TVL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TVL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.477.261

Publication

03/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



Ondernemingsnr : 0821.477.261

Benaming

(voluit) : EXCLUSIVE MOTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 42 bus 2 te 8531 Harelbeke (Rulste)

(volledig adres)

Onderwerp akte wijziging naam - verplaatsing zetel - wijziging doel - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op twintig maart tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXCLUSIVE MOTORS", met zetel te 8531 Harelbeke (Hutste), Brugsesteenweg, 42 bus 2 (B.T.W. BE-0821.477.261; RPR Kortrijk), onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot tot wijziging van de naam van de vennootschap in "TVL+".

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 1 van de statuten, door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 1 door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: TVL+.".

21 De vergadering besloot de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van '8531 Harelbeke (Hulste), Brugsesteenweg, 42 bus 2' naar "8647 Lo-Reninge (Reninge), Halve Reningestraat, 2",

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten door. wijziging van de eerste alinea van gezegd artikel 2 als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Halve Reningestraat, 2.".

31 Na ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt conform artikel 287 van het, wetboek van vennootschappen, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 28 februari 2014, besloot de vergadering tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het bouwen van gebouwen en de ontwikkeling van bouwprojecten, het aannemen en uitvoeren van gespecialiseerde bouwwerkzaamheden waaronder het slopen en bouwrijp maken van terreinen, het aannemen: en uitvoeren van elektrische installaties, loodgieterswerk en overige bouwinstallaties, de afwerking van gebouwen, alsook overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

" Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, het tekenen en ontwerpen van gebouwen, het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort), het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen, aanbieden van diensten van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, het aanbieden en of uitvoeren van overige technische testen en toetsen, het aanbieden van overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

De verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw.

Het vervaardigen van artikelen van beton voor de bouw, de vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan, de oppervlaktebehandeling van metalen; verspanend bewerken van metalen.

De vervaardiging van informaticaproducten en van elektronische en optische producten.

De vervaardiging van machines en apparaten voor algemeen gebruik, alsook de vervaardiging van hijs-, hef- en transportwerktuigen. Het vervaardigen van andere machines en apparaten voor algemeen gebruik alsook vervaardiging van machines en werktuigen voor de landbouw en de bosbouw.

Het uitvoeren van reparaties van producten van metaal, machines en apparaten, alsook de installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen.

Het tussenkomen als handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, handelsbemiddeling in machines,. apparaten en werktuigen voor de industrie en in schepen en luchtvaartuigen.

De handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, alsook detailhandel in ICT apparatuur,'

detailhandel in andere consumentenartikelen.

Het goederenvervoer over de weg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

24, 03. 2014

~RECHTBANK KOOPHANpEl.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanbieden van overige diensten, de reparatie van computers en communicatieapparatuur, reparatie van consumentenelektronica, reparatie van huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin.

Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.

Het aannemen en uitvoeren van ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen.

De handel in eigen onroerend goed, de bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Het ontwerpen, vervaardigen, herstellen van carrosserieën, aanhangwagens, opleggers, metalen constructies, kaders en frames voor fietsen en motorrijwielen en andere metalen onderdelen van motorvoertuigen, motorrijwielen en overige producten van metaal.

Alle activiteiten betreffende het onderhouden en repareren van auto's, landbouwmachines en alle overige motorvoertuigen: de reparatie van mechanische onderdelen en van de elektrische installatie, revisie van motoren, carrosseriehersteliing, enzovoort, alsook het installeren van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw en uitbouwwerkzaamheden.

Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden; het nemen en aanhouden van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen,

Alle hoegenaamde bedrijvigheid betrekkelijk onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles voor eigen rekening of noodwendigheid als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in deelname met derden. De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen en uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, aile onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, Als bouwpromotor alle studies, ontwerpen, en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent of makelaar, als verhurings- of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private ais openbare, aanvaarden en uitvoeren. Deze bovenvermelde uitvoeringen zelf verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor zover de nodige attesten en vergunningen worden bekomen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

Het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvcerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Het verlenen van concessies ais geïntegreerd onderdeel van globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

Het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

Het organiseren van vorming, van seminaries en aanverwante sessies in de brede zin van het woord.

Zij zal commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengen, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, dewelke van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen.",

41 De vergadering besloot tot wijziging van de modaliteiten inzake de externe vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerders door schrapping van de laatste alinea van artikel 12 van de statuten (schrapping van de kwantitatieve bevoegdheidsbeperking voor alle handelingen waarbij de vennootschap verbonden wordt vanaf een bedrag van veertig duizend euro).

5/ De vergadering besloot tot wijziging van het verstrengde meerderheidsquorum voor besluitvorming binnen de algemene vergadering (éénparigheid van stemmen) zoals thans voorzien zowel in artikel 16, tweede alinea van de statuten als in artikel 20, laatste alinea van de statuten (betreffende de vorming van een bijzondere reserve bij winstverdeling), in die zin dat betrokken besluiten voortaan worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

"

eft

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van de artikelen 16 en 20 van de

statuten, en wel ais volgt:

- artikel 16: aanpassing van de tweede alinea van gezegd artikel 16 als volgt:

"Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze,

ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone

meerderheid van stemmen genomen.";

- artikel 20: schrapping van de laatste alinea van gezegd artikel 20.

6/ De vergadering besloot tot aanpassing van de artikelen 21 en 22 van de statuten aan de vigerende

wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

- artikel 21:

° invoegen van de woorden "afsluiting van" na de woorden 'op datum van' en vóór de woorden "het laatste

boekjaar" en

° invoegen van de woorden "of, indien dit hoger is, van het opgevraagde" na de woorden 'van het gestort' en

vóór de wocrden 'kapitaal, vermeerderd';

- artikel 22: vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 22 door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden

door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer

vereffenaars zou aanstellen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek

van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering

kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of

zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de

verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één

akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1, er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen,

3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.".

7/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 20/03/2014; gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsèsteenweg 42 bus 2, 8531 HARELBEKE-HOLSTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 15 maart 2014 op de

zetei van de vennootschap blijkt dat de vergadering akte heeft genomen van het ontslag ais niet-statutaire

zaakvoerders aangeboden door de hierna vermelde personen met ingang van 15 maart 2014:

- de heer Olivier TANGHE, wonende te 8870 IZEGEM, Gentseheerweg 100;

- de heer Maxime TANGHE, wonende te 8870 IZEGEM, Gentseheerweg 100;

- de heer Anthony TANGHE, wonende te 8870 IZEGEM, Gentseheerweg 100;

- de heer Didier DEREZ, wonende te 8531 HULSTE, Tulpenlaan 3;

- mevrouw Patricia DEJANS, wonende te 8870 IZEGEM, Gentseheerweg 100.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten om het ontslag van de hiervoor vernielde

personen met ingang van 15 maart 2014 te aanvaarden.

De vergadering heeft vervolgens met eenparigheid van stemmen besloten om de hierna vermelde personen

voor onbepaalde duurte benoemen ais niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de heer Jean-Paul TANGHE, wonende te 8647 LO-RENINGE, Halve Reningestraat 2;

- mevrouw Astrid VAN LERBERGHE, wonende te 8647 LO-RENINGE, Halve Reningestraat 2.

Voormelde mandaten nemen ingang op 15 maart 2014.

Voor éénsluidend uittreksel.

Jean-Paul TANGHE Astrid VAN LERBERGHE

zaakvoerder zaakvoerder

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18. 03, 2014

Fise7uattie~~ Non

Ondememingsnr : 0821.477.261

Benaming

(voluit) : EXCLUSIVE MOTORS

(Verkort)

jY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 12.03.2014 14062-0302-012
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0198-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.06.2012 12198-0131-011
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 15.06.2011 11167-0557-012
04/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iiooiasa"

NEERGELEGD

24. 12. 2010

RECHTBAMiyiîO°t'.ANDIr,_ KORTRi.1K

Ondernemingsnr : 0821.477.261

Benaming

(voluit) : EXCLUSIVE MOTORS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 42 bus 2, 8531 HARELBEKE-HULSTE

Onderwerp akte : BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 16 november 2010. op de zetel van de vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft de hierna vermelde personen voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de; vennootschap:

- de heer Didier DEREZ, wonende te 8531 HARELBEKE, Tulpenlaan 3; "

- mevrouw Patricia DEJANS, wonende te 8770 EZEGEM, Gentseheerweg 100.

Voormelde zaakvoerdersmandaten nemen ingang op 16 november 2010 en worden onbezoldigd uitgeoefend.

Voor éénsluidend uittreksel.

Olivier TANGHE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 27.07.2016 16361-0019-010

Coordonnées
TVL

Adresse
HALVE RENINGESTRAAT 2 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande