TI CONSTRUCTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TI CONSTRUCTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.696.766

Publication

21/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303335*

Neergelegd

19-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846696766

Benaming (voluit): TI CONSTRUCTO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Esdoornstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op negentien juni tweeduizendentwaalf.

blijkt dat mevrouw VERLEYEN Patricia Johanna Alphonse Marie Josette, rijksregisternummer 61.03.04-482.21, geboren te Halle op 4 maart 1961, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Esdoornstraat 44.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:

 TI CONSTRUCTO

ZETEL: Esdoornstraat 44, 8300 Knokke-Heist

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd

Euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen

zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent:

1/ dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 Euro) volledig geplaatst is,

het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2/ dat het volstort is.

En terstond wordt op de 186 aandelen volledig ingeschreven door: Mevrouw Patricia VERLEYEN voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), waarvoor haar honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend worden. Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE51 0016 7387 7062

bij BNP Paribas Fortis geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 juni 2012 dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde

onroerende goederen

- het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementsstudies in het

domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten

- het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in

deelname met derden, daartoe behorend technoconsult, assistentie op het gebied van management,

engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratieve beheer en

advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te

breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weer te beleggen, zowel in roerende als in onroerende

goederen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, evenals van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren onderverhuren, in huur nemen, of leasen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld zowel in België als in het buitenland - het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijke doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoedingen borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

- het laten optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten)

- de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd

- activiteiten van bouwpromotor

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerven

Het bevorderen en het tot stand brengen van bouwkundige werken in de ruimste zin en zowel in de sector van de privé woningbouw als van de industriële constructiewerken en de openbare werken. De aanneming van alle bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, dakbedekking en isolatie tegen vochtigheid, thermische en geluidsisolatie, stukadoorwerken, schrijnwerken, arduin- en marmerwerken, glaswerken, lood- en zinkwerken, elektriciteitwerken. Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken. Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal en de bouw van dakconstructies het uitvoeren van de functies van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook

aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 70bis van de Vennootschappenwet gesteld zijn. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van

stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort.

De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan.

ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstellen te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 232 W.Venn.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld door de erfgenamen; bij gebrek aan overeenkomst met betrekking tot voormelde aanstelling worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, totdat de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de meest gerede partij een lasthebber zal hebben aangeduid.

Het ingevolge erfenis ontvangen vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot doet geen afbreuk aan de regeling voorzien bij artikel zes van de statuten

VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk worden voorafgegaan door deze woorden : "Voor  TI CONTRSUCTO , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder".

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van juni om 16 uur;indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld conform het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2013

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste dinsdag van juni in 2014.

2. Benoeming van zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

Mevrouw Patricia VERLEYEN die hier aanwezig is en haar mandaat aanvaardt.

Haar ambt is bezoldigd.

Indien de BVBA TI CONSTRUCTO wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door zelfde persoon worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

3. Commissaris

geen

4. Overname

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in

oprichting sedert 1 maart 2012.

5. Volmacht:

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde de bvba Stephan Martens te Knokke-Heist, Meerlaan 129 aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

De comparant bevestigt tenslotte dat de notaris hem naar behoren heeft

ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

De comparant verklaart dat de notaris hem heeft ingelicht over de draagwijdte van artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat, omtrent de mogelijkheid om bij tegenstrijdige belangen of een onevenwicht beding een raadsman van zijn keuze aan te wijzen.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep..

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0023-008

Coordonnées
TI CONSTRUCTO

Adresse
ESDOORNSTRAAT 44 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande