank van Koor'1.- 17'el Gent





Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING GERMONPRE SANDRA (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Duinkerkestraat 19, 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, op 22 juni 2015,

Tussen :

1. Mevrouw Germonpré Sandra, zelfstandig thuisverpleegster, wonende te 8620 Nieuwpoort,

Duinkerkestraat 19, rijksregisternummer 720107 13015

2, Mevrouw Deblieck Saskia, zelfstandig thuisverpleegster, wonende te 8434 Westende, Schoolstraat 63,

rijksregistemummer 730719 166 70

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan zij de

statuten als volgt vaststellen

NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma met de naam "Thuisverpleging Germonpré

Sandra"

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 01/07/2015.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Duinkerkestraat 19, 8620 Nieuwpoort.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, mits

bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland bestuurs- en uïtbatingszetels, agentschappen,

bijhuizen, kantoren, stapelhuizen e.d. inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht bij eenvoudige beslissing

van de zaakvoerders.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifiek

Af Aile activiteiten in verband met thuisverpleging, gezondheidszorg, bejaardenhulp, medische bijstand, bijstand van zorgbehoevenden en zieke of gewonde mensen, thuiszorg, gezinszorg, pailiatieve zorg, maatschappelijk werk, verpleegkunde, dit op zelfstandige basis, al dan niet in samenwerking met collega's, instellingen, ziekenhuizen, rusthuizen, verpleegkundigen enzovoort, dit in de meest uitgebreide zin.

Alle activiteiten van aankoop en verkoop medische producten en gezondheidsproducten alsook alle aanverwanten uit de medische sector,

Alle management, consultancy, vertegenwoordiging, agentuur, administratie en bedrijfsbeheer; alle activiteiten ais bestuurder en begeleiding van ondernemingen, computerservices, dit zowel in eigen naam of in naam van anderen, in binnen- en buitenland. Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk maar niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, aankoop- en verkoop en het algemeen leiden en besturen van ondernemingen en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Afdi;il-ncy1E'L1'rti-,r=

0G33  Lf3 0c-Ç



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen, of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt; ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap,

B/ Alle hoegenaamde bedrijvigheid met betrekking tot onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, zowel vocr eigen rekening , voor rekening van derden als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in samenwerking met derden; de vennootschap mag aldus en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, zakelijke of persoonlijke rechten vestigen of aangaan, toezicht uitoefenen, aile onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, aile studies ontwerpen.

C/ Optreden als verhuuragent en verkoopsagent, alle gebouwen of bouwwerken laten bouwen, verbouwen, afwerken, veranderen, omvormen of onderhouden, herstellen , Versieren, opschikken, alle aannemingen van werken, zo private ais openbare, aanvaarden en uitvoeren of laten uitvoeren; optreden als verzekeringsagent en alle mogelijke polissen afsluiten voor eigen rekening en voor rekening van derden.

DI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

EI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

FI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

G! Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

HI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

il De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

,iI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel Verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap za! zich dienen te onthouden van Werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,00,- euro en bestaat uit 100 aandelen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden

1. Mevrouw Germonpré Sandra, voornoemd : 990,00 ¬ ; negenhonderd negentig euro, waarvoor zij 99

aandelen ontvangt,

2, Mevrouw Debfieck Saskia, voornoemd : 10,00 ¬ ; tien euro, waarvoor zij 1 aandeel ontvangt.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 11

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor de

algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, zowel in de hoedanigheid van eiser als

verweerder,

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens anders luidende beslissing van de

algemene vergadering die hen benoemt, hun machten slechts per twee uitoefenen, onverminderd het recht op

delegatie van machten,

Alle handelingen die een impact hebben van meer dan 5.000 ¬ dienen de goedkeuring te bekomen van alle

vennoten; eventuele schade door niet naleving van deze afspraak kan verhaald worden door de ene vennoot op

de andere vennoot.

Artikel 12

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, voor zover er alleen bijzondere

en beperkte volmachten voor bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN - BOEKJAAR

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks bijeengeroepen op

de derde zaterdag van de maand juni om 11 uur.

Tevens moet telkens een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke

aanvraag van de vennoten die tenminste één/vijfde van het vermogen vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden per gewoon schrijven, minstens acht dagen voor de vergadering en vermelden

de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en er ermee akkoord gaan, kan de algemene vergadering zonder

voorafgaande oproeping beraadslagen en besluiten.

Vennoten kunnen zioh mits een geschreven volmacht op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake :

1. vaststelling en goedkeuring van de jaarrekening

2. verlenen van kwijting aan zaakvoerders en instellen van een vennootschapsvordering tegen zaakvoerders

3. bestemming van de beschikbare winst

4. bezoldiging van zaakvoerders en werkende vennoten

5. ontslag en benoeming van zaakvoerders

6, wijziging van de statuten

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, met uitzondering van

benoeming/ontslag van zaakvoerders en van wijziging van statuten, waarvoor een drie/vierden meerderheid van

de aanwezige stemmen vereist is,

Artikel 17

Het boekjaar loopt telkens van 1 januari tot 31 december.

Er wordt een volledige, dubbele boekhouding bijgehouden. Op het einde van elk boekjaar worden de

boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op. De

jaarrekening moet wettelijk niet gepubliceerd worden maar wordt wel opgemaakt volgens de normen voor

Wettelijke publicatie (model NBB)

Artikel 18

Het batig saldo op de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, provisies, afschrijvingen en belastingen,

maakt de zuivere winst uit van de vennootschap, De jaarvergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de

bestemming van deze winst.

I

Voor-

behouden aan het . Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 01 juli 2015 en zal vervroegd eindigen op 31 december 2015.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

BENOEMINGEN

Worden tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur :

1. Mevrouw Germonpré Sandra, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden

Aldus opgemaakt te Nieuwpoort op 22 juni 2015, in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor het

registratiekantoor

Mevrouw Germonpré Sandra Mevrouw Deblieck Saskia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING GERMONPRE SANDRA

Adresse
DUINKERKESTRAAT 19 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande