TRECOVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRECOVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.485.265

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 11.09.2014 14583-0514-011
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 02.10.2013 13616-0156-010
28/03/2012
ÿþ Mod Word 79 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoea3ve*

1111

Vc behC aar Bek Staal

NEERGELEGD

U. 03. 7012

ifffireI-ITBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

G

Ondernemingsnr: ( @,(5-

Benaming

(voluit) : TRECOVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Liebaardstraat, 158, 8792 Waregem (Desselgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte ontvangen door Notaris Marc DE GOMME te Desselgem (Waregem) de twaalfde maart twee duizend en twaalf hebben:

1)Heer VANDENBERGHE Eric-Mauritius, gepensioneerde, wonende te Wielsbeke (Ooigem), Blauwvoetstraat 23,

2)Mevrouw VANDENBERGHE Marijke-Celine, zaakvoerster, wonende te Waregem (Desselgem), Liebaardstraat 158;

3)Mevrouw VANDENBERGHE Hilde-Godelieve-Marie-Joseph, zaakvoerster, wonende te Harelbeke , Ruddershove 10,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam "TRECOVAN".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8792 Waregem (Desselgem), Liebaardstraat 158.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier honderd duizend euro en is volledig geplaatst

Het is vertegenwoordigd door vier honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder ëén/vierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vier honderd aandelen werden volledig onderschreven door inbreng in natura.

De Heer Erik Vandenberghe en Mevrouwen Marijke en Hilde Vandenberghe, allen voornoemd, verklaarden het hieronder vermeld onroerend goed in de vennootschap in te brengen, voor vrij en zuiver van aile voorrechten en hypotheken of alle andere belemmeringen hoegenaamd , te weten:

GEMEENTE WIELSBEKE (Eerste Afdeling), Ooigemstraat +20

Een werkplaats en medegaande erve, kadastraal bekend Sectie B, eertijds deel van nummer 447/C en thans nummer 4471F, groot volgens kadaster en titel een en twintig aren veertig centiaren.

Zelfde goed voor de geheelheid geschat op vier honderd duizend euro.

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werden twee verslagen opgesteld, namelijk het verslag van de oprichters en dit van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Codperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"BESLUIT:

De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA TRECOVAN met zetel te 8792 Desselgem, Liebaardstraat 158, voor een totale inbrengwaarde van 400.000,00 EUR, bestaat uit de volle eigendom van de werkplaats op en met medegaande grond, gelegen aan en nabij de Ooigemstraat 20 te Wielsbeke, in te brengen door de heer Eric VANDENBERGHE, mevrouw Marijke VANDENBERGHE en mevrouw Hilde VANDENBERGHE, elk voor hun aandeeL

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 400 aandelen van de BVBA Trecovan zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

-dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste btz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er wordt verwezen naar het bodemattest dd. 10.08.2011 (OVAM) waarin sprake is van een historische verontreiniging. Er moet op basis van het oriënterend bodemonderzoek opgesteld door Geosan op datum van 16.06.2011 geen beschrijvend bodemonderzoek worden uitgevoerd.

tk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,"

Het verslag van de oprichters en het verslag van de bedrijfsrevisor, beiden in datum van 5 januari 2012, bleven aan de akte gehecht.

Als vergoeding van de gedane inbrengen werd toegekend:

-aan de Heer Eric Vandenberghe: twee honderd acht en ze-ventig (278) volgestorte aandelen met een fractiewaarde van één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal,

-aan Mevrouw Marijke Vandenberghe: een en zestig (61) volgestorte aandelen met een fractiewaarde van éénlvierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal,

-aan Mevrouw Hilde Vandenberghe: een en zestig (61) volgestorte aandelen met een fractiewaarde van één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel:

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-het uitoefenen van mandaten van bestuur in andere vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

-het verstrekken van operationeel, intellectueel, financieel en commercieel advies betreffende de organisatie, bestuur en uitbating van ondernemingen.

-het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software en overige activa, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

-het aanleggen en beheren van een eigen roerend goed patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

-het verwerven, procederen en beheren van een kunstpatrimonium in de meest ruime zin.

-het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel ln België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best beschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doet hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer, al dan niet deelhebbende zaakvoerders, benoemd door de vennoten, die hun aantal en hun bezoldiging bepalen.

Het aantal zaakvoerders zal mogen verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de voorgeschreven vormen voorzien voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

In dit geval zal de termijn der functie, alsook de bevoegdheid van de nieuwe zaakvoerders bepaald worden.

ledere zaakvoerder bezit, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in aile omstandigheden en om alle daden te

stellen en verrichtingen toe te laten die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit werd bepaald bij artikel drie der huidige statuten, en die door de wettelijke voorschriften niet uitsluitend aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt (alleen) de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders mogen zelfs aan derden zekere machten afvaardigen, op voorwaarde deze uitdrukkelijk te bepalen.

De jaarvergadering wordt uit volle rechte gehouden ten maatschappelijke zetel of in elk ander lokaal in de oproepingsbrieven vermeld, de eerste zaterdag van de maand september om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden op de vergadering door een gemachtigde, ai dan niet vennoot.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard' of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en), de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeerhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op één en dertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle maat-schappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf ten honderd afgenomen tot het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer die reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar zij is echter weder nodig tot de argehele herstelling van die reserve, indien op een gegeven ogenblik om welke reden ook, van dit reservefonds werd gebruik gemaakt.

Het overige van de winst zal verdeeld warden volgens de beslissingen van de jaarvergadering.

De jaarvergadering zal eventueel mogen beslissen dat dit saldo in zijn geheel of gedeeltelijk zal besteed worden tot het vormen van een buitengewoon reservefonds of opnieuw zal overgedragen worden.

Evenwel zal bij uitkering rekening dienen gehouden met de wettelijke beperkingen terzake geldend, zoals geregeld bij artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening waargenomen worden door één of meerdere personen die de algemene vergadering zal verkiezen, welke vergadering tevens hun bevoegdheden zal bepalen en hun vergoedingen zal vaststellen. De benoeming van de vereffenaar(s) gebeurt onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na delging van de schulden, lasten en vereffeningkosten, zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten namen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet,

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op een en dertig maart twee duizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand september van het jaar twee duizend en dertien om tien uur.

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: Heer COLLE Frank-André wonende te Waregem (Desselgem), Liebaardstraat 158.

Er werd geen commissaris benoemd.

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds één maart twee duizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder, welke beslissing uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR ANALYTIEK UITTREKSEL.

Notaris Marc De Gomme te Desselgem (Waregem).

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte met aangehecht verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de persoroln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 16.09.2015 15588-0385-010

Coordonnées
TRECOVAN

Adresse
LIEBAARDSTRAAT 158 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande