TUINKABOUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINKABOUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.098.104

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14069-0491-016
26/02/2014
ÿþa

M,dADF11.1

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONIi'EUR B: ~1ht1ZE~t:i.tVt, tl, ei.< el( in u.

EC~i~BANK VARt+tOGPNAND~t. Tt

!/II1II!/Illh/IihIII/IflhIihI/III/IIII/III/I/IIIBRI,GGE(DEl,í~GB#~uGGEa

* 4 51479* _LG SCH STAA SBLAD , FEB,r.

Griffie20i,

Ondernemingsar 0839.098.104

Benaming (voluit) : Tuinkabouter

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 20, 8200 Sint-Michiels, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Uit het besluit van de zaakvoerders van 6 februari 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst werd naar Ter Beke 38, 8200 Brugge (Sint-Michiels).

(get) Luc Sabbe, zaakvoerder

ïdp-de laatste blz, v-an Lùïk$ vê (dén : Réctér : varï dë4irtsi ui éi Eérëndé nótaris,hetzij van dé pers-6(-6)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r" ~

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 15.04.2013 13088-0129-015
21/02/2012
ÿþMotl2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be

a Sc Sta

1

*saoaaaj117*

i

MONITEUR, BELGE

tE0hTBANKVAN K00PHANOEt. T"

-02 2012 BRUGGE 18 (Á#dRli g IkuflgE

SAN'

LGISCH STAATSBLAD Tç one,

Griffie

r



Qndernemingsnr : 0839.098.104

Benaming Tuinkabouter

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pari. aart 20, 8200 Sint-Michiels, Belg!

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belde

Controleverslag van Ruben Van impe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA "Tuinkabouter" - quasi-inbreng - dd. 06/01/2012.

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA "Tuinkabouter", overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 05/01/2012.

(get.) Luc Sabbe, zaakvoerder







Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþ Mod 21

M,5, À In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 7 SEP. 2011

Griffie De griffier,

i

i

III

u

i

i

11

IIi

*11142068*

V1

bekt aar Bel! Stoa

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08391T9 1Q"4

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TUINKABOUTER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Parklaan 20

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 5 september 2011,! BLIJKT dat door :

1) De Heer SABBE Luc Firmin, geboren te Oostende op zes december ne-gentienhonderd zestig, nationaal; nummer : 60.12.06-187.07, echtgenoot van Me-vrouw Roose Marian Margot Alphonse, geboren te Brugge op dertien juli negen-tienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 61.07.13-0244-43, wonende te 8200 Brugge; (Sint-Michiels), Parklaan 20.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

2) De heer SABBE Daan geboren te Brugge op vijftien december negentienhonderd vijfentachtig,: ongehuwd, nationaal nummer : 85.12.15-167.88, wonende te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 55 bus 2 .

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : TUINKABOUTER

ZETEL : 8200 Brugge (Sint-Michiels)

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en volledig afbetaald,: zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van vijfentwintigduizend euro; (25.000,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Dexia Bank NV,' overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters : NIHIL. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig de-: cember van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf: procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de: bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,; door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene: machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze! bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een: gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of; rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van ; rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het; ! Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder,;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoer-ders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoer-ders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGI NGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechts-handelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaak-'voerder vereist en/of voldoende zijn. Noch-tans is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) of meer de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist. Deze bevoegd-heidsbeperking kan in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat hij openbaar werd gemaakt.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijde-'lijk geert zaakvoerder is, wordt het be-'stuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, In België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Studie, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, sportter-reinen, parken, vijvers, groene zones van particulieren en bedrijven en meer al-gemeen van alle private en openbare groene ruimten;

-Het snijden en snoeien van bomen en heggen en het vellen van bomen;

-Groot-en kleinhandel van zaad- en potgoed, bloemen en planten, kruiden, grond, turf, rotsstenen, tuingereedschap, land- en tuinbouwmachines;

-Teelt en selectie van snijbloemen, bomen, kruidenplanten, groen-ten, fruit, nuts- en sierplanten, tuinbouwzaden, zowel op natuurlijke als niet na-tuurlijke basis;

-Bereiden van compost, landbouwgrond, natuurlijke en kunstmatige meststoffen, mengingen van teelaarde, humus voor land- en tuin-bouw;

-Het verhuren van land- en tuinbouwmachines en sierplanten;

-Algemene onderneming van grondwerken, alle werken met het oog op de wijziging van het bodemreliëf,

zowel uitgravings-, ophopings- en nivel-leringswerken, hei uitgraven van bedding van een weg, van bekkens en

sleuven, met inbegrip van hydraulische grondwerken;

-Aanleggen van opritten en terrassen in alle materialen;

-Aankoop, verkoop en aanleg van afsluitingen;

-Strooien van zout op openbare wegen zoals fietspaden;

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhou-ding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimo-nium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op we-derbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhu-ren, onderverhuren, in pand geven of nemen van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en onder-nemingen [, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies].

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen reke-ning en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in hei kader van haar werkzaamhe-den alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, bur-gerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals op-treden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke ze-kerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste maandag van de maand juni om 18u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-

statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- de heer Luc Sabbe, voornoemd;

- de heer Daan Sabbe, voornoemd;

- Alhier aanwezig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen

de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

i' .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.03.2015, NGL 11.03.2015 15058-0344-016

Coordonnées
TUINKABOUTER

Adresse
TER BEKE 38 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande