TUUT-TUUT

Association sans but lucratif


Dénomination : TUUT-TUUT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 466.892.771

Publication

07/01/2013
ÿþM0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

QI

MONITEUR

28 -12-

BEr GISCH ST,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

0466.892.771

Tuut-Tuut vzw

l:.it- l-Ljl`- NEERGELEGD

2012

,ELfSûLA.

17. 12, 2012

dvegBANr{ KüOPHÁNpEL KOFITRIJ}<

Bijlagenüij-het Bagisch"St átslilád - 07701%2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vierwegstraat 205, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Ontbinding van de vereniging

De vereffening van de vzw Tuut-Tuut is voltooid op 31/12/2011 en de ontbinding is hierbij volledig. Alle activa en passiva zijn overgedragen aan vzw Hocus-Pocus, die ook de volledige werking overgenomen heeft

De vereffenaar

Getekend

Henk Callewaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2011
ÿþMOD2.2

(Me Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$tj'ta-gef bij- hut Bel-gis-ett Sta-atsbiad = r8/05/2Ur1- Annexes dü Moniteur "bélgë

111,11t1HIMI.11111

Ondememingsnr : 0466.892.771 Benaming

(voluit) : Tuut-Tuut vzw

iu



NEERGELEG~

-6. 05. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

,~14Q Dï'HiJK

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vierwegstraat 205, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Ontbinding van de vereniging

Verslag van de Bijzondere Algemene vergadering `Tuut-Tuut vzw' van 15 december 2010

De voorzitter opent de vergadering. Alle leden zijn vertegenwoordigd dus de vergadering is geldig samengesteld en gemachtigd beslissingen omtrent ontbinding en vereffening te nemen.

De voorzitter situ eert de levensloop van de vzw. De VZW Tuut-Tuut baat een kinderdagverblijf, annex opvoedingswinkel uit. De laatste jaren werken de VZW's Tuut-Tuut, Toet-Toet en Hocus-Pocus nauw samen en de facto komt deze samenwerking overeen alsof er één organiserend bestuur is voor de verschillende activiteiten. Kosten en opbrengsten worden globaal genomen en dan verdeeld over de verschillende VZW's.

Waar vanuit historische redenen ervoor geopteerd was om in verschillende rechtspersonen de specifieke werkingen uit te baten, zijn deze redenen één voor één weggevallen.Vanuit goed bestuur en transparantie wordt besloten de werking ook juridisch te fusioneren. Zodoende kunnen kosten gereduceerd worden en kan het maatschappelijk doel van de verschillende vzw's efficiënter bereikt worden.

De Algemene vergadering beslist unaniem tot fusie van de 3 vzw's . Hierbij worden alle activiteiten samengevoegd tot één juridische entiteit. De volledige werking van alle bovengenoemde vzw's wordt hiermee overgedragen aan Hocus-Pocus Hiema kan tot de ontbinding van Tuut-Tuut overgegaan worden. Ze stelt Henk Callewaert aan tot vereffenaar. Henk Callewaert aanvaard dit mandaat ten kostenlozen titel.

Het actief van de vereniging bestaat uit een bankrekening, een werking met bestaand clienteel, diverse gebruiksvoorwerpen aangewend in de uitbating van een kinderdagverblijf, een subsidiestroom vanuit K&G, ondersteuningsmaatregelen vanuit tewerkstelling en een KG-erkende betalingsmodaliteit voor ouders. Passiva bestaan uit een achtergestelde lening van 200.000 ¬ basisbedrag, lopende rekeningen en een openstaand leverancierssaldo. Tewerkstelling betreft 1 persoon, die tevens met rechten en plichten in de overdracht zit.

Activa en passiva en tewerkstelling, lasten en lusten, worden overgedragen aan Hocus-Pocus vzw. Hocus-Pocus vzw neemt verder alle kosten en baten van de vereniging over op datum van 28 december '10. Hocus-Pocus aanvaardt.

De vergadering wordt besloten niet de opdracht tot vereffening van de vereniging. De voorzitter dankt de aanwezigen.

Henk Callewaert, voorzitter

Coordonnées
TUUT-TUUT

Adresse
VIERWEGSTRAAT 205 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande