TINK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TINK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 882.609.631

Publication

25/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0882.609.631

Benaming (voluit) : THINK CIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 12

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - OMZETCTING VAN VOF NAAR BVBA

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 24, december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "THINK CIE", waarvan de zetel gevestigd is te 8790,, Waregem, Jozef Duthoystraat 12, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met zeventienduizend zeshonderd euro; (17.600,00 EUR) te verhogen door middel van inbreng in geld, hetzij zeventienduizend tweehonderd; achtenveertig euro (17.248,00 EUR) door de heer DEVOS Gilles Frank Didier, geboren te Waregem op veertien december negentienhonderd vijfenzeventig (identiteitskaartnummer 591-2175092-66, nationaal nummer:; 75.12.14-123.49), wonende te 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 12 en driehonderd tweeënvijftig euro (352,00;= EUR) door de heer DEVOS Bruno Charles, geboren te Tourcoing (Frankrijk) op één oktober negentienhonderd; negenenveertig (identiteitskaartnummer B0947908 24, nationaal nummer 49.10.01-363.27), wonende te 8790 Waregem, Alcide de Gasperilaan 15, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Derhalve blijven deze aandelen aanbedeeld als voorheen; ook de winstverdeling vanaf het lopenc4

boekjaar blijft in dezelfde verhouding, r.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE17 0017 4540 0721 bij BNP;i Paribas Fortis te Vichte, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden afgeleverd attest, dat í aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vervolgens stel de vergadering vast en verzoekt ons, notaris bij proces-verbaal vast te stellen en;; authentiek te acteren dat de kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt is en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), gesplitst in vijftig (50) aandelen zonderij aanduiding van nominale waarde.

Tweede beslissing

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt op,, 30 september 2014, en stelt vast:

- dat de totale activa van de vennootschap zeshonderd vijfentwintigduizend tweehonderd drieënzeventig

euro vierennegentig cent bedragen 625.273,94 EUR

- dat het totaal van de voorzieningen en passiva tegenover derden vijfhonderd zevenentwintigduizend

driehonderd tweeënnegentig euro dertig cent bedraagt -527.392,30 EUR dat de boekhoudkundige nettowinst van de vennootschap derhalve beloopt op;

zevenennegentigduizend achthonderd eenentachtig euro vierenzestig cent 97.881,64 EUR

De vergadering stelt geen verdere vragen omtrent deze staat.

Derde beslissing

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent voormelde staat van activa

en passiva van de vennootschap, inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft;`

plaatsgehad.

De conclusies van dit verslag, opgemaakt door "BDO Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder;

de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoor houdend te 8800

Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, in zijn

hoedanigheid van bedrijfsrevisor, op 22 december 2014, luiden als volgt:

"5. Besluit

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

MONITE l7-

BELGISCH

*15030M 111

mod 11.1

,,I. i[e? ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

f' mod 11.1



Onze

g. p . g r g

Onze werkzaamheden ~zijn~ er ~inzóndërlrëd op gericht~ na te~ ~ ~áën~Láf er ~êni ~ ë ~ overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die onder de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F. THINK CIE werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt een overwaardering van het netto-actief ten bedrage van 5.210,63 EUR. Het gecorrigeerd netto-actief bedraagt 9Z671,01 EUR.

Het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is vermeld in de staat van activa en passiva per 30 september 2014, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief, na aftrek van bovenvermelde overwaardering,

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (3.000,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de V.Q.F. THINK CIE in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 22 december 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De vergadering stelt geen verdere vragen omtrent dit verslag.

Vierde beslissing

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan van de

vennootschap, waarin het voorstel tot omzetting van de venncotschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht.

De vergadering stelt geen verdere vragen omtrent dit verslag en gaat akkoord met de inhoud ervan. Vijfde beslissing

De vergadering beslist met onmiddellijke ingang de Vennootschap onder Firma "THINK CIE" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zesde beslissing

De vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt "TINK".

Zevende beslissing

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar : 8570 Anzegem, Zilverberg 9.

Achtste beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van het bestuursorgaan van 10

december 2014 met een uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva de dato 30 september 2014. De vergadering erkent een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met de uitgifte van deze akte.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

"De vennootschap heeft als doel het voeren van handelsactiviteiten die betrekking hebben tot het uitbaten van ;

a) een algemene bouwonderneming : het aannemen van metsel en betonwerken; het optrekken van gebouwen; het leggen van tegelvloeren, mozaiek en alle andere bedekkingen van , muren en vloeren, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; het aanbrengen van chape; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; grondwerken; het bouwen van stellingen; het invoegen en reinigen van gevels; het restaureren van gebouwen en monumenten; warmte- en geluidsisolering; het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; rioleringswerken, het leggen van kabels en diverse leidingen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken, tuinen en zwembaden; het funderen; het heien van palen en damplanken, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; draineringwerken; het plaatsen van afsluitingen; het droog- en waterdicht maken van gebouwen; zinkwerken en plaatsen van metalen en niet-metalen dakbedekking van gebouwen; het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen; het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; het plaatsen van bliksemafleiders; het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; het plaatsen van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk; het plaatsen van elektrotechnische installaties; het uitvoeren van schilderwerken;

b) alle activiteiten die betrekking hebben op de aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, alsook het leveren en plaatsen van vast meubilair (keukens, dressings en opbergwanden), alsook los meubilair,

e) de uitvoering van aile infrastructuur- en uitvoeringswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie;

d) de uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het onderhoud van gebouwen;

e) alle ondernemingen met als kenmerk of voornaamste doel onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen opbrengen, onder meer door zich bezig te houden met de oprichting van gebouwen, met hun binnenhuisinrichting, zowel onroerend als roerend en na voltooiing, met hun beheer en uitbating;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Y



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f) de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de mákelarij, hef in-huur of in erfpacht nemen, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook en meer bepaald alle werkzaamheden van bouwpromotor;

g) groot- en kleinhandel in : doe-het-zelf artikelen en benodigdheden, bouwmaterialen en alle artikelen nuttig voor de afwerking en inrichting van onroerende goederen;

h) aile activiteiten die betrekking hebben op de aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, alsook de behandeling, van allerlei goederen, zoals textielgoederen, meubels, huishoudelijke artikelen, gebruiksvoorwerpen, kunst- en decoratievoorwerpen;

i) alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating van een garage, onderhoud, herstellingen en carrosseriewerk, de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen (zowel personen-, combi- en vrachtwagens) en aile handelsverrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op deze.

En dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen, hetzij op gelijk welke andere wjze.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij mag zowel in het binnenland als in het buitenland, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt blijkt, alle verrichtingen doen die op haar hierboven bepaald maatschappelijk doel betrekking hebben en inzonderheid

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

b) het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

c) het op punt stellen van syndicaatsovereenkomsten tussen aandeelhouders;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

e) het verhuren of huren, aan- en verkoop en het beheer van roerende en onroerende goederen;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) het voeren van publiciteit.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met het vorenbeschreven maatschappelijk doel

wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap kan tevens leningen aangaan bij de vennoten en hen leningen toestaan, waarbij de

algemene vergadering beslist over te betalen of aan te rekenen intrest"

De vergadering beslist de statuten in die zin aan te passen,

Negende beslissing

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te

stellen, als volgt (uittreksel) :

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de

naam: "TINK",

Het doel van de vennootschap is in de akte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft als doel het voeren van handelsactiviteiten die betrekking hebben tot het

uitbaten van :

a) een algemene bouwonderneming : het aannemen van metsel- en betonwerken; het optrekken van gebouwen; het leggen van tegelvloeren, mozaïek en aile andere bedekkingen van muren en vloeren, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; het aanbrengen van chape; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; grondwerken; het bouwen van stellingen; het invoegen en reinigen van gevels; het restaureren van gebouwen en monumenten; warmte- en geluidsisolering; het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; rioleringswerken, het leggen van kabels en diverse leidingen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken, tuinen en zwembaden; het funderen; het heien van palen en damplanken, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; draineringwerken; het plaatsen van afsluitingen; het droog- en waterdicht maken van gebouwen; zinkwerken en plaatsen van metalen en niet-metalen dakbedekking van gebouwen; het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen; het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; het plaatsen van bliksemafleiders; het plaatsen van ruiten, glas, spiegelgaas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; het plaatsen van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk; het plaatsen van elektrotechnische installaties; het uitvoeren van schilderwerken;

b) alle activiteiten die betrekking hebben op de aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, alsook het leveren en plaatsen van vast meubilair (keukens, dressings en opbergwanden), alsook los meubilair;

c) de uitvoering van alle infrastructuur- en uitvoeringswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie;

cl) de uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het onderhoud van gebouwen;

e) aile ondernemingen met als kenmerk of voornaamste doel onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen opbrengen, onder meer door zich bezig te houden met de oprichting van gebouwen, met hun binnenhuisinrichting, zowel onroerend als roerend en na voltooiing, met hun beheer en uitbating;

f) de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, het













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)t1(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook en meer bepaald alle werkzaamheden van bouwpromotor;

g) groot- en kleinhandel in : doe-het-zelf artikelen en benodigdheden, bouwmaterialen en alle artikelen nuttig voor de afwerking en inrichting van onroerende goederen;

h) alle activiteiten die betrekking hebben op de aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, alsook de behandeling, van allerlei goederen, zoals textielgoederen, meubels, huishoudelijke artikelen, gebruiksvoorwerpen, kunst- en decoratievoorwerpen;

i) alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating van een garage, onderhoud, herstellingen en carrosseriewerk, de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen (zowel personen-, combi- en vrachtwagens) en alle handelsverrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op deze.

En dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen, hetzij op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in het binnenland als in het buitenland, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt blijkt, alle verrichtingen doen die op haar hierboven bepaald maatschappelijk doel betrekking hebben en inzonderheid

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

b) het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

c) het op punt stellen van syndicaatsovereenkomsten tussen aandeelhouders;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

e) het verhuren of huren, aan- en verkoop en het beheer van roerende en onroerende goederen;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) het voeren van publiciteit.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met het vorenbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap kan tevens leningen aangaan bij de vennoten en hen leningen toestaan, waarbij de algemene vergadering beslist over te betalen of aan te rekenen intrest"

De zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Zilverberg 9 (gerechtelijk arrondissement Gent afdeling Kortrijk). Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijftigste (1/50ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is aan de zaakvoerder volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boeklaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

re

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Tiende beslissing

Onmiddellijk zijn beide vennoten, de heer Gilles Devos en de heer Bruno Devos, beiden voornoemd, in bijzondere algemene vergadering samengekomen en hebben beslist

- aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder : de heer Gilles Devos, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Dit mandaat wordt verleend voor onbepaalde duur,

Elfde beslissing

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten toe te kennen voor de uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen,

Twaalfde beslissing

De heer Gilles Devos, hier aanwezig, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "A&B Dejaeger", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8790 Waregem, Stormestraat 125, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar omzetting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, het verslag van

het bestuursorgaan en het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 29.06.2016 16246-0103-011

Coordonnées
TINK

Adresse
ZILVERBERG 9 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande