TITECA ACCOUNTANCY IEPER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TITECA ACCOUNTANCY IEPER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.744.826

Publication

22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : os d, 4-41/ Benaming

(voluit) : TITECA ACCOUNTANCY IEPER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Goesdamstraat 12, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, met standplaats te Roeselare, op 9 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1i De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze Vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0882.371.584.

2/ De Heer TITECA Emmanuel Henri, geboren te Roeselare op 27 mei 1966, echtgenoot van Mevrouw Van Impe Mireille, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9.

Gehuwd te Aalst op 27 februari 1991 onder het wettelijk stelsel, bij ontstentenis van huwelijkscontract, gewijzigd in het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 19 december 2001, gehomologeerd bij vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk op 28 februari 2002 onder nummer 7522, niet gewijzigd, zo verklaard.

31 De Meer VERCRUYSSE Frank Steven, geboren te Kortrijk op 21 april 1974, echtgenoot van Mevrouw Delhaye Joke, wonende te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196.

Gehuwd te Kuurne op 28 april 2006 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Stefaan Laga te Izegem op 24 april 2006, niet gewijzigd, zo verklaard.

een naamloze vennootschap hebben opgericht, met de benaming "TITECA ACCOUNTANCY IEPER", met zetel te 8900 leper, Goesdamstraat 12.

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt :

STATUTEN

HOOFDSTUK I - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN  BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend

in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "TITECA ACCOUNTANCY IEPER". Deze benaming dient steeds onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV". ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8900 leper, Goesdamstraat 12.

ARTIKEL DRIE , DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

*14225876*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

.de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

.het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

"het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelîjke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap heeft tot doel, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen ais in samenwerking met derden:

" adviesverlening;

.het verlenen van startersadvies en het aanbieden van ondersteuning aan startende ondernemingen;

"het aanbieden van juridische ondersteuning en het verlenen van juridisch advies;

.het begeleiden van familiale ondernemingen;

.de structurering van groeibedrijven.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

.vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

.rechtspersonen die Lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK II - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - REGISTER

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen op naam en zullen altijd op naam blijven, zonder aandutdtng van de nomtinate vaarde.

Op deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven; deze aandelen werden volstort ten belope van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd voorgelegd.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, heeft ingeschreven op 60 aandelen, volstort ten belope van E 60.000,00;

- De Heer TITECA Emmanuel, voornoemd, heeft ingeschreven op 1 aandeel, volstort ten belope van ¬ 1.000,00;

- De Heer VERCRUYSSE Frank, voornoemd, heeft ingeschreven op 1 aandeel, volstort ten belope van ¬ 1.000,00.

HOOFDSTUK Ill - BESTUUR

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste 3 leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders met een meerderheid van 4/5en van de stemmen en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering met eenzelfde meerderheid.

De meerderheid van de bestuurders moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder wiens mandaattermijn is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ARTIKEL TWAALF  BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door een bestuurder tenminste drie dagen voor de geplande datum.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping voor de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een aandeelhouder of directeur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan met minimum 15 dagen tussen een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd. Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de bestuurders die dat verlangen. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

ARTIKEL VEERTIEN , VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

Aangaande de bevoegdheden die zijn overgedragen aan het directiecomité, wordt de vennootschap evenwel rechtsgeldig vertegenwoordigd door één directeur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL ZESTIEN  DlRECTIECOMITE

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan een directiecomité worden opgericht, waaraan de raad van bestuur de effectieve leiding van de vennootschap overdraagt, zonder dat deze overdracht slaat op de vaststeking van het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die op grond van andere bepalingen van het Wetboek van vennootschap en de statuten zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het directiecomité. De leden van het directiecomité moeten niet noodzakelijk bestuurders zijn.

De meerderheid van de directeurs dient lid te zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De bestuursbevoegdheden van het directiecomité zijn beperkt tot:

1.Dagelijks operationeel en vaktechnisch management van de betrokken bedrijfsentiteit binnen het door de raad van bestuur vastgelegde kader en binnen de door de raad van bestuur van de vennootschap vastgelegde budgetten en richtlijnen.

2.Het aan de raad van bestuur formuleren van voorstellen inzake beleids- en agendapunten.

3.Het nemen van dringende beslissingen (behalve als deze een voorbehouden bevoegdheid van de raad van bestuur uitmaakt) mits daarop volgende rapportering aan en bekrachtiging door de raad van bestuur. 4.Het aanvaarden van fiscale volmachten.

5.Het ondertekenen van alle communicatie met de fiscus.

6.1-let opmaken en ondertekenen van offertes ten aanzien van potentiële cliënten.

7.Personeelszaken: het uitbouwen van een gemotiveerd en bekwaam team van medewerkers, evenals het aanwerven van personeel met minder dan vijf jaar ervaring onverminderd hetgeen tot de aan de raad van bestuur voorbehouden bevoegdheden behoort.

8.1-let opbouwen van een netwerk van contacten in het kader van de uit te voeren activiteiten op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit.

9.Marketing, image-building en profilering van de vennootschap en de greep Tiiteca, onder andere door het deelnemen aan evenementen, het uitbouwen van een sociaal netwerk, het geven van voordrachten en seminaries, ...

10.Meewerken aan de inhoudelijke oriëntatie van de Vennootschappen.

11.Cijfers voorstellen met betrekking tot het budget en de opvolging desbetreffend, evenals de vaststelling van de resultaten per kwartaal.

12. Facturatie.

13.Opvolging van klanten.

14.Aankoop verbruiksmateriaal met uitzondering van wat tot de voorbehouden bevoegdheden van de raad van bestuur behoort.

15.Kleine investeringen die passen binnen het normaal investeringspatroon van de vennootschap

De raad van bestuur kan bijkomende bevoegdheden, die op heden nog niet worden opgesomd in de statuten toekennen aan het directiecomité, mits zij deze publiceert. Zij kan evenzo de bestaande bevoegdheden wijzigen en aanpassen op diezelfde wijze.

Het directiecomité kan bijeengeroepen worden door elke directeur die tevens bestuurder is. Deze directeur i5 voorzitter van het directiecomité. Op verzoek van 2 directeurs dient een directeur die tevens bestuurder is een directievergadering bijeen te roepen, waarbij deze directeurs de agendapunten bij hun verzoek bezorgen aan de bestuurders. Bijkomende agendapunten kunnen worden aangebracht een week voor de vergadering. De raad van bestuur van de vennootschap kan de vergadering met drie weken uitstellen.

Het mandaat van de leden van het directiecomité is bezoldigd overeenkomsfig de door de hen met de vennootschap afgesloten overeenkomst.

HOOFDSTUK 1V - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL ZEVENTIEN - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar, om 18.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag. ARTIKEL DRIEENTWINTIG - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING  DEELNAME OP AFSTAND

23.1. Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Daartoe stuurt de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven terug te sturen.

Wordt binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet te zijn genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

23.2. Het is mogelijk om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur zorgt voor het elektronisch communicatiemiddel en bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd. De raad van bestuur kan tevens voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel met als enige doelstelling het waarborgen van de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen en te stemmen.

Artikel 23.2 geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de bestuurders en de commissarissen.

HOOFDSTUK V : BOEKJAAR - BALANS - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

ARTIKEL VIERENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de raad van bestuur, zal een bestemming geven aan het saldo.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI : ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL ZESENTWINTIG ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de wet.

Indien een vereffenaar wordt aangesteld zal voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, de vereffenaar die deze hoedanigheid niet heeft, beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNERS

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni 2016.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIEMAC, met zetel te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0883.542.415, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Titeca, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9;

2/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLOMME ACCOUNTANCY, met zetel te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0882.481.155, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philiep Blomme, wonende te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12;

3/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE FRANK, met zetel te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0861.641.694, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frank Vercruysse, wonende te 8520 Kuume, Hulstsestraat 196.

De aldus benoemde bestuurders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

j ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ier zake geldende wettelijke bepalingen.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank met name NV Titeca Accountancy, met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg, 198, vertegenwoordigd door haar afgevaardigden.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR - BENOEMINGEN - MACHTEN

De bestuurders zijn vervolgens in een raad bijeengekomen. Met unanimiteit, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, besluiten zij te benoemen tot directeurs :

1/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0882.371.584, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Titeca, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9;

2/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE FRANK, met zetel te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0861.641.694, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frank Vercruysse, wonende te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196;

3/de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRYSON BRYAN, met zetel te 8980 Zonnebeke, Dragondersstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling leper) onder nummer BTW BE-0536.813.341, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bryan Gryson, wonende te 8980 Zonnebeke, Dragondersstraat 5.

Voormelde personen, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van hun mandaat.

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

[1 i1 L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0506.744.826 Benaming

(voluit) : TITECA ACCOUNTANCY IEPER

(verkort) :

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GOESDAMSTRAAT 12, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING LID DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur van de nv Titeca Accountancy leper heeft op 23 december 2014 beslist om de heer Alex Soete te benoemen als lid van het directiecomité in toepassing van en overeenkomstig artikel 16 van de statuten, dit met ingang op 1 januari 2015.

bvba Vercruysse Frank, bestuurder

Frank Vercruysse, zaakvoerder

M ~ ~

1 1

11

*15020684*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0118-017

Coordonnées
TITECA ACCOUNTANCY IEPER

Adresse
GRACHTSTRAAT 11, BUS 2B 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande