TIMPERMAN TRUYENS ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMPERMAN TRUYENS ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.969.852

Publication

02/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-02-2015

Griffie

*15303619*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598969852

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Timperman Truyens Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 25 februari 2015, ter registratie aangeboden, dat:

1) De Heer TIMPERMAN, William, Frank Henri Maria, geboren te Kortrijk, op 11 februari 1985, echtgenoot van Mevrouw Annelies Truyens, wonende te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 16.

2) Mevrouw TRUYENS, Annelies, Marleen Johanna, geboren te Bonheiden, op 10 januari

1987, echtgenote van de Heer William Timperman, wonende te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 16. Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Timperman Truyens Architecten . Naam en rechtsvorm:

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  Timperman Truyens Architecten .

Zetel:

Te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 16.

Duur :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel;

- Het uitvoeren van studies en ontwerpen van stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit,

sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken en dergelijke;

- Het uitvoeren van expertisen, schattingen van onroerende goederen, plaatsbeschrijvingen,

muurovernames en dergelijke;

- Het uitvoeren van alle taken met betrekking tot veiligheidscoördinaties van bouwwerken, zowel in

de fase van ontwerp, als in de fase van verwezenlijking;

- Het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot binnenhuis-, tuin- en landschapsarchitect;

- Het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot landmeten, opmetingen, afpalingen,

verkavelingen, wegenisontwerpen en dergelijke;

- Het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot erfgoedzorger en bouwhistoricus;

- Het uitvoeren van alle opdrachten met betrekking tot grafisch ontwerpen;

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve aard, zowel in eigen beheer als in deelname

met derden;

- Opstellen van energieprestatiecertificaten en uitvoeren van energie audits;

- EPB-verslaggeving.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Bovenvermelde opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet van beperkende

doch enkel van aanwijzende aard.

Onderwerp akte :

Overleiestraat(Kor) 16 8500 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Inbegrepen zijn alle activiteiten en inrichtingen noodzakelijk voor de uitrusting en uitvoering van bovenvermelde beroepsbezigheden zoals het aanwerven van personeel, aankopen bedrijfsmateriaal, huren of kopen van onroerende goederen ter verschaffing van voormelde beroepsactiviteiten. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht; de vennootschap dient daaraan dan ook een aantal voorwaarden te verbinden die daarbij steeds zullen worden nageleefd: - Het gebeurt op een niet-commerciële wijze;

- Volgens het beheer van een goed huisvader;

- De verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

De vennootschap mag het beheer van onroerende goederen aannemen voor zover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor. Er dient minstens een verwijzing te worden opgenomen naar de deontologische regel betreffende de deelneming van de architect aan een vennootschap van onroerende diensten de dato eenendertig maart negentienhonderd tweeënnegentig.

Elke tussenkomst van en in een andere vennootschap of derde, onder welke vorm en op welke wijze dan ook, kan enkel voor zover deze derden een identiek maatschappelijk doel hebben als de hierbij opgerichte vennootschap, hetzij een activiteit uitoefenen die aanverwant en niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen voor zover deze een activiteit uitoefenen die aanverwant en niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de Tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de Tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en, zo nodig, in vervanging te voorzien.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan een zaakvoerder volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Controle:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefenen de vennoten alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

Zolang de vennoten ook zaakvoerder zijn en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zondag van de maand juni om twintig uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding - vereffening:

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de Tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn beschouwd als vereffenaars.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn /hun benoeming.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Onderschrijving:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- Door de Heer William Timperman, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen tegen de prijs van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- Door Mevrouw Annelies Truyens, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen tegen de prijs van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Totaal: Honderd (100) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de vierde zondag van de maand juni om twintig uur van het jaar 2016.

3. Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen heeft overgenomen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

Om deze reden verklaren de oprichters, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, dat alle handelingen gesteld voor rekening van de

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap sinds 01 januari 2015 geacht zullen worden te zijn gesteld door de vennootschap Timperman Truyens Architecten en bij deze goedgekeurd.

De vennootschap zal aldus het recht hebben op de winsten van deze lopende contracten en/of verbintenissen, mits de daaraan verbonden lasten te dragen.

De door de vennootschap overgenomen verbintenissen, handelingen, prestaties en overeenkomsten zullen blijken uit de boeken van de vennootschap, en ingevolge de overname zullen ze geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

4. De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerders:

- De Heer William Timperman, voornoemd

- Mevrouw Annelies Truyens, voornoemd.

Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

5. De oprichters geven bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Filip Heirbaut , met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 15, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0502.741.694, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Filip Heirbaut, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennoot¬schap bij de diensten van het Rechtsper¬sonenregister, KBO en/of Onderne¬mingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Luik B - vervolg Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0247-011

Coordonnées
TIMPERMAN TRUYENS ARCHITECTEN

Adresse
OVERLEIESTRAAT 16 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande