TUF TUF CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : TUF TUF CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 550.448.670

Publication

10/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- organisatie van beurzen inzake oldtimers en onderdelen

- organisatie van toeristische rondritten met oldtimers

- organisatie van diverse evenementen met oldtimers

- opzetten van fondsenwerving met het oog op deze activiteiten.

- het inschrijven van voertuigen

3.2. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging bijkomend zelfs daden van koophandel stellen.

3.3. Na het aanzuiveren van de schulden verbonden aan de organisatie van de evenementen kan het batig saldo van de organisatie van deze evenementen gebruikt worden voor de werking van de vereniging, voor het organiseren van nieuwe evenementen. Indien er wordt beslist een deel van het batig saldo uit te keren kan dit enkel aan wettelijk erkende humanitaire, medische of wetenschappelijke organisaties of organisaties met gelijkwaardige doelen.

Artikel 4 - Duur van de vereniging

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel II Lidmaatschap

Artikel 5 - Werkelijke en toegetreden leden

5.1. De vereniging bestaat uit werkelijke leden en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij de leden genoemd. 5.2. De vereniging telt tenminste 3 werkelijke leden

5.3. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden en niet aan de toegetreden leden.

5.4. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Artikel 6 - Voorwaarden voor lidmaatschap

6.1. Als werkelijk lid kan tot de vereniging toetreden iedereen die de doelstellingen van de vereniging nastreeft en actief wenst te ondersteunen. Het kandidaat-lid moet zijn voorgedragen door ten minste 3 werkelijke leden; 6.2. Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur moet de toelating of weigering niet motiveren.

6.3. Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als werkelijk lid of toegetreden lid.

Artikel 7 - Jaarlijks lidgeld

7.1. Het jaarlijks lidgeld voor werkelijke leden wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur.

7.2. Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Titel III Raad van Bestuur

Artikel 10 - Samenstelling van de raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minimum drie bestuurders, die werkelijk lid van de vereniging moeten zijn. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal werkelijke leden van de vereniging. Wanneer de vereniging slechts drie werkelijke leden telt, kan de raad van bestuur uit drie bestuurders bestaan. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering bij geheime stemming en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen. De kosten die de bestuurders in het kader van de uitoefening van hun mandaat maken, worden vergoed.

Artikel 11 - Duur van het mandaat

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur en zijn herverkiesbaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 13 - Vertegenwoordiging van de vereniging

13.1. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ...

13.2. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

13.3. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

erkende humanitaire, medische of wetenschappelijke organisaties of organisaties met gelijkwaardige doelen. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen. De vereffenaar kan een gemotiveerd voorstel tot bestemming overmaken aan de algemene vergadering die over de afsluiting van de vereffening beraadslaagt en beslist.

Artikel 25 - VZW-wet

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot 31 december van het jaar van oprichting.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 27 juni 2015.

3. De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering, tevens een eerste raad van

bestuur en treffen eenparig de volgende besluiten:

a) wordt tot de functie van bestuurder benoemd:

- de heer Geert Jacobs, Koningin Astridlaan 2/A101, 8450 Bredene, voorzitter

- de heer Daniël De Smet, Hendrik Consiencelaan 5a, 8450 Bredene, penningmeester

- mevrouw Kelly Jacobs, Sluizenstraat 172, 8450 Bredene, secretaris

b)de opdracht van bestuurder is onbezoldigd.

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de vergadering der oprichters,

gehouden te Bredene op 04 / 04 / 2014 .

Geert Jacobs Daniël De Smet Kelly Jacobs

Luik B - vervolg MOD 2.2

Coordonnées
TUF TUF CLUB

Adresse
KAPELSTRAAT 127, BUS B 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande