TOMME ENERGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOMME ENERGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.133.817

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 21.03.2014 14068-0531-012
21/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306772*

Neergelegd

17-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841133817

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op vijftien november tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde persoon, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

De heer TOMME Jeroen Jean-Marc, geboren te Kortrijk op zes augustus negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Zwevegem, Rozendreef 36.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "TOMME ENERGIE".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Rozendreef 36.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

1) Elektrische installatie

2) onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

3) onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten)

4) onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

5) onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

6) onderneming voor de installatie van liften en roltrappen

7) onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

8) onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

9) onderneming voor de installatie van de diverse systemen die verband houden met groene energie zoals warmtepompen, zonneboilers, airco, en dergelijke meer

10) uitvoeren van allerhande isolatiewerken

11) uitvoeren van allerhande ventilatiewerken

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozendreef(Z) 36,

8550 Zwevegem,

Benaming

(voluit) : «TOMME ENERGIE»

De vennootschap heeft tevens als doel:

a) Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

investering.

c) In de mate toegestaan door de wet, leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis; het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitalisatiebestuur;

e) Het op punt stellen van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders;

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g) het verhuren of huren, aan- en verkoop, het beheer van roerende en onroerende goederen;

h) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

De vennootschap mag hiertoe alle burgerlijke-, handels-, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18 600,00

EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale

waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur : de heer TOMME Jeroen, geboren te Kortrijk op zes augustus negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Zwevegem, Rozendreef 36.

5/ Volmacht : Er werd volmacht gegeven aan de heer Patrick Cocquyt van het kantoor Fidufac Consulting, kantoor houdende te Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  TOMME ENERGIE .

Boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste maandag van de maand maart om

achttien uur.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken : - afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOMME ENERGIE

Adresse
ROZENDREEF 36 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande