TRAEN GEBROEDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAEN GEBROEDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.964.434

Publication

03/06/2014
ÿþr"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van île aktt

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 2 MIEI 2014

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Molendamstraat 11

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING -- DOELSWIJZIGING -- STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 31 maart 2014, Geregistreerd op het late registratiekantoor Kortrijk 2 op 8 april 2014, boek 109, blad 31, vak 1, e bladen, 0 renvooien Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAle THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "TRAEN GEBROEDERS", waarvan de zetel gevestigd is te 8210 Zedelgem,,, Molendamstraat 11, volgende beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen :

Verslag van de bedriifsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn;' beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag;; de dato 19 maart 2014, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve;: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit", kantoorhoudende teil i; 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor.

il Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

S, Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Traen Gebroeders BVBA, bestaat uit de!: inbreng van een schuld in rekening-courant ten opzichte van de heer Olivier Haspeslagh voor een waarde van!: 450.000 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor,; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit:! te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheie en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering j

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering:;

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde en desgevallend met de agio van de

ji tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de Inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 610 nieuwe aandelen van de vennootschap Traen;=

Gebroeders BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

tij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 19 maart 2014

Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor

Ref : 14LD0262"

Het bedrijfsrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

neergelegd.

Verslag van de zaakvoerders

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedansgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

ent Afdelin Dosten De gj?

i

Voo behou . aan r Belgi: Staatsl

*1911056

Ondernemingsnr : 0412.964A34

Benaming (voluit) ;TRAEN GEBROEDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Brugge worden

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde kapitaalverhogingen gebeuren in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 3 augustus 2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, namelijk de per 31 december 2011 belaste reserves. Het verkregen netto-dividend (verminderd met de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat werd afgesloten op 31 december 2013. In uitvoering van bepaling 2, 2° van het addendum van 13 november 2013 bij de circulaire nummer CLRH.233/629.295 (AAFisc Nr. 35/2013) van 1 oktober 2013, bekendgemaakt op 14 november 2013 bij persbericht van Minister Geens is het toegelaten dat in geval de betaalbaarstelling gebeurde uiterlijk op de laatste dag van het betrokken boekjaar en de aangifte van de roerende voorheffing gebeurt binnen de 15 dagen daarna, de kapitaalverhoging kan worden uitgesteld tot uiterlijk 31 maart 2014.

Eerste beslissing: Omzetting kapitaal in euro.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans nog uitgedrukt in Belgische Frank, om te zetten naar Euro, zijnde dertigduizend zevenhonderd achtendertig euro tachtig cent (30.738,80 EUR).

De vergadering beslist de statuten in de zin aan te passen.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen met vijftienduizend honderd eenendertig euro tweeëndertig cent (15.131,32 EUR) om het te brengen van dertigduizend zevenhonderd achtendertig euro tachtig cent (30.738,80 EUR) op vijfenveertigduizend achthonderd zeventig euro twaalf cent (45.870,12 EUR), door creatie van zeshonderd en tien (610) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura van de vordering op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (500000,00 EUR) met inhouding van 10% roerende voorheffing aan de heer HASPESLAGH Olivier Lionel Médard, geboren te Roeselare op twaalf oktober negentienhonderd tachtig (identiteitskaartnummer 591-2829632-50, nationaal nummer 80.10.12-249.74), ongehuwd, wonende te 8810 Lichtervelde, Mosselstraat 21.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

Derde beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen

De heer Olivier Haspeslagh, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRAEN GEBROEDERS" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Olivier Haspeslagh, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zullen aan de heer Olivier Haspeslagh, voornoemd, zeshonderd en tien (610) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarden worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Op deze zeshonderd en tien (610) nieuwe aandelen wordt overeenkomstig hetgeen hiervoor vermeld in natura ingeschreven tegen de totale prijs van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR), waarvan vijftienduizend honderd eenendertig euro tweeëndertig cent (15.131,32 EUR) zal geboekt worden als kapitaal en vierhonderd vierendertigduizend achthonderd achtenzestig euro achtenzestig cent (434.868,68 EUR) ais uitgiftepremie.

Vierde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dal de voormelde kapitaalverhoging van vijftienduizend honderd eenendertig euro tweeëndertig cent (15.131,32 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijfenveertigduizend achthonderd zeventig euro twaalf cent (45.870,12 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijftigste (1/1.850ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Viifde beslissing:

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vierhonderd vierendertigduizend achthonderd achtenzestig euro achtenzestig cent (434.868,68 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vierhonderd vierendertigduizend achthonderd achtenzestig euro achtenzestig cent (434.868,68 EUR) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfenveertigduizend achthonderd zeventig euro twaalf cent (45.870,12 EUR) tot vierhonderd tachtigduizend zevenhonderd achtendertig euro tachtig cent (480.738,80 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij vierhonderd vierendertigduizend achthonderd achtenzestig euro achtenzestig cent (434.868,68 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zevende beslissing:

De vergadering stelt vast en verzoekt, ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van vierhonderd vierendertigduizend achthonderd achtenzestig euro achtenzestig cent (434.868,68 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op vierhonderd tachtigduizend zevenhonderd achtendertig euro tachtig cent (480.738,80 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijftigste (111.850$8) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voormelde beslissing.

Achtste beslissing: Uitbreiding van het maatschappelijk doel

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met een uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva de dato 31 december 2013. De vergadering erkent een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge samen met de uitgifte van deze akte.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende bepaling :

"De verhuring, aan- en verkoop, het onderhoud van investeringsgoederen in het algemeen, en in het bijzonder van de verhuur van containers, werfmateriaal, -gereedschappen en  installaties, hijstoestellen en kranen, rollend materieel, enzovoort."

Negende beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan recente wetswijzigingen door de tekst van het artikel van de statuten inzake ontbinding en vereffening integraal te vervangen.

Tiende beslissing: Wijziging jaarvergadering.

De vergadering beslist de algemene vergadering voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Elfde beslissing:

De vergadering beslist de heer Olivier Haspeslagh, voornoemd, te benoemen als statutair zaakvoerder van de vennootschap, hetgeen hij alhier uitdrukkelijk aanvaard.

De vergadering beslist tevens het artikel van de statuten inzake bestuur van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"BESTUUR

1. Bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De identiteit van de vaste vertegenwoordiger moet vooraf en uitdrukkelijk aanvaard worden door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, bij beslissing te nemen met een gewone meerderheid van stemmen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

leder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de

functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van aile vennoten, of

door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur : de heer Olivier Haspeslagh, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

5. Kwalitatieve beperkingen.

Een niet-statutair zaakvoerder kan niet zonder medehandtekening van een statutair zaakvoerder besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met alle beschikkingen betreffende roerende en onroerende goederen van de vennootschap alsmede voor het vestigen van zakelijke rechten op dezelfde goederen, kopen/verkopen van handelsfonds, borgstellingen en voor handlichtingen zonder kwijting.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het ;Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Twaalfde beslissing: Aanneming nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en beslist om de

bestaande statuten te vervangen door nieuwe statuten. De nieuwe statuten worden met unanimiteit

artikelsgewijs goedgekeurd.

Dertiende beslissing:

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerders inzake inbreng in natura, verslag van de zaakvoerders inzake doelswijziging en staat van actief

en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

02/07/2014 : OO030258
03/07/2014
ÿþ Mod Wo rcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie Rechtbank Koophandel

1j1 1,1.11J111)11 Il

OnClernerningenr 0412.964.434

Benaming

(voluit) TRAEN GEBROEDERS

(verkort) "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Molendamstraat 11, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden dd, 14/06/2014.

De vergadering neemt kennis van het aangeboden ontslag en beëindiging van het mandaat van zaakvoerder van de heer Ludwig Haspeslagh, Mosselstraat 21, 8810 Lichtervelde,

De vergadering neemt het besluit de beëindiging van het mandaat per 30 juni 2014 te aanvaarden,

HASPESLAGH Olivier

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

26/07/2013 : OO030258
06/09/2012 : OO030258
05/09/2011 : OO030258
02/09/2009 : OO030258
28/08/2008 : OO030258
07/02/2008 : OO030258
31/08/2007 : OO030258
01/09/2006 : OO030258
04/08/2005 : OO030258
28/07/2015 : OO030258
03/09/2004 : OO030258
07/07/2003 : OO030258
20/11/2002 : OO030258
06/10/2015 : OO030258
22/02/2001 : OO030258
28/04/1999 : OO030258
01/01/1988 : OO30258
30/11/1985 : OO30258
03/10/1985 : OO30258
03/10/1985 : OO30258
06/09/2016 : OO030258
24/07/2018 : OO030258

Coordonnées
TRAEN GEBROEDERS

Adresse
MOLENDAMSTRAAT 11 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande